Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze vadonat újak,és nem hamisítványok!
Szivacs!
Hogy csillapítsam a kedélyeket,most 300 000Ft-os ruhákat lehet nálam kapni 110 000Ft-ért.
Alpinestars P1 52 piros fekete
Alpinestars vector 56 fekete-szürke
Dainese Veracruz 54 szürke-fekete
Brit88@freemail.hu
Háj! Alpinestars vectorban milyen gerincproti van?
Bakker. Pedig már kezdett üllepedni, erre megkevered
Miért is?
Ne foglalkozz velük Dani.... Nagy királyok mind...
Figyelem!
nagyon olcsón eladó 2db új protektoros eredeti bőrkabát,sürgőssen
ir ár 25000.-/db
érdenes megvenni nagyon szép!
Most lett vége.
kezdőőőőődik, kezdőőőőődik, apa, kezdőőőődik...
Nézd meg az adatlapom.
Aha értem, de kivagy te?
#7061/De azt már viccesnek tartom, hogy valaki megvesz (akár hitelre is) egy 2-3 millás motort, de 20ezres sisakban, meg a Lidl-ből származó fullnoname bőrcuccban feszít, valami olyan bőrcsizmában, amiben Simsonra sem ülnék fel és a levetett síkesztyűről már nem is szóltam. Meg 4ezres gerincvédő.
#7062/Persze egyszerűbb kevés pénzért gagyit venni, amit úgy dobnak már utánad, csak vidd...
#7071/ ez nagyon kedves dolog, hogy Te úgy gondolod azt érdemli akárki is, hogy azért mert nem übermárkákban feszeng pusztuljon...
#7072/szerintem kezd ez az egész átmenni egy kicsinyes vagdalkozásba, de ahogy érzitek...
#7077/ hogy ez a természetes kiválasztódás része azért szerintem majdnem felér egy pusztuljon a férgese kijelentéssel
#7080/Hagyd, ha az órád nem TAG Heuer, nem Bentley áll a garázsodban és nem 12éves Chivas-t iszol akkor nem is vagy itt ember a divatmotorosok között...
#7082/Éppenséggel nem neked szólt hanem az itt folyó araishoei stb mérhetetlen sznobizmusról...
#7103/Nem kommunizmus van már, h mindenki egyenlő legyen.
#7107/SZerintem nagymértékü sznobéria dúl motoros körökben.
#7132/annál szerintem kiábránditóbb és megrázóbb látvány nincs számomra pl motorostalálkozókon, mikor látok egy fószert Grex bukóba, rövid farmer naciba, vagy ezres gixeren nájki sportcipő + a !DRÁGÁBBIK! CMS sisak!
Nem érdekel hogy nem nekem írtad ez egy nyilvános fórum.
Ez kit érdekel
Ti még ne unjátok ezt a vitát!
Majd Én megmondom a tutit! Ma vettem Brit88-tól csizmát és kétrészes bőrt (Alpinestars) a bolti ár feléért!
Magyarul vegyél márkásat gagyi áron!
Remélem ezzel le is zárul ez a dedós beírogatás!
De egyébként mért nem beszélitek ezt meg telefonon, Skype-on, SMS-ben, emailben, stb.?
Félreértés ne essék, nem fikázásból mondjuk/mondják, hogy a drágábbat, márkásat vedd. Nem nézek le senkit, hogy nem 300ezres ruhában motorozik. Csak valahol, valaki írta, hogyha van 100 egységed, akkor abból inkább olcsóbb motort vegyél, hogy ne a sisakon, ruhán, felszerelésen kelljen utána spórolni.
És ezt miért nekem irtad? Én nem veled beszéltem.
hol olvastal ilyen fikazast?
olvass vissza mirol szolt a beszelgetes, m a hozzaszolasod egyik temahoz sem relevans...
van benne igazság.
Igen igen, de pl engem marhára nem érdekel ha te bőrruhában sülsz meg, sem az ha valaki farmerban motorozik, még az sem hogy a Zema shox vagy Spidi márkájú bőrruhában megy-e pályázni. Miért kell egyáltalán fikázni másokat hogy felöltözött-e eléggé vagy nem, meg hogy milyen márkájúba? Nem mind1 egy külső szemlélő számára?
Ez naaaaagyon jóóóóóóó...
Hellosztok! Nem kell vkinek egy jo allapotu grex cross buko, szemüveggel 8 ezerért?