hy
nekem is van egy rossz tapasztalatom egy érdi motorosbolttal.
vettem egy hjc sisakot 30000ezerért.rá 2hónapra szétesett a plexi nyitó szerkezete,és visszavittem.
erre az eladó azt mondja hogy ö nem tudja összerakni vigyem el egy ÓRÁSHOZ.elvittem,az meg természetesen kiröhögött.ugyhogy inkább hagytam,mert ha visszamegyek h garancia stb ugyse lesz semmi.
mind1 azota nem vásárolok ott.
Hát nekem is fog. Piros fekte a kesztyű nincs benne sok piros. De esőbe elég rendesen fog ez is meg ha nagyon melg van. Egyzser egy felhőszkadásba jöttem haza 10 km-ről oylan piros volt a kezem 2 napig alig akartam velem kezt fogni hogy ne kenjen őket össze én se nagyon akarok többet ilyen kesztyűt venni. De én betüdtam annak hogy 17 ről 10-ért vettem de akkor a többi is szar. amuyg spidi r 100.
Az én spidi kesztyűm még száraz időben is feketére megfogja a kezemet , esőben meg mintha koromban mosakodnék... Pedig már 2 éves, már sokszor megázott, teljesen színét vesztette, és változatlanul ilyen. Többet nem lesz spidi, az is biztos...
Elhiszem, nagyjából mindenfelé ugyan ennyi lesz érzésem szerint, nemis ezzel lenne a gond, csak pont feleznék meg az árát, pedig ez tetszett, de akkor majd nézek valami mást :)
A ruhára tudsz mondani valamit?
Nameg majd keresnélek más ügyben is, ahogy nézegetem a fórumot látom dobokat is hozol :)
Ha Angol webshopok-ban nézed ami azért közelebb van mint USA ott is 130 font és még ide kell érnie..
Egy helyen láttam olcsóbban de az "átbaszás volt" mert apróbetübe odairták "gerincprotektor vásárlása esetén...
HEllo
Mindekinek átnedvesedik kesztyűje esőben? Mert az egyém egy kilóval nehezebb lesz mire hazérek és marha nehezen szárad meg pedig 17 ezres spidi kesztyű volt mikor vettem.
Ha jobban visszaolvastok, én nem fikáztam azokat a sisakokat, amire nem Arai vagy Shoei van írva, csak jeleztem, valamiért az én fejemre ezek passzolnak... Azért azt se hiszem, hogy ez a véletlen műve lenne...
Száz szónak is egy a vége: Alex, ha eladtam az RSX-et, tuti veszek Tőled egy RX-7-et!
figyi, a SHox nem egyszerű eset. Nekem a csizmám hátulján a flexibilis gumi rész kiszakadt 2 hónap után( Monza). Egy órán keresztül tanakodtak, hogy mi legyen, és csak levásárolhattam. Ráadásul ismerős volt az egyik eladó
Én is leszoktam róluk, nem tetszik a hozzáállásuk. Mondjuk azért a kiállításon vettem egy nyári ruhát, mert a minőség jó. Általában
Ez nem is kérdés kell a blokk,itt arrol volt szó hogy szolt a kiscsaj a fönöknek(egy ilyen kopasz ürge,tuti láttátok már)hogy emlékszik rám,jött a kopasz és mondta blokk nélkül no csere.
Hozzáteszem egy kétnapos termék,amit csak ők gyártanak ill.forgalmaznak,nem lovét kértem hanem cserét(pl:a Corsaroban vettem a bukomat se blokk se semmi,kifogtam egy selejtesset szelelt a plexinél,visszavitem és bár mondta a srác hogy 1000-1ilyen és ezt neki kell bebuknia,mégis kicserélte szó nélkül,mert emlékezett rám,tudta hogy tölük vettem(betyárbecsület) selejtesset adott és válaalta a következményeket
Namármost ez egy 10000Ft kesztyű volt(a sisak110000),budafoktol a szentendrei utig az üzemanyag Kb 2000ftoda- vissza, az egész nem ért annyit hogy tovább szarozzak vele
És igen csak én hibáztam:
-nem vittem a blokkot(föben járó bün )
-olyan kesztyüt vásároltam(ez volt életem első olyan motorosfelszerelése amin sporolni akartam) ami arra hivatott hogy megvédjen az esésnél de az első felvételnél szétszakadt.
