Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudnál adni valami mailcímet? Sajnos Finnektől nincs sok kedvem haza telefonálgatni... a levelezés meg belefér az időmbe
köszi!
Brit88!

Tudsz más alpine ruhákat is?
Mert ha igen nekem kellene ruha is csizma is meg kesztyű is!

Üdv: Hero
szia egy ismerösömnek vannak dobjai rákérdezhetsz nála. ha van neki kb a bolt ár fele. t:70 317 9083 sok sikert.
Simán.
rollie4people@yahoo.com
(Gondolod, hogy hasonló a gyári keresztnevünk?)
Row tudsz adni egy e-mail címet. Szeretnék kérdezni pár dolgot a külföldi munkával kapcsolatban. Előre is kössz.
Teljesen új Givi V46 Monokey Topcase eladó! 46 literes, 2 sisak elfér benne, méretei: 565*430*320

Ár: 44.000 Ft

Érd: pereiro@freemail.hu
Alpinestars Vector 2-részes origi új 56-os eladó-----------125000Ft
Alpinestars gp-pro fekete xL-------20000Ft
Alpinestars gp-tech fekete xL------30000Ft
Origi újak.
Akkor az nem márkás!
Nem, de a kályhaezüst elengedhetetlen egy márkás ruháról Hála az égnek a Berikemen nincs.
jó hát csak vicceltem, nem tökéletes a ruhám, de azért a pénzét bőven megérte és nem néz ki olyan sz*rul sem talán (ízlés kérdése is persze), Románoknál csinálnak Spyke-ot nem? Egy rahedli más cuccot meg pakisztánban pl., hát végülis ha odafigyelnek rá és tényleg használható dolgot állítanak elő addig nincs nagy baj
azért a teljesen noname meg sehonnai dolgokat én sem preferálom, de egyenlőre nekifutásból ez a gönc jött össze a kis pénzemből
Ne forgasd ki a szavaim! Nem mondtam, hogy minden ami olcsó(?), szar is egyben! A Te cuccod nem ismerem, de valljuk be, ha látsz egy kurvaronda ruhát az úton olyan színekben (telesport-bordó, ciklámen, fűzöld..), amit csak román vendégmunkások tréningjén láttál eddig, azon valószínű, hogy nem virít alpin meg spyke logo....
He hee.... 46-os bőr ruhát hordok amikor meghalják kiröhögnek... és megkérdezik "nem akarja megnézni a női modelleket"
Schubert elég jó elméletileg... csendes... túrázásnál áldásos dolog....
nekem ezek szerint nagyon ocsmány sz*r Rush-M-em van... hát majd ebből is fejlődök még előbb vagy utóbb...
...egyszer már kommentáltam ezt a márkát....egy szó mint száz, biztos qrva jó, de nem az én világom...

Viszont!

Bár utálom a noname cuccokat az élet minden területén, kiváltképpen a motorsportban, a Tschul márkájú német bőrcuccok egészen ott vannak design-ban és az áruk ugyanannyi, mint az ocsmány gagyi szaroknak (70-80K HUF)...

Ha nem lenne jelmezem, meggondolnám....
www.motorosborruha.hu
Szóval az Én auomban piros az index és nem sárga
Igy már más ...Én a kinti megfelelőjét nézem... X-eleven undestand
Jézusom! Mennyi bőrt lehet még lehúzni a magyar parasztról? Ezek ugyanúgy 500 dolcsi környékén kapják meg a kupakot, mint az amcsi kereskedők.... De hát egy szimpla 100%-os árrés az a magyarnak smafu... Beszarás. Ott kéne atomot robbantani.
ööö náluk 240 ezer... a 270-el lehet kicsit túloztam, bocsi
láttam valami izé sisakot fél misiért... nem tudom már melyik lapon, de ha megtalálom akkor belinkelem
Ez gyakorlatilag a Shoei teljes zártsisak palettája....
Akkor mi van, ha ezek nincsenek?
Ugye tudod (naná, hogy igen), hogy a Mo-on Raid II-nek, XR1000-nek és X-spiritnek nevezett sisakok Észak-amerikában: TZ-R, RF1000 és X-eleven
Én még soha nem láttam az IMET-es Shoei X-Spiritnél (197e) drágább sisakot.
Te mikor, hol?
X-SPIRIT és a SHOEI-nak az emlitett tipusa nincs annál a kereskedőnél ahol Én vásárolok....
Kinek nem drága egy kétkilós sisak?
Én nem keresek szarul cseppet sem Norvégiában, de az azért mégiscsak sok...
Igen, ezt nem érdemes kintről venni itthon ugyanannyiba kerül vagy kevesebb...