Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt tőlem kérded? én nemtom, milyen a yama ruházat, a színre reagáltam mert nem értettem
fekete arlenem van, de amikor nem vettek észre egy jobbkéznál, akkor a motort sem...
háború háború
bocs duB
amíg írtam közben jött a válasz.szerintem igazad van.nagyon jól néz ki.a yamahás srác azt mondta 280e-ről 180-ra húzták le.yamaha logós ruha.ez lehet igaz.minőségre is van olyan mint külsőre?
de inkább most a ruhára koncentrálnék
mi baj a fekete ruhával láthatóság szempontjából világosban oké, sötétben meg mindegy. ja, motor nélkül? úgy már veszélyes lehet sötétben?
van benne igazad
vegyél vmi k.va hangos dobot és akkor nem lesz gondod a láthatósággal
sziasztok
tanácsotokat szeretném kérni ruhavásárlás ügyben.kék fazerhez választottam egy fekete yamaha ruhát,de félek a láthatóság miatt.a bukó kék-fehér,szerintetek legyen egy szines ruha,avagy inkább valami színesebb?előre is köszönöm a választ
Nem voltam egy darabig,küldheted,intézem!Hali!
köszöntem
Most nem megy fejből ki az importőr, de ha nem is Ők, mindenesetre brutál választékuk van AGV-ből meg gondolom plexiből is...
Tehát: Shox, a Szentendrei úton (honlapjuk azonos néven...)
Szép estét ! valaki tudna nekem segiteni hogy hol találok AGV GP1 bukohoz plexit? elöre is köszönöm .
üdv.gábor
személyes tapasztalatom, hogy használhatatlan. felragasztottam (soxor le fel) és sehogysem
igazodott a plexi görbületéhez, mindig maradt benne egy kisebb elálló terület.
lezárni teljesen nem tudtam a plexit, mert akkor nagyon
elcsavarodott a fólia (1 éves volt a bukó és nem gagyi; HJC).
macera le-fel applikálni. that's it
zsigerből nyomod le a mosónőket nincsmit
Köszi szépen!
Hello.
Lenne gp pro fekete kesztyűd L-es méretben?
Bocs, most látom, hogy nem vagy Bp-i...
De van csomagküldő szolgáltatásuk!
Ők a hivatalos forgalmazók, hirtelen nem jut eszembe Bp-i dealer, de majd megmondják!
http://www.pinkmotors.hu/
Hello! Mit tudtok a plexi fóliáról? Aki használ ilyet az tud róla vmit mondani?
Tud valaki Lazer bukokhoz plexit?
Vagyis itthoni webcim érdekelne!
...nekem hasonló méretű S500-am és asszem RSF1-em volt, de majd szétrobbantak az erek a homlokomon... Azt gondolom, hogy a Shark komfortosabbra csinálja a top sisakjainak a belsejét, legalábbis remélem. Mint korábban írtam, az Arai és Shoei sisakjaiból nagyon frankó a fejemre az XL-es és érezhetőbben finomabban párnázottak homlokban a többinél. Azt írják, hogy teljesen fejformára szabható. Azt nem tudom, hogy ehhez meg kell vennem kisebb arc (homlok, tarkó...) párnákat, vagy van valami más trükkje!? Erre lennék kíváncsi...
Alex, mi az ára a Shark RSF2i szines plexiknek?
Még annyi időm sem volt, hogy átnézzem a hozzá adott papirokat, de este megteszem.
Nekem a mostani is SHARK volt, csak az RSF2i. Ez az egy márka, ami kényelmesen felmegy a fejemre.
Érdekes, hogy annak ez a 4dik szezonja lenne, de a bélése egyáltalán nem tömörödött össze. Ugyanúgy fogja a fejem, mint új korában. Ez az új mondjuk némileg könnyebben is csúszik rá a fejemre, de a DD-s heveder miatt viszont jobban rögzíthető.
Ja ésén állandóan sisakmaszkkal hordom őket. Hidegben melegít, melegben meg ha meg is izzadna a fejem, könnyen rámegy a sisak.
Ha jutok valamire, szólok, vagy ha van konkrét kérdésed, írd meg privátban és felhívom őket valamikor.
Nekem hétfőn este lesz a nagy próba, mindjárt a ringen. Még a csizmám sem volt pályán...
Be tudnád árazni? Vagy a "dark smoke" kellene, vagy a kék, ha irridiumos és nem túl sérülékeny illetve jó az átlátszósága (belülről)...Ezt megpróbálom máshonnan megtudakolni... Esetleg mindkettő, ha nagyon jó árban tolod... Köszi
Gratula a kupakhoz! Örülök, hogy segíthettem.
Cserébe kérnék egy apróságot.
Én most vetettem egy RSX Hook-ot szintén akciósan, külföldről. Sosem volt rajtam (mert ugye nem otthon élek), csak olyan olcsó volt, hogy nem hagyhattam ki. Olcsóbb Shark sisakok voltak már a fejemen, de csakúgy mint az összes többi gyártóét (kivéve ugye S.... és A...), azokat is szűknek találtam homlokban... Hiába, az a sok ész...
Viszont megvettem, mert azt olvastam, teljesen alakítható a belseje! Na erre lennék kíváncsi! Egyrészt a Te tapasztalataid érdekelnek, másrészt ha Te nem vágod a dolgot, megtennéd, hogy mondjuk megcsörgeted a Foktot....
Köszi