Már régebben egyszer leírtam, hogy Dainese wave gerincvédőt 2 helyen lehet kapni: Karasna (motoros üzletág) és a ProCross (snowboard üzletág). Viszont a wave gerincvédőt mind a két divízióban gyártják és árulják is. Ráadásul a snowboardosnak mondott, egyébként kizárólag szinében különböző (fehér) is ugyanazokkal a védelmi paraméterekkel rendelkezik, mint a motorosnak mondott, fekete. Viszont árban már listaáron is van köztük különbség, a fekete 35300, a fehér 29900 és Nextwave4/05 néven fut. Karasna vs. ProCross
Hello!
Megrendelésre vannak (szinte minden márka és méret) eladó ÚJ cross, supermoto, utcai ruhák, csizmák... az itthoni árnál sokkal olcsóbban! Kb 2-3 hét alatt érkezik meg.
Britt csak ilyen kis gyerekekre való cuccokat árulsz? fekete dainese 2 részes ruha engem is érdekel meg kesztyű is meg csizma is fekete volna jó vagy valami szines de ne h piros :)
Brit!
Ha pesten jársz, vennék egy GP Plus meg egy SP-2 kesztyűt XL-esben! Várom válaszod, mert haverral kell egyeztetnem az átvételt!
Csizma nincs egyel nagyobb?
Köszi
Wazzeeeee, végre egy egyrészes ruha, a szine is jó lenne, de kicsi! A francba.... (mondjuk pénzileg nem lenne most éppen egyszerű, de megoldanám vhogy)
Karasna vs. ProCross
Megrendelésre vannak (szinte minden márka és méret) eladó ÚJ cross, supermoto, utcai ruhák, csizmák... az itthoni árnál sokkal olcsóbban! Kb 2-3 hét alatt érkezik meg.
hírdettem már itt az apróknál h keresek, itt a link hozzá... http://www.kepesmotor.hu/motor...
köszi itt az e-mailem majd írj és küldj képet ha van valami.... craft86@c2.hu
Ezeket a cuccokat hol lehetne megnézni? Esetleg Pesten nem szoktál járni valamikor? Engem főleg a csizma érdekelne.
Dobtam mailt kesztyű ügyben!
Ha pesten jársz, vennék egy GP Plus meg egy SP-2 kesztyűt XL-esben! Várom válaszod, mert haverral kell egyeztetnem az átvételt!
Csizma nincs egyel nagyobb?
Köszi