-hittem azt ha mondjuk,Elbandi védjegyes kipufogot gyártok,és elenged a popszegecs és visszahozod hogy- nyomjá már rá egy popszegecset,mert erre jártam-akkor nem az az első kérdésem hogy nálad a számla mert igy bizony nem ismerlek,meg erre van jogszabály ugyhogy nincs számla nincs popszegecs
NNNNekem lessz iiiiigazam,igaz téged sem látlak többet meg a barátaidat sem,
Nem az igazamért irtam be hanem ahozzáállás miat
így van, kell a blokk. nem csak Magyarországon, ez mindenhol így van.
ráadásul, most hogy Te megvarrtad, már egy újabb hibából eredően már
nem viheteted vissza!
Ezen nem kell csodálkozni. Lehet hogy rád emlékszenek, de mivan ha a kesztyűre nem? Vehettél ott többször is kesztyűt, más árakon.
A saját lustaságod miatt nem lett kicserélve a kesztyűd, nem pedig a kereskedő köcsögsége miatt..Ő csak betartotta a szabályokat. Vagy szerinted a főnökének hogy magyarázza meg a szakadt kesztyűt blokk nélkül? Majd azt mondja hogy jópofa volt az egyik vevővel?
Itt a kereskedőt egyáltalán nem érheti vád....
az a baj, hogy csak úgy nem tudja kicserélni... fel kell vennie "jegyzőkönyvet" a reklamációdról, blokkot csatolni hozzá, aztán kapod az új cuccod új blokkal... elméletileg... volt nekem is ilyesmi jellegű problémám és pl. Hervisben adtam a blokkot és cseréltek....
Nekem van egy laza történetem a Magyar kereskedők hozzáálásárol
Történt velem hogy vettem egy kesztyűt a Shox nevű motoros boltban,a kesztyű varrása 2 nap mulva elengedett az ujjon,visszagurultam hogy cseréljék már ki(nem mintha derogált volna megvarni csak azért egy kétnapos kesztyüt?)
Mondta a csaj hogy blokkot ide és csere,nem vittem magammal de ugyis emlékszik rám mert tegnap elött vettem,ráadásul saját gyártmányuk.
Igen emlékszem de akkor is kell a blokk,erre én de nekem nem pénz kő meg semmi csak cserélje ki a szakadtat azt majd ők megvarratják.
Nem cserélték nem voltam a hajlandó a blokkal visszamenni,még több időt fecsérelve erre, megvartam ithon
DE soha a büdös életbe nem vettem náluk többet semmit és akit csak lehet lebeszélek roluk,tök piti dologrol volt szó és gusztustalankodtak,a sajátgyártmányú terméküket nem vették vissza nevetséges és kicsinyes Magyaros kereskedői hozzáálás
Hálátlanok a magyar kereskedők... otthagyhatsz x-százezer forintot és nem engednek kétezret lekerekíteni a végén?!? Én is kereskedő vagyok csak nem motoros fronton, ennél kisebb tételnél is alkuképes vagyok, annál olcsóbb JÓ REKLÁM nincs,mint lemondani 1 max 2%-ról. A vevőnek meg jól esik és visszajön vásárolni máskor is, többedmagával.
nem kell ehhez vastag bőr, igazad van, én is a sisakot azért felpróbáltam, mert a héj kialakítás is fontos, hiába a jó méret ha a héj nyom (példul nekem az agv- bármely típusából kilóg az állam és nyomja is a sisak alja, ami jó méretű egyébként) akinek van esze és picit is tud külfödiüsül annak így kell csinálni, az itthoni forgalmazó pedig kisebb árréssel sokkal többet profitálhatna, dehát minden üzletember gondolkodik így (sajnos...)
nekem is van egy rossz tapasztalatom egy érdi motorosbolttal.
vettem egy hjc sisakot 30000ezerért.rá 2hónapra szétesett a plexi nyitó szerkezete,és visszavittem.
erre az eladó azt mondja hogy ö nem tudja összerakni vigyem el egy ÓRÁSHOZ.elvittem,az meg természetesen kiröhögött.ugyhogy inkább hagytam,mert ha visszamegyek h garancia stb ugyse lesz semmi.
mind1 azota nem vásárolok ott.