...ha már arra jársz, ugorj be előtte a motorline-ba. Bár páran szídták a Spidit mert állítólag fog, érdemes benézni mert gyakran van 50-70%-kal olcsóbban egy-két kifutó darab... Onnan meg egy köpés (és szintén útba esik) a Latoni. Weboldalakat megtalálod azonos néven. Bogdányban és is vettem anno 2 sisakot...Korrekt a mandró, viszont elég retrós a ruharészlege... Olyan dzsekik vannak most is fennt, amikről még lakótelepi gyerek koromban álmodtam, ami nem tavaly volt....
Huu, a dunakanyarban Visegrád elötti település, Valami Dunaakármi. Volt a srácnak weblapja is, valami motoroscuccvan vagy valmi ilyesmi volt az oldal cime. Nála vettem a shark S500-ast is azt 25 pénzért mérte, az is uj volt. Kicsit probálkozok a keresöbe hátha megtalálom ujra.
Lehet hogy nem márkás, lehet hogy csak kifogtam,de én 3. éve egy Akito kesztyüt nyüstölök a 750-es gixeren. Nagyon elégedett vagyok vele,müködnek a szellözök, nem fog!, nem nyom és nem kell varratni mert szétfoszlik. Finom "puha" maradt. Ja és akkor vettem 9ezerért.A barátomnak is ajánlanám!
Szevasztok srácok.
Az igazság az,hogy még mindig kesztyűt keresek...és fogalmam sincs mit vegyek,főleg hogy olyan 15öm van rá(Britnek nincs L-es,ha valaki ezt tanácsolná... )
Milyen kupakot? Csak nem bukót akarsz kromoztatni? Azt nem lehet kromozni, mert müanyag! Kromozni csak fémet lehet. A müanyagot higanygözzel fujják be, attol néz ki ugy mintha kromozva lenne. Lásd:lámpafoncsor. Valahol volt egy higanygözös cimem is. Ha az kell szolj, majd utána keresek hátha megvan még. A topiktol pedig elnézést kérek hogy szét offoljuk, de segiteni egymásnak muszály.
Képet lökj fel mert akkor hamarabb elmegy
Van egy elado egy szezonos Suomy spec 1R sisakom elado Kawa-zold dizajnnal.
Uj ara 65, en 30-at kerek erte.L-es, nagyon csondes, szerettem.
Mégegyszer kösz a fáradtságod
Az igazság az,hogy még mindig kesztyűt keresek...és fogalmam sincs mit vegyek,főleg hogy olyan 15öm van rá(Britnek nincs L-es,ha valaki ezt tanácsolná... )
Akk keresd ki légyszi :)
Pont ezért van ez a fórum.