Sajnos, még nincs jó munkahelyen, le vagyok égve, zsé nincs, moci szervizre vár, szal megvan a feszkó...
Ha összegyűjtöm a lét, szólok
De addig is érdekelne indenféle mocisruházat, természetesen csak speedes kellékek
Szevasztok.
Mivel Britnek nincs rámvaló kesztyűje,így a kérdés még mindig adott...mit vegyek szerintetek?olyan 15körül gondolkodok.láttam spoolt meg shoxot..esetleg más?vagy ezek közül melyik?
Köszi
...ha 60 rongy körül vennél bukót, Neked is ajánlom a pár sorral lentebb fejtegetett Fokt-akciót (Shark RS: 120 helyett 60 rugó) vagy a Shoei Raid II-esből is 69990-től indul az egyszinű...
Még nincsen zárt bukósisakom.
Húha, ezzel a fehérbukós dologgal mondtál valamit... Erről jut eszembe. A dabasi Yamaha Surmanba beugrottam gyertyát venni a gépembe, és nézegettem a bukókat. Volt egy egyszínű, kb 60 rongyért. Meg volt egy agyopnfestett 400 ezerért. Csak lestem. Kérdezem a csajt, hogy hát, mennyivel tud ez a csicsás bukó 360 ezerrel többet, mint az egyszínű? A csaj: Hát tudod, ezek kézzel vannak feestveeee...
Heheh, gondoltam magamban, taknyolásnál cseszheti az ember a kézzelfestett festést... Ha legalább jobban felszerelt kupak lenne, jobban védene, arra aztmondanám, hogy oké, de hogy mind a kettő ugyanazt tudja, azért furcsa....
...mi más jutna eszembe?
A srác ráfest a kupakodra egy olyan sajtot, hogy beleharapsz!
Ehhez képest lefújni egyszínűre nem hiszem, hogy kihívás lehet neki...
De biztos megcsinálja...
Sok sikert.
Szervusztok motorosok!
Volna egy kérdésem. Hallottam olyan esetet, hogy egy srác elvitte a full új bukósisakját (zárt bukósisak, fullfekete, a plekó ilyen parasztvakító krómkék színű volt), és valahol megcsinálták neki úgy, hogy a bukósisakot teljesen lefedték krómkék színnel. Ugyanolyan színű az egész bukósisak, mint a plexi. Azthiszem, valami huszonötezerért csinálták meg neki. Na, most az a kérdésem, hogy hol, vagy kinél lehet megcsináltatni így a bukósisakokat szerintetek? Érdekel engem a téma... Sajnos semmi ilyesmit nemtudtam kideríteni, így hozzátok fordulok, csak tudtok valamit
...ismereteim szerint olyan, hogy "Yamaha" ruha NINCS! Mint ahogy a többi gyártó sem alkalmaz szűcsöket... Amikor akciósan adják a színben passzoló jelmezt a mocihoz, akkor az utóbbi hónapokban mindíg a Dainese "Mako" nevű modelljét láttam az újságokban, általában ugye minimális hivatkozással (felirat) a gyártó kilétére. Ha ilyen a ruci, akkor télleg pálya 180-ért, ha nincs igazam, akkor pedig kurva sok...
Sziasztok.Velem egyszer megtörtént,hogy balra akartam fordulni autoval,és csak egy isteni sugallatra álltam meg,szemből pedig a semmiből feltünt egy fekete R6 ugyanilyen szinü ruhába öltözött motorosával.Fényes napsütés volt,de olyan szinten nem látszódott,mint Rambo egy jobb pillanatában.Azóta van egy szines ruhám is a fekete mellé!
Remélem legkésöbb vasárnap-hétfőn sikerül majd