Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsikapitany@freemail.hu
Eladó keveset használt spool cordura kabát/gatya hibátlan állapotban.. Protektoros,vízálló,kivehető bélés..M-es méret,de az én 187/90 méreteimre is jó majdnem 20000 píz.. Érdeklődni : noarmy@citromail.hu vagy 06/70 5933791
szia, én kintről hozattam a ruhám, tehát nem próbáltam, de ez a mérettáblázat segített... ...a ruha tökéletesen passzol
szerintem teljesen feleslegesen írogatjátok, hogy ki hány kiló, mert már ott bukott a sztori, hogy izomról vagy éppen zsírról beszélünk... az eloszlásról meg nem is szólva...
Dainese jó döntés, nekem is az van és imádom ...ha ügyes vagy, még viszonylag jó áron hozzá is lehet jutni
Kis vicces!
Én 182 cm vagyok,és 115 kg.56-os Dainese 2 részes ruhám van,ami kényelmes nagyon.
milyen ruhád van 58 as ba?
OK, de akkor én a csizmán belül futok fel-alá...
Én 193cm més 95kg vagyok és 58-as ruci jó. Elösször mikor belebujtam úgy éreztem nagy, de késöbbiekben kiderült hogy mégis jó és kényelmes, le van tesztelve nem fordult el a protektor.
Oké! Majd rendezünk futóversenyt! Szerintem gyorsabb leszek a 43-asban,mint te az én régi megtágult 44-esemben
Az meg túlmutat a kereten várok, hátha befut egy Sidi Vertigo egyszer Abból legalább tudom,hogy a 44-est az én lábamhoz tervezték.
Van egy Dainese Axial Race Carbon is 44-es.Ugyanez,csak nincs rajta a Dr monogram.45000Ft.
aki kér, az ne válogasson!
Szép és jó az ár, de gyanítom spajszerrel se menne bele a lábam.
persze!
43-as van vadi új 30000Ft
képet tudnál küldeni a kesztyűről? (fekete szürke)
Szia! 44-es csizmád van eladó?
Agv k-series M-es méret vadi új zsákban 25000Ft.Boltban 62000Ft
Sziasztok!

A ruha 48as; a csimma 41-42 vasalással; a kesztyű M-es

45e a 'szett'
Szevasztok!

Van egy nagy kérdésem! A Hepco&Becker doboztartó rendszerek elvileg jók Junior és Journey dobozokhoz is? (mielőtt potyára mennék 300 km-t dobozokért...) Úgy tudom, hogy a két típus között nincs felfogatás beli különbség (így tartórendszerben sincs.) Igaz ez?

Köszönöm!
Zoli
természetesen próba nélkül nem veszek semmit :) köszi a segítséget de írhatok még h mit merre hány méter....
Tényleg, vak vagyok
Akkor nem ugrok el hozzá kesztyűpróbára
Én úgy néztem Tatabánya.
Szia! Az 56-os,58-as ruha lobogni fog rajtad,mint a zászló. 195 magas és 92 kiló vagyok, az 54-es pont passzentos de próba nélkül ne vegyél ruhát. Akkor jó a méret ha újonan cipőkanállal kell belepréselned magad.
Brit88 hol vagy helyileg?