az én idomtalan testemre nincs is olyan ami követné.......... vékonyvagyok meg gizda....szóval nekem minden duplán fáj ha zúzok egyet..........most megyek és kipróbálom.......sziasztok
ha motorozom a mocimmal akkor kb max 1 órát vagyk nyeregben aztán megyek is haza mert én csak az erdőben tudok motorozni a lakhelyem miatt.........kisalföld....:( szóval elég arra ez a kis mocizás hogy kielégítsem a vágyaimat a géppel.........szóval tényleg többet ér mintha nemlenne rajtam.......vágtam már hanyatt magamat kavicsosúton simán csak pulcsiban és csodálkoztam hogy nemfájt csak nemakarok pl az erdőben csökre esni a gerincemmmel ha úgyhozzza a sors mint az egyik póstás ismerősöm egy cr 125 tel-----21 éves kora óta le van rokkantosítva miatta:((
hali... nekem CMS GP5 van karbonos... menj el a Mofásokhoz próbáld föl... ha véletlen ebben a krosszos sisakban van olyan, hogy friss évjárat meg előző... pl. próbáltam a 2006-ost meg a 2007-est és hát sokkal jobb a 2007-es már... szerintem jó kidolgozású árban nagyon jók, plexi sem túl drága hozzá és könnyű cserélni (mondjuk ez az utolsó kettő nálad nem szempont aszem ).... mondhatnám, hogy szellőzés milyen meg párásodás, de valahogy ezek nálad nem lesznek mérvadók.
Nekem dainese van. A kettő közül a fehér. Amikor venni akartam, nem volt a Karasnában a méretemben a fekete. Mi a különbség a szinen kívül? Sok is, meg nem is. Mind a 2 wave technológiás, azaz szellőzik és méhsejtszerkezetes aluminium a belseje. Mind a kettő megfelel a motoros szabványnak. Ám míg a fekete a motorsport címszó alatt a Karasnában kapható 35300ért, addig a másik a sí-snowboard cím alatt található, a II. ker. Margit krt-on árulja a ProCross nevű sportbolt ahol 29900ért kapható. Ráadásul tél végén rendre tartanak akciókat is (és nem kell órákat sorban állni, mint a Váci úton), így a haverom 3 hete 8ezerrel olcsóbban vett magának ilyet, mint a Karasna listaára (az egy más kérdés, hogy mérhetetlen f@sz volt, mert amikor a Karasnában volt a 3napos féláras akció, lusta volt végigállni a sort 15ezer spórolásért).
De van a dainese-nek is megfizethetőbb gerincvédője is, az van a 3dik képen, mindössze 20ezerért. De mondom, ennél vannak olcsóbban is márkás cuccok is.
hát.. én felpróbáltam a shxos, rmc-s meg mindenféle nem 30ezreseket, és volt köztük iggen gyenge is, meg meg pl kurvarövid védőrésszel meg ilyne botrányok. sztem ez akár jó is lehet, én is meg fogom nézni.
Ha már kiadtál érte 6ezret, nem sokkal többért kapni lehet márkás gerincprotektorokat is. És itt most nem a közel 30ezres dainese-ekre gondolok csupán...
De sose legyen rá szükséged. Azt azért nézd meg, hogy benne van-e a megfelelő szabvány kódja: EN1621-1, EN1621-2
Ezek vonatkoznak a gerincvédőkre.
hello!
cms carbon cross bukókról(pl CMS CRF Snake Piros Carbon-kevlar) ha van valaki aki ilyet használ nem tudna nekem róla mondani valalmit hogy mégis milyen?
előre is kösz
sziasztok! vettem lidliben egy b-square gerincvédőt és kiváncsi vagyok hogy 6000 ft ért szerintetek jó vétel volt e? ki mit tud mondani jót rosszat tapasztalatcsere valami............köszike sziasztok
Az attól függ, miben? Van sisak is, meg ruha is, meg kesztyű is, de mindnél más méretezésnek felel meg az XL jelzés.
Sisakban 60-as körüli, kesztyűben 10-11-es méret.
Tudnátok nekem mondani néhány helyet ahol lehet venni felvarrókat dzsekire? Elsősorban Yamahás érdekelne!
Köszi a válaszokat!
köszi az infókat róla
De van a dainese-nek is megfizethetőbb gerincvédője is, az van a 3dik képen, mindössze 20ezerért. De mondom, ennél vannak olcsóbban is márkás cuccok is.
De sose legyen rá szükséged. Azt azért nézd meg, hogy benne van-e a megfelelő szabvány kódja: EN1621-1, EN1621-2
Ezek vonatkoznak a gerincvédőkre.
cms carbon cross bukókról(pl CMS CRF Snake Piros Carbon-kevlar) ha van valaki aki ilyet használ nem tudna nekem róla mondani valalmit hogy mégis milyen?
előre is kösz
Sisakban 60-as körüli, kesztyűben 10-11-es méret.
Zöld icon nem lesz magyarba, azt külföldről kell rendelni.