Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Kesztyűt tudok adni,van xl és xxl is arlen ness szürke- fekete-fehér,és fehér-fekete szinben is.20000FtKicsit lentebb találsz képet is.Kint 190Euro boltban,itthon nem tudom mennyi.
Ez nyárra sztem marha meleg lenne+rendes protektor sincs benne...de a két IMET-es jól nézett ki, azokat sztem legközelebb megpróbáljuk, köszi!
Itt végigpróbáltunk mindent, de a legkisebb 7-es is vagy egy centivel hosszabb volt mint az ujjai.
Sziasztok

Most csinálom a nagy motor jogsit és szeretnék addigra már komplett ruházatot is....
Tudnátok segíteni benne? igazából gyorsasági motoron fogok vandálkodni tehát ilyen jellegű cuccos is kéne, természetesen használt is érdekel ha esetleg tud valaki.... elsősorban Dainese márkát nézegetem
köszi előre is a segítséget... majd nem kifelejtettem a legfontosabbat 190 cm magas vagyok 90 kiló, sztem ruhába 56-58 as méret ami kellhet elég nagy kezem van tehát abbol is valami nagyobb kesztyű, csizma 45-46 os méret, színben a piros meg a zöld ami kizárt...

mégegyszer köszi a segítséget!
Budapest-Tatabánya
a cafe racer itt van irva, hogy xxxs is van: ittene
másik ni... mondjuk tom... csak xxs nem xxxs
7-es az xs... akkor ez is bukta... sajnálom
rush-m?
7-14-es méret van írva ált. ... ööö nem tom...
Mi csak motoroskesztyűket próbáltunk, a 3XS-es krosszkesztyű az jó lett volna rá, de azon ugye se protektor se semmi...
A Louisban is vannak kis meretu kesztyuk. Bar eleg csaloka, mert nekem laborkesztyubol M-es kell, Probikerbol XS...
Köszi, de mindkettőnél oda van írva hogy S-es a legkisebb méret...
Superzone-ban 14990-ért vannak ilyen kesztyük!
Brit88, amúgy Te hol vagy helyileg?
Emberek!
Keményprotektoros, ha lehet rövidszárú kesztyűt keresek icikepicike (6/3XS körüli) méretben. Bőr anyag, fekete szín előny. Kb. 15e-t szánnánk a dologra.
Ha valakinek volna tippje, ötlete a beszerzési helyet illetően, megköszönném!
Rendben köszi szépen!
Várom akkor a jelentkezésed!

Üdv: Hero
Na oké, de mi a mélcímed? Mert az adatlapod nincs kitöltve.
Egyébként a számom: 0630-4917106

Üdv: M.
Legjobb lenne pirosban
Én is várom nagyon az L-es GP pro-t
Rendben,amikor lesz,akkor lesz.Ha megvan dobsz egy mailt vagy felrakod ide és akkor megbótóljuk.
Nem akarok ígérgetni,lehet holnap,lehet hét vége.Nem biztos,hogy lesz kint.
Nyilván felmenni felmenne,csak félek azzal a lendülettel le is pottyanna...mikorra van kilátásban egy olyan L-es gp pro amit beszéltünk?az újabb fajta is jó lenne