Ez valóban nem az 1000es PUMA! Ráadásul annak a kisker ára valahol 90 körül van, akárcsak a SIDI VertigoCorsa. Vagy az összes hasonló versenycsizma. Az egyetlen, ami olcsóbb, az a Diadora, mert az csak 60 körüli.
Ez a dolog hátulütője,hogy nem biztos hogy van pont az a ruha,sisak,csizma amit rendelek,de többnyire felhajtom.Ez max egy hét,ha nem túl extrém a méret vagy a design.
fogalmam sincs boltban mennyi egy Puma1000, de a srác úgy rakta fel az apróba, hogy 60 helyett 20eFt! Igazából sidit vagy alpint vennék (mint persze bárki más), de azt senki sem árulja sajna 70% kedvezménnyel...
...nemtom mekkora a lépőd, de az apró rovatban pont most tett fel valaki egy 44-es Puma 1000-es skárpit a bolti ár (60e) helyett egy huszasért! Én biztos megnézném, ha jó lenne a méret...
alapvetően azt veszel amit akarsz robogóhoz is vehetsz bőrruhát és akkor elmondhatod, hogy Te még ahhoz is felöltözöl rendesen.... nekem is sport csizmám van... ettől függetlenül mindennek megvan az előnye/hátránya azért egy túracsizma olcsóbb, kényelmesebb lehet, egy sportcsizma drágább de többet védd valsz.
légyszives töltsd ki az adatlapod... akkor azt hiszem szívesebben segítenek az emberek...
de...
bőrruha: row ezt ajánlotta nekem ilyen van
esetleg kordúrában a spool motyók jó áron vannak érdemes megnézni őket sztem mondjuk itt
kesztyűben bár volt akinek volt "problémája" (mondjuk ha a blokkod elrakod és reklamálásnál magaddal viszed akkor az kiküszöbölhető) szerinntem az imet meggondolandó... esetleg spool-t megint csak érdemes megnézni.
a fenti linkeken találsz csizmákat is... sisakot szintén... az elején mondjuk sisakból érdemes túlzásokba esni (másból sem persze)... kis idővel majd rájössz minél mi számít igazán, hogy jó legyen (kényelmes és védjen is)
szóval a méreteket gondold meg jól... a bőr ne lötyögjön rajtad, a sisak sem... sisaknál figyelj arra, hogy azért picit tágul a bélés... menj olyannal vásárolni aki azért már motorozik egy ideje és nem túl madár
Nem gondolom, hanem tudom. Tavaly majdnem enyém lett a sisakod csak mire le tudtál volna vele jönni Orosházára vagy hova rokonaidhoz addigra eladtad. Szóval tavaly beszéltünk telefonon jónéhányszor csak lecsúsztam a tranzakcióról.
Sziasztok! Teljesen tapasztalatlan vagyok ebben a témában,ezért kérnék töletek segitséget:Kb 2 hét és kezdem a nagymotor jogsit,mikorra kész a kresz be szeretném szerezni a mocit és a ruhát.A moci 600-as bandit lesz,és nem tudom milyen ruhát csizmát és bukot vegyek.Ha tudtok légyszi segitsetek.Ja az lenne a legjobb ha valami olcsobb (külföldi) dolgot tudnátok ajánlani.Ezer köszi!
Ruhából a Vectoron kívűl van más is? Pl.: kétrészes Octane
Ja és mennyi idő alatt van meg a cucc?
Egyszerű fekete túracsizma 9999
motortakaró ponyva 2999
tárcsazárak
stb...
de...
bőrruha:
row ezt ajánlotta
nekem ilyen van
esetleg kordúrában a spool motyók jó áron vannak érdemes megnézni őket sztem
mondjuk itt
kesztyűben bár volt akinek volt "problémája" (mondjuk ha a blokkod elrakod és reklamálásnál magaddal viszed akkor az kiküszöbölhető) szerinntem az imet meggondolandó... esetleg spool-t megint csak érdemes megnézni.
a fenti linkeken találsz csizmákat is... sisakot szintén... az elején mondjuk sisakból érdemes túlzásokba esni (másból sem persze)... kis idővel majd rájössz minél mi számít igazán, hogy jó legyen (kényelmes és védjen is)
szóval a méreteket gondold meg jól... a bőr ne lötyögjön rajtad, a sisak sem... sisaknál figyelj arra, hogy azért picit tágul a bélés... menj olyannal vásárolni aki azért már motorozik egy ideje és nem túl madár
flammeo kukac gmail.com -ra küljd légyszi egy cimet ahol a kesztyűket meg lehetne nézni ill próbálni.
köszi!