Szasz row. Nézelődtem össze vissza, meg Mike Tominak is küldtem mailt, nemtudnak krómozni, és haverja sincs, aki megtudná oldani. Valami tuningcéghez kéne benéznem, ahol pl kidörrentőket, meg tükröket krómoznak le...
Mit kaptál az RSX-hez? (bogárháló, orrmaszk...)
Ennek nem Pinlock-os a plexije? Úgy értem van valami páramentes réteg rajta, vagy adtak hozzá egy belső fóliát?
mert xl a meretem, a 3xl kicsit tulzas volt meg turazni is, 200 felett mar leszedi rolam a szel. ha eladom ugyanezt veszem xl-ben, gatyot meg L-ben, ennyi. kellemes csalodas ez a ruha!
Ma kipróbáltam a vadiúj sisakomat.
A rövid, városi próba alatt úgy tűnik, hogy a szellőzése jobb, mint az RSF2i-é. Kényelmesnek kényelmes, az egész sisak mintha kisebb külső héjazattal rendelkezne. Viszont pont emiatt picit szélesebb szögben látok ki a sisakból, mégha a plexije ennek kisebb is, mint a másiké. Remélem nem lesz zavaró, hogy a plexi zsanérja nem racsnis. Viszont a régi ilyen időben, mint a ma reggeli, már bőven párásodott a leheletemtől, ez nem teszi.
Picit szokatlan még a DD gyűrű, de nagyon jól tart.
A sisak mintha könnyebb is lenne, ezt majd meg kell nézzem pontosan.
Hogy halkabb-e, még nem tudom, igazából a másikon is a szélzaj volt erősebb 100 fölött, a még majdnem nedves Váci úton, a reggeli forgalomban nem nagyon erőltettem ezt a tempót.
Eladó egy használt AGV Flyer bukó, a hátulján TALMA aláírásával ,ha valakit érdekel jelezzen.MSN cím en is elérhető vagyok ( adatlapon),Több képet holnaptól kérésre tudok küldeni!
Ár: 35 eFt
Ennek nem Pinlock-os a plexije? Úgy értem van valami páramentes réteg rajta, vagy adtak hozzá egy belső fóliát?
Mikor lesznek már felnőtt cuccaid (46,XL)?
http://foto.sportmotor.hu/g405...
ARAI RX7 CORSAIR EDWARDS LAGUNA SECA LEGEND YELLOW sisak elado. arai csucsmodellje. 3/4 evet hasznalt, tokeletes allapotban. M meret.
mindket sisak JOVAL ARON ALUL.
- kabat 3xl, nadrag xl
- osszezippzarozhato
- 3M fenyvisszavero
- kiveheto beles
- kemenyprotektorok
- kb 5x volt rajtam, nem kopott, tiszta uj
ara: 50ezer
http://www.vatera.hu/tayga_cor... --- 40ezer
http://www.vatera.hu/fuzos_noi... --- 20ezer
06709473874
A rövid, városi próba alatt úgy tűnik, hogy a szellőzése jobb, mint az RSF2i-é. Kényelmesnek kényelmes, az egész sisak mintha kisebb külső héjazattal rendelkezne. Viszont pont emiatt picit szélesebb szögben látok ki a sisakból, mégha a plexije ennek kisebb is, mint a másiké. Remélem nem lesz zavaró, hogy a plexi zsanérja nem racsnis. Viszont a régi ilyen időben, mint a ma reggeli, már bőven párásodott a leheletemtől, ez nem teszi.
Picit szokatlan még a DD gyűrű, de nagyon jól tart.
A sisak mintha könnyebb is lenne, ezt majd meg kell nézzem pontosan.
Hogy halkabb-e, még nem tudom, igazából a másikon is a szélzaj volt erősebb 100 fölött, a még majdnem nedves Váci úton, a reggeli forgalomban nem nagyon erőltettem ezt a tempót.
Adok a csimmáért cserébe egy 6288-as dobozban mindennel,ha jó rám
Esetleg valami 55-ös csizmát hasonló árban nemtudsz?:)
Vélemények érdekelnének, városi motorozáshoz, rövidebb túrákhoz használnám...
Köszkösz
-T-
Eladó egy használt AGV Flyer bukó, a hátulján TALMA aláírásával ,ha valakit érdekel jelezzen.MSN cím en is elérhető vagyok ( adatlapon),Több képet holnaptól kérésre tudok küldeni!
Ár: 35 eFt