hmmm.... biztos jó lenne, de a fene tudja az árát amúgy kinézetre jó gyárilag is csak hangban nem üvöltözős... ami túrázásnál nem hátrány... szóval nem bizti, hogy nekem érdemes lenne cserélnem mert ez is szempont bőven
Amik vannak Two Brothers stb azok kint is elég borsosak mivel ugy dupla kidörrentőd van ha minden igaz A günterek csipázzák ezt a mocit nekik hoztam pár darabot bár ott nem nagyon számitott az ár----
köszi hát mondjuk sajna FZ6-ra elég drágák alapból a dobok itthon, de eleve csak filozófálok azon, hogy kellene e nekem egy sportdob vagy sem... ezek szerint méginkább nem kell
Volna egy nagyon keveset használt, 2 részes női cordura ruha, Vanucci Ventus III. A kabát (sárga-fekete) női 40es, a nadrág (fekete) 42es méret, mindenféle protektorokkal ellátott, a kabát szellőzőkkel, thermo és egy Sympatex lélegző béléssel (külön is használhatók), sok zsebbel, derékban összecipzározhatók.
A ruha jelenleg akciósan 350EURO a Louis-ban, de 75ezres irányáron elvihető.
Alex... mondjuk nem látok sok esélyt, hogy veszek kipufogót, de ha netán valami őrült mód olcsóért tudsz FZ6-ra az lehet érdekelne.... ha véletlen nézegeted az árlistád és látsz FZ6-ot felsorolva akkor dobjad majd be az infót, köszi
Mostmár 2 éve nekem is spidim van,és tényleg fog,kék,piros,szinben pompázok essőben mint egy kezét használló festőművész csakhogy én motoros vagyok a kurva annyukat,de biztos én vagyok a hibás hogy ekkora elvárásokat támasztok, hogy ne fogjon meg ne szakadjon szét ha felhúzom
azta mindenit, hogy a GSR-eseknek mindenük jobb azt ne mondd légyszives, hogy azt állítottam a kesztyűdről, hogy sz*r (ma már nem lehet tudni mit fognak az emberre )
csak vicceltem még mielőtt itt valami balhé kerekedne
Mennyiért adnád a ruhákat? Külön-külön és egyben is érdekelne az ára!
Köszi!
A ruha jelenleg akciósan 350EURO a Louis-ban, de 75ezres irányáron elvihető.
csak vicceltem még mielőtt itt valami balhé kerekedne