2 részes bőrt vette Spyke-t de csak azért adták oda olcsóért mert 46-os a méretem és a kutyának nem kellett és pezsgőt bontottal amikor eladták nekem...
Üzletben a legolcsóbb csizma-kesztyű-2 részes ruha kombó kb. egy százasból áll meg. A legdrágább, amit én eddig otthon láttam cirka 700k huf.
150-160-ért Brit szerez neked szerintem egy komplett polgári jelmezt, ami akkor is frankó lesz, ha kinövöd az RS-t pár év múlva és esetleg pályázni mész egy nagyobbal... Mellesleg meg ugye 2 kiló a zsebedben marad...
Időd van meggondolni, szerintem megéri várni rá pár hetet.
Nekem Spyke-ból cordurám van, a nadrág egy év alatt szétment, a kabáton csak lényegtelen varrások mentek szét, azzal nagyon meg vagyok elégedve. A nadrág is jó, de ennyi pénzért azért tartósabbat vártam volna.
hát hogyha "olcsóbbat" szeretnél arra ott van a shox meg a spool, mondjuk szerintem a spool az már nem is olyan rossz.de ha "komolyabbat" szeretnél akkor ott van a berik, arlen ness, alpinestars stb.
Húha, most hirtelen nemsok van, de dolgozni is fogok, satöbbi, igyekszem rendesen megszedni magam.
Egyelőre érdekelne, hogy ki milyet ajánlana. És előre is köszönöm
Üdvözletem fórumlakók!
Nyáron új taligát veszek a jelenlegi moci helyébe, és ruhákat is szeretnék vásárolni hozzá. Sportmotorom lesz, Aprilia RS125ös. Gondban vagyok, hogy milyen bukósisakot, ruhát, csizmát, kesztyűt, protektort vegyek. Ti mit tudnátok ajánlani?
Engem se felejts el légyszi!
Kesztyű: XL-es, lehet Plus, Pro és Tech is (kék, fekete, fekete-fehér)
Csizma: 46-os (Supertech, SM-X plus vagy hasonló kategóriás Sidi, Oxtar, Gaerne...fenti színben)
Sisak: XL-es (Viper GT, RX-7)
Azért mert az mán sok nekem a 15-20as árat még megengedhetem. de akkor a baloldali az új és a jobb a régebbi változat?mindenféleképpen szükségem lenne azért rá. hol lehetne átvenni am?
Nem küldtél emailt! :)