jó hát csak vicceltem, nem tökéletes a ruhám, de azért a pénzét bőven megérte és nem néz ki olyan sz*rul sem talán (ízlés kérdése is persze), Románoknál csinálnak Spyke-ot nem? Egy rahedli más cuccot meg pakisztánban pl., hát végülis ha odafigyelnek rá és tényleg használható dolgot állítanak elő addig nincs nagy baj
azért a teljesen noname meg sehonnai dolgokat én sem preferálom, de egyenlőre nekifutásból ez a gönc jött össze a kis pénzemből
Ne forgasd ki a szavaim! Nem mondtam, hogy minden ami olcsó(?), szar is egyben! A Te cuccod nem ismerem, de valljuk be, ha látsz egy kurvaronda ruhát az úton olyan színekben (telesport-bordó, ciklámen, fűzöld..), amit csak román vendégmunkások tréningjén láttál eddig, azon valószínű, hogy nem virít alpin meg spyke logo....
Schubert elég jó elméletileg... csendes... túrázásnál áldásos dolog....
nekem ezek szerint nagyon ocsmány sz*r Rush-M-em van... hát majd ebből is fejlődök még előbb vagy utóbb...
...egyszer már kommentáltam ezt a márkát....egy szó mint száz, biztos qrva jó, de nem az én világom...
Viszont!
Bár utálom a noname cuccokat az élet minden területén, kiváltképpen a motorsportban, a Tschul márkájú német bőrcuccok egészen ott vannak design-ban és az áruk ugyanannyi, mint az ocsmány gagyi szaroknak (70-80K HUF)...
Jézusom! Mennyi bőrt lehet még lehúzni a magyar parasztról? Ezek ugyanúgy 500 dolcsi környékén kapják meg a kupakot, mint az amcsi kereskedők.... De hát egy szimpla 100%-os árrés az a magyarnak smafu... Beszarás. Ott kéne atomot robbantani.
ööö náluk 240 ezer... a 270-el lehet kicsit túloztam, bocsi
láttam valami izé sisakot fél misiért... nem tudom már melyik lapon, de ha megtalálom akkor belinkelem
Ez gyakorlatilag a Shoei teljes zártsisak palettája....
Akkor mi van, ha ezek nincsenek?
Ugye tudod (naná, hogy igen), hogy a Mo-on Raid II-nek, XR1000-nek és X-spiritnek nevezett sisakok Észak-amerikában: TZ-R, RF1000 és X-eleven
köszi!