Eladó keveset használt spool cordura kabát/gatya hibátlan állapotban.. Protektoros,vízálló,kivehető bélés..M-es méret,de az én 187/90 méreteimre is jó majdnem 20000 píz.. Érdeklődni : noarmy@citromail.hu vagy 06/70 5933791
szia, én kintről hozattam a ruhám, tehát nem próbáltam, de ez a mérettáblázat segített... ...a ruha tökéletesen passzol
szerintem teljesen feleslegesen írogatjátok, hogy ki hány kiló, mert már ott bukott a sztori, hogy izomról vagy éppen zsírról beszélünk... az eloszlásról meg nem is szólva...
Dainese jó döntés, nekem is az van és imádom ...ha ügyes vagy, még viszonylag jó áron hozzá is lehet jutni
Én 193cm més 95kg vagyok és 58-as ruci jó. Elösször mikor belebujtam úgy éreztem nagy, de késöbbiekben kiderült hogy mégis jó és kényelmes, le van tesztelve nem fordult el a protektor.
Van egy nagy kérdésem! A Hepco&Becker doboztartó rendszerek elvileg jók Junior és Journey dobozokhoz is? (mielőtt potyára mennék 300 km-t dobozokért...) Úgy tudom, hogy a két típus között nincs felfogatás beli különbség (így tartórendszerben sincs.) Igaz ez?
Szia! Az 56-os,58-as ruha lobogni fog rajtad,mint a zászló. 195 magas és 92 kiló vagyok, az 54-es pont passzentos de próba nélkül ne vegyél ruhát. Akkor jó a méret ha újonan cipőkanállal kell belepréselned magad.
szerintem teljesen feleslegesen írogatjátok, hogy ki hány kiló, mert már ott bukott a sztori, hogy izomról vagy éppen zsírról beszélünk... az eloszlásról meg nem is szólva...
Dainese jó döntés, nekem is az van és imádom ...ha ügyes vagy, még viszonylag jó áron hozzá is lehet jutni
A ruha 48as; a csimma 41-42 vasalással; a kesztyű M-es
45e a 'szett'
Van egy nagy kérdésem! A Hepco&Becker doboztartó rendszerek elvileg jók Junior és Journey dobozokhoz is? (mielőtt potyára mennék 300 km-t dobozokért...) Úgy tudom, hogy a két típus között nincs felfogatás beli különbség (így tartórendszerben sincs.) Igaz ez?
Köszönöm!
Zoli
Akkor nem ugrok el hozzá kesztyűpróbára