Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda HRC illetve Honda V5 textil-bőr kombinációjú kesztyük eladók
Megkönnyítem a választást. Tehát a top 5 jelmez és a hozzátartozó magyar importőr honlapja:
1. Alpinestars - www.pardi.hu
2. Spidi - www.motorline.hu
3. Spyke - www.euromotor.hu
4. Dainese - www.karasna.hu
5. Berik/Arlen N. - www.superzone.hu

Sok márkát egy helyen leginkább a Csiki-Bege plázában találsz óbudán. A honlapot megtalálod a név ismeretében...
érdekelne
az adatlapomon lévő mail címre légyszi dobj már róla képeket egy árat, és egy elérhetőséget
thanks
Ja csak se szín, se méret nincs belőle!
Majd május közepén kapnak árút!
Hiheteteln de nem bírok venni már 2 hónapja egy kibaszott bőrruhát, ami nem horror áron van!
Fm S-es bukó eladó. Motorlineba 40 pénz,nálam 25.
Wazzeeee, 130 a BERIK 2részes bőr a DunaPlazaban!
értem:)akk szóval probiker ésvanucci ne inkább akk a kushitani.nem tudtok vmi jó olyan boltot ahol lehet sok választékból nézelődni?
Teljesen új alpinestars vector versenyruha! Bolti ára 280000 Ft ! Rendelésre hoznám,szín szabadon válsztható! 56os/xl

- 1.2-1.4mm vastagságú tiszta bőr kiváló védelmet biztosít
- Szabadalmaztatott ellenálló termoplasztikus védelem a vállaknál
- Kivehető európai szabvány szerinti GP protektorok
- 75º-os anatómiailag sportmotorozáshoz kialakított forma
- Ergonomikusan elhelyezett strech Kevlar® panelek az optimális rugalmