Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

eladnam a kepen szereplo Dainese 2 reszes borruhamat. 54-es, vannak rajta csuszasnyomok, de nincs kiszakadva. terd / konyok / alkar-protektoros, 2 reszes, szetzippzarazhato. i.ar: 25E ft, van hozza szinben passzolo kesztyum (Texport, szinte uj, 10-es meret) es 43-as csizmam (Daytona, nemet marka inkabb turas minosegi cuccokat gyart) is barati aron.

Illetve van egy L-es Shark S500 sisakom is amitol megvallnek, i.ar: 22E
elerhatoseg az adatlapon, vagy tel: 30.33.03.2.15

udv,
N.
vannak 270 ezerért is sisakok meg többért is
SHOEI RIAD II, XR1000, X-Spirit árak ha Te szerválod?
Pardiban 45.000
http://www.motorinfo.hu/piac_new.php?pg=product&pid=2
3325&sender=pcid%3D1151
Még.. talán annyit hogy mi a "drága" ezt a linket annak a kollégának raktam ide akinek semmi sem drága......
SHOEI REPLIKÁK....
48.800.- Ft Bp. átvétellel. Ez azért jóval huzósabb árban mint amit lejebb felraktam. Igaz hogy ez nagyságrendekkel jobb kesztyű.

Szinek: Fekete-fehér, Piros-fehér, Kék-fehér,
jah kicsit túl rövid is
RAID II az túrásabb... ahogy nézegettem a legnagyobb különbség, hogy az XR1000-en van egy plusz "spoiler" (ebből következik, hogy a szellőzése is más)... nah hát még ezt meglátjuk... el kell mennem felpróbálgatni a sisakokat aszem aztán lehet bevetem Alexet... huh... hát ez még odébb van azért
lehet kapni hozzá impregnáló sprayt, amivel megint vízálló lesz.Amúgy langyos vízben kézzel imább, de van aki gépben mossa.
mindkettőt használom, én szeretem őket. Kényelmesek, és egy balestet már végigcsináltam bennük
xr1000. Veri az összes eddigi(AGV, HJC) sisakom, de nem csendes, hisz versenysisak. Szép, kényelmes, zajcsökkentővel kircsi.Elég rövid?
kesztyű kicsit álmos cvagyok, bocs.
vagy xl-ben, ez még eldől.
Alex, Alpinstar GP pro xxl-ben mennyi lenne?
Szia !

Szerintem lesznek talán, Én is RSX-et használok... Megnézem....
Alex!
Vannak arrafelé jóféle SHARK sisakok is occsóért? Az RSI Karma WRK, RSI R.Laconi KWR, RSI Shuriken WRK, vagy az RSX Holoyang KAR, RSX Flag KBR, RSX JayMat SKX/WKX/RSS érdekelne. Ha megnéznéd és mondanál rá valami "baráti" árat, megköszönném.
Ha kérhetem, inkább mailben. Köszi előre is.
Azzzaaazz....... Én már annyifélét hoztam az utobbi egy hónapban pl hogy a replikákat sem tudom követni bár inkább ARAI RX7 amit most harapnak...
Egy (2) fújtató bika van rajta, szerintem semmivel sem összetéveszthető! Meggondolom az ajánlatod, köszi a gyors választ!
Mondjuk ez a vörös szinű számomra mefejthetetlen grafikájú sárkány vagy dinoszaurusz vagy mi a franc van rajta....
139.900.- most jött egy srácnak
Mennyibe állna meg ez a kupak (X-Eleven E-Boz) ?
Oks köszi akkor meg is rendelem. Csak kétségek voltak bennem mert sok helyről hallottam hogy szídják az UFO termékeket.
Ilyen térdvédőim vannak nekem is. Szerintem nagyon jók
kényelmes, és kordura naci alá is simán elfér. Csak ajánlani tudom...
Alpinestars SP-2 SP2 Leather Bőr kesztyűk 18.800.- Ft-ért S,M,L,XL méretekben az USA-ból
nem tom valami technikai gebasz van
Lenne ilyen kupak ami ugye nem rossz M, L, XL méretben Elég zoral a grafika..

SHOEI X-ELEVEN X-11 E-BOZ HELMET TC-1 RED
Áhh, elég nekem jehovatanúit levkarni, állati szemtelenek és kitartóak.