Ez a sisak 197 ezer körül van az imet.hu oldalon
SHOEI X-ELEVEN X-11 E-BOZ HELMET TC-1 RED mondjuk ezt speciel nem is láttam ott a kinálatban...
140 ezerért gégéztem be az óceánon túlról ajtó elé lerakva.
Köszi, ezzel csak az a bajom, hogy interneten lehet kizárólag rendelni, tehát felpróbálni sem nagyon tudnám. Úgy meg azért nem rendelnék csizmát. Azért köszi.
Nézd csak mit találtam Neked: http://www.louis.de/_40590ef1c...
Ha nem műkszik a link akkor: Louis, Setup Vision sportcsizma, csak 48-as méretben van már, a kék 60 euro, a piros 80. Hogy jó-e arról fogalmam sincs... Sajna csak on-line rendelhető, ez a boltban nincs.
hi ..
Keresek gyerek bukósisakot , cross -t , használtat is , mert nem költenék 15-20000.-t az újra , ha úgyis kinövi ,
Ha valakinek van ilyen akkor szivesen megveszem ....
üdv ...
Sziasztok!
Érdekelne, hogy sportcsizmát 48-as méretben (igen, 48-as ) hol tudnék venni? Főleg Budapest érdekelne. Max 25-30ezres kategória férne bele sajnos... Vagy jó állapotú használt cuccokat is érdemes megnézni? Illetve bőr kabátból miket ajánlotok? Abból is ez az árkategória férne bele... Amúgy kb 190cm és 75kg vagyok.
Előre is köszi!
HJC FS max bukóról van tapasztalata valakinek,meg egyáltalán a felnyitható kupakokról?Hallottam egy-két véleményt,és nem nagyon dícsérték a felnyithatókat.Állítólag 120 fölött nagyon zajos,és a állrész elég gyenge a nyithatóság miatt (Könnyen leesik róla/nem véd eléggé)
Keresek nöi motorosruhát 48as méretben!Max 40 ezerig Piros-fekete színösszeállításban lenne a legjobb!
Köszi
SHOEI X-ELEVEN X-11 E-BOZ HELMET TC-1 RED mondjuk ezt speciel nem is láttam ott a kinálatban...
140 ezerért gégéztem be az óceánon túlról ajtó elé lerakva.
Szóval itthon elég BULLSHIT az ára
Eladó:
Vemar Alkon 1 szezonos kifogástalan karcmentes sisak (S méretű- 55-56-os)gyári, plusz iridiumos plexivel 22eFt (új ára 47eFt)
W2 túracsizma 45-ös méret, 1 szezonos kifogástalan állapotban 10eFt
elérhetőség: jurgen kukac freemail pont hu
Eladó egy: - SPY Targa szemcsi 5000 Ft.
- Acerbis enduro kabát, M-es méret, kék/fekete 10000 Ft.
- Wind cross mez M-es, kék/fekete 3000 Ft.
- Wind cross nadrág 32-es, kék/fekete/sárga 5000 Ft.
Sajna képet most nem tudok felrakni.
Érd.: 30/5490936
http://www.louis.de/_40590ef1c...
Ha nem műkszik a link akkor: Louis, Setup Vision sportcsizma, csak 48-as méretben van már, a kék 60 euro, a piros 80. Hogy jó-e arról fogalmam sincs... Sajna csak on-line rendelhető, ez a boltban nincs.
Airoh runner offroad bukorol valakinek vmilyen tapasztalata van esetleg.....se?
Kösszi.
Erről lenne szó:
Keresek gyerek bukósisakot , cross -t , használtat is , mert nem költenék 15-20000.-t az újra , ha úgyis kinövi ,
Ha valakinek van ilyen akkor szivesen megveszem ....
üdv ...
Én tudok egy srácott msn: gerator666@citromail.hu tel.:06 70 419 50 35
Érdekelne, hogy sportcsizmát 48-as méretben (igen, 48-as ) hol tudnék venni? Főleg Budapest érdekelne. Max 25-30ezres kategória férne bele sajnos... Vagy jó állapotú használt cuccokat is érdemes megnézni? Illetve bőr kabátból miket ajánlotok? Abból is ez az árkategória férne bele... Amúgy kb 190cm és 75kg vagyok.
Előre is köszi!
HJC FS max bukóról van tapasztalata valakinek,meg egyáltalán a felnyitható kupakokról?Hallottam egy-két véleményt,és nem nagyon dícsérték a felnyithatókat.Állítólag 120 fölött nagyon zajos,és a állrész elég gyenge a nyithatóság miatt (Könnyen leesik róla/nem véd eléggé)
Előre is köszi
én is mofakeren néztem, és előszőr igazából nekem is az ára miatt tetszett meg:D
igen a plexi nekem télleg nem számít:D
Ja ebay.com ide rakom a linket....
yamaha patch