eladnam a kepen szereplo Dainese 2 reszes borruhamat. 54-es, vannak rajta csuszasnyomok, de nincs kiszakadva. terd / konyok / alkar-protektoros, 2 reszes, szetzippzarazhato. i.ar: 25E ft, van hozza szinben passzolo kesztyum (Texport, szinte uj, 10-es meret) es 43-as csizmam (Daytona, nemet marka inkabb turas minosegi cuccokat gyart) is barati aron.
Illetve van egy L-es Shark S500 sisakom is amitol megvallnek, i.ar: 22E
elerhatoseg az adatlapon, vagy tel: 30.33.03.2.15
jah kicsit túl rövid is
RAID II az túrásabb... ahogy nézegettem a legnagyobb különbség, hogy az XR1000-en van egy plusz "spoiler" (ebből következik, hogy a szellőzése is más)... nah hát még ezt meglátjuk... el kell mennem felpróbálgatni a sisakokat aszem aztán lehet bevetem Alexet... huh... hát ez még odébb van azért
Alex!
Vannak arrafelé jóféle SHARK sisakok is occsóért? Az RSI Karma WRK, RSI R.Laconi KWR, RSI Shuriken WRK, vagy az RSX Holoyang KAR, RSX Flag KBR, RSX JayMat SKX/WKX/RSS érdekelne. Ha megnéznéd és mondanál rá valami "baráti" árat, megköszönném.
Ha kérhetem, inkább mailben. Köszi előre is.
eladnam a kepen szereplo Dainese 2 reszes borruhamat. 54-es, vannak rajta csuszasnyomok, de nincs kiszakadva. terd / konyok / alkar-protektoros, 2 reszes, szetzippzarazhato. i.ar: 25E ft, van hozza szinben passzolo kesztyum (Texport, szinte uj, 10-es meret) es 43-as csizmam (Daytona, nemet marka inkabb turas minosegi cuccokat gyart) is barati aron.
Illetve van egy L-es Shark S500 sisakom is amitol megvallnek, i.ar: 22E
elerhatoseg az adatlapon, vagy tel: 30.33.03.2.15
udv,
N.