#7061/De azt már viccesnek tartom, hogy valaki megvesz (akár hitelre is) egy 2-3 millás motort, de 20ezres sisakban, meg a Lidl-ből származó fullnoname bőrcuccban feszít, valami olyan bőrcsizmában, amiben Simsonra sem ülnék fel és a levetett síkesztyűről már nem is szóltam. Meg 4ezres gerincvédő.
#7062/Persze egyszerűbb kevés pénzért gagyit venni, amit úgy dobnak már utánad, csak vidd...
#7071/ ez nagyon kedves dolog, hogy Te úgy gondolod azt érdemli akárki is, hogy azért mert nem übermárkákban feszeng pusztuljon...
#7072/szerintem kezd ez az egész átmenni egy kicsinyes vagdalkozásba, de ahogy érzitek...
#7077/ hogy ez a természetes kiválasztódás része azért szerintem majdnem felér egy pusztuljon a férgese kijelentéssel
#7080/Hagyd, ha az órád nem TAG Heuer, nem Bentley áll a garázsodban és nem 12éves Chivas-t iszol akkor nem is vagy itt ember a divatmotorosok között...
#7082/Éppenséggel nem neked szólt hanem az itt folyó araishoei stb mérhetetlen sznobizmusról...
#7103/Nem kommunizmus van már, h mindenki egyenlő legyen.
#7107/SZerintem nagymértékü sznobéria dúl motoros körökben.
#7132/annál szerintem kiábránditóbb és megrázóbb látvány nincs számomra pl motorostalálkozókon, mikor látok egy fószert Grex bukóba, rövid farmer naciba, vagy ezres gixeren nájki sportcipő + a !DRÁGÁBBIK! CMS sisak!
Ti még ne unjátok ezt a vitát!
Majd Én megmondom a tutit! Ma vettem Brit88-tól csizmát és kétrészes bőrt (Alpinestars) a bolti ár feléért!
Magyarul vegyél márkásat gagyi áron!
Remélem ezzel le is zárul ez a dedós beírogatás!
De egyébként mért nem beszélitek ezt meg telefonon, Skype-on, SMS-ben, emailben, stb.?
Félreértés ne essék, nem fikázásból mondjuk/mondják, hogy a drágábbat, márkásat vedd. Nem nézek le senkit, hogy nem 300ezres ruhában motorozik. Csak valahol, valaki írta, hogyha van 100 egységed, akkor abból inkább olcsóbb motort vegyél, hogy ne a sisakon, ruhán, felszerelésen kelljen utána spórolni.
Igen igen, de pl engem marhára nem érdekel ha te bőrruhában sülsz meg, sem az ha valaki farmerban motorozik, még az sem hogy a Zema shox vagy Spidi márkájú bőrruhában megy-e pályázni. Miért kell egyáltalán fikázni másokat hogy felöltözött-e eléggé vagy nem, meg hogy milyen márkájúba? Nem mind1 egy külső szemlélő számára?
Alpinestars P1 52 piros fekete
Alpinestars vector 56 fekete-szürke
Dainese Veracruz 54 szürke-fekete
Brit88@freemail.hu
nagyon olcsón eladó 2db új protektoros eredeti bőrkabát,sürgőssen
ir ár 25000.-/db
érdenes megvenni nagyon szép!
#7062/Persze egyszerűbb kevés pénzért gagyit venni, amit úgy dobnak már utánad, csak vidd...
#7071/ ez nagyon kedves dolog, hogy Te úgy gondolod azt érdemli akárki is, hogy azért mert nem übermárkákban feszeng pusztuljon...
#7072/szerintem kezd ez az egész átmenni egy kicsinyes vagdalkozásba, de ahogy érzitek...
#7077/ hogy ez a természetes kiválasztódás része azért szerintem majdnem felér egy pusztuljon a férgese kijelentéssel
#7080/Hagyd, ha az órád nem TAG Heuer, nem Bentley áll a garázsodban és nem 12éves Chivas-t iszol akkor nem is vagy itt ember a divatmotorosok között...
#7082/Éppenséggel nem neked szólt hanem az itt folyó araishoei stb mérhetetlen sznobizmusról...
#7103/Nem kommunizmus van már, h mindenki egyenlő legyen.
#7107/SZerintem nagymértékü sznobéria dúl motoros körökben.
#7132/annál szerintem kiábránditóbb és megrázóbb látvány nincs számomra pl motorostalálkozókon, mikor látok egy fószert Grex bukóba, rövid farmer naciba, vagy ezres gixeren nájki sportcipő + a !DRÁGÁBBIK! CMS sisak!
Majd Én megmondom a tutit! Ma vettem Brit88-tól csizmát és kétrészes bőrt (Alpinestars) a bolti ár feléért!
Magyarul vegyél márkásat gagyi áron!
Remélem ezzel le is zárul ez a dedós beírogatás!
De egyébként mért nem beszélitek ezt meg telefonon, Skype-on, SMS-ben, emailben, stb.?
olvass vissza mirol szolt a beszelgetes, m a hozzaszolasod egyik temahoz sem relevans...