Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

badzoli ...tessék
Már régebben egyszer leírtam, hogy Dainese wave gerincvédőt 2 helyen lehet kapni: Karasna (motoros üzletág) és a ProCross (snowboard üzletág). Viszont a wave gerincvédőt mind a két divízióban gyártják és árulják is. Ráadásul a snowboardosnak mondott, egyébként kizárólag szinében különböző (fehér) is ugyanazokkal a védelmi paraméterekkel rendelkezik, mint a motorosnak mondott, fekete. Viszont árban már listaáron is van köztük különbség, a fekete 35300, a fehér 29900 és Nextwave4/05 néven fut.
Karasna vs. ProCross
Dainese Jack Black bőrkabát,vadi új,58-as méret.50 000FtBoltban 127 000Ft
Szia.Holnap úgy néz ki,leszek Pesten.
Ja,meg Dainese wave gerincvédő
Akkor valami más ami fehér-piros és egyrészes,púppal?
nincs berik
hú hát nem gyengén tolja a srác, sajna ennyire azért nem megy.
SZia,56-os Berik Imola lehetséges?
...azonnal nyomok egy hidat, ha asszondod, hogy képes vagy konkurálni Brit áraival!?
Ja és minden 100%-ig eredeti! Nem hamisított!
szerintem úgy egyszerúbb lenne hogy mondasz el cuccot itthoni árral együtt és ha van akkor mondanék egy árat. Amúgy egyberészesre gondoltál?
mooki érdekelne a dolog.... írj emailt lentebb már feltüntettem .....
Írnál 1-2 példát utcai cuccokra...
Hello!
Megrendelésre vannak (szinte minden márka és méret) eladó ÚJ cross, supermoto, utcai ruhák, csizmák... az itthoni árnál sokkal olcsóbban! Kb 2-3 hét alatt érkezik meg.
Britt csak ilyen kis gyerekekre való cuccokat árulsz? fekete dainese 2 részes ruha engem is érdekel meg kesztyű is meg csizma is fekete volna jó vagy valami szines de ne h piros :)

hírdettem már itt az apróknál h keresek, itt a link hozzá... http://www.kepesmotor.hu/motor...

köszi itt az e-mailem majd írj és küldj képet ha van valami.... craft86@c2.hu
Hy!
Ezeket a cuccokat hol lehetne megnézni? Esetleg Pesten nem szoktál járni valamikor? Engem főleg a csizma érdekelne.
Brit!Jövőre is lesznek majd cuccaid?
a picsába de szép
Brit!
Dobtam mailt kesztyű ügyben!
...ez a Dainese intruder a képen látható első szürke-fekete vagy van szürke is meg egyszínű fekete is?
...Alex már mondott az RSX-re árat: 15 rudi
Brit!
Ha pesten jársz, vennék egy GP Plus meg egy SP-2 kesztyűt XL-esben! Várom válaszod, mert haverral kell egyeztetnem az átvételt!
Csizma nincs egyel nagyobb?
Köszi
Alpinestars smx4 45-ös méret vadi új 20 000ft
Wazzeeeee, végre egy egyrészes ruha, a szine is jó lenne, de kicsi! A francba.... (mondjuk pénzileg nem lenne most éppen egyszerű, de megoldanám vhogy)