Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raido,
mielőtt okoskodsz olvasd el figyelmesen amit írtam.
"2007-es új ára".
Ez tavalyi modell aminek az ára kb. 20%-ot csökkent idénre, valamint tavaly az euró nem annyi volt mint most, vagyis a forint nem gyengült ennyit.
Kurvára nem az a lényeg mennyibe került akkor, hanem h most mennyiért adom. Az árat tájékoztatásnak írtam, de ha nagyon szkeptikus vagy akár be tudom szkennelni a számláját, amin 799 EUR szerepel.
vki nem tud szabolcs vagy hajdu bihar megyÉben hasznÁlt bŐrruhÁt csizmÁt?nÉztem az aprÓba de ott mindegyik qrva messze van
azért az nincs 800 euro... +Brit elég jó áron szállít ilyen bukókat (persze nem az üzleted akarom rontani, aki olvasgatja a topicot az tudja...) no meg mielőtt megkérdeznéd hol nem 800 euro...
ARAI RX7 CORSAIR "Edwards Legend Laguna-Seca" Yellow versenysisak ELADÓ!
ARAI csúcsmodellje.
2007 májusi, fél évet volt használva, hibátlan állapot.
M-es méret.
Új ára 800 EUR, félár körül (alatt) adom.

e-mail: nzemanko kukac yahoo pont com
vagy az R1 topicban megtaláltok.
SUOMY Spec 1R 2007 Anthony Gobert Replica versenysisak ELADÓ!

ÚJ, 1X volt "használva", mikor felpróbálták! S-es méret. Gyönyörű gyöngyház fényezés.
Új ára 540 EUR, félár körül adom.

e-mail: nzemanko kukac yahoo pont com
vagy az R1 topicban megtaláltok.
Nincs valakinek 42-es vagy "S"-es bőrrucija? SÜRGŐS LENNE!
szaisztok!

Cross bukósisakok akcios áron , eladók! újak: áruk 14000.-ft
Brit88

Te árulsz textil ruhákat is vagy csak bőrt?
Ha igen érdekelne kabát,nadrág,kesztyű,cipő.
Előre is köszönöm!
Hali! Brit88 légyszi vegyél fel MSN-re!
krisztian000@yahoo.com
Kösz!
Brit88!
Tudnál Nekem köldeni egy komplett"temékkatalógust?"
Szétnéznék,hogy,ho
l-mi-merre.
Nekem egy komplett cucc kellene
Sisak,kesztyű,ruha,csizma
Mid van?És mi mennyi?
Mailcímem:chriss79@citromail.hu

Ha itt nem aktuális esetleg
Kössz
sziasztok!
keresek SHOEI xr-1000 bukót, GSX-R fényezéssel, S vagy M-es méretben, ha vki tud vmit, lécci dobjon egy mail-t (yafek80@totalcar.hu)! köszi szépen! széles utat mindenkinek
Arlen ness gatya a nevéhez hűen elég komoly kiképzésű és protektoros mindenhol ahol kell kényelmes és jól is szellőzik,piros színben 30-ezerért.Van hozzá egy piros csizma forma revenge 45-ös ha kell vele ha nem akkor külön a csizma 28-ezer jó állapotban.
Van még egy szintén nagyon jó állapotú BF-márkájú kordura kabi is puha protektoros de mindenhol sok zsebbel vízálló szélálló ennek az ára 12-ezer.
Ha érdekel valameik küldj mailt mi érdekel küldök több képet.
Eladó Berik OVS cross csizma 46os szép állapotban 35e ft
...köszi. Észben tartom.
15 forint körül... Budapesten, Arany, Ezüst, Kék, Sötét füst, Világos füst szinekben ha nem hazudnak.
...én meg asszem megkérdeztem mennyibe fájna a sötét füst vagy a kék tükrös esetleg mindkettő...
Igen annyi hogy a képet belinkeltem hogy milyenek vannak ...szinek...
Alex! Shark RSX plekóról van vmi újság?
sziasztok
Szia Brit88! Enduro/Cross cuccod nincs véletlenül? Bukó, szemüveg, kesztyű ilyenek...
Szia!Az aproban megtalálod,ugyanezekkel a képekkel van fent a sisak!
Szia!
Adj már egy elérhetőséget!
Ma megnézném a sisakodat!

Vagy csörgess meg!06202120208