Raido,
mielőtt okoskodsz olvasd el figyelmesen amit írtam.
"2007-es új ára".
Ez tavalyi modell aminek az ára kb. 20%-ot csökkent idénre, valamint tavaly az euró nem annyi volt mint most, vagyis a forint nem gyengült ennyit.
Kurvára nem az a lényeg mennyibe került akkor, hanem h most mennyiért adom. Az árat tájékoztatásnak írtam, de ha nagyon szkeptikus vagy akár be tudom szkennelni a számláját, amin 799 EUR szerepel.
azért az nincs 800 euro... +Brit elég jó áron szállít ilyen bukókat (persze nem az üzleted akarom rontani, aki olvasgatja a topicot az tudja...) no meg mielőtt megkérdeznéd hol nem 800 euro...
ARAI RX7 CORSAIR "Edwards Legend Laguna-Seca" Yellow versenysisak ELADÓ!
ARAI csúcsmodellje.
2007 májusi, fél évet volt használva, hibátlan állapot.
M-es méret.
Új ára 800 EUR, félár körül (alatt) adom.
e-mail: nzemanko kukac yahoo pont com
vagy az R1 topicban megtaláltok.
sziasztok!
keresek SHOEI xr-1000 bukót, GSX-R fényezéssel, S vagy M-es méretben, ha vki tud vmit, lécci dobjon egy mail-t (yafek80@totalcar.hu)! köszi szépen! széles utat mindenkinek
Arlen ness gatya a nevéhez hűen elég komoly kiképzésű és protektoros mindenhol ahol kell kényelmes és jól is szellőzik,piros színben 30-ezerért.Van hozzá egy piros csizma forma revenge 45-ös ha kell vele ha nem akkor külön a csizma 28-ezer jó állapotban.
Van még egy szintén nagyon jó állapotú BF-márkájú kordura kabi is puha protektoros de mindenhol sok zsebbel vízálló szélálló ennek az ára 12-ezer.
Ha érdekel valameik küldj mailt mi érdekel küldök több képet.
mielőtt okoskodsz olvasd el figyelmesen amit írtam.
"2007-es új ára".
Ez tavalyi modell aminek az ára kb. 20%-ot csökkent idénre, valamint tavaly az euró nem annyi volt mint most, vagyis a forint nem gyengült ennyit.
Kurvára nem az a lényeg mennyibe került akkor, hanem h most mennyiért adom. Az árat tájékoztatásnak írtam, de ha nagyon szkeptikus vagy akár be tudom szkennelni a számláját, amin 799 EUR szerepel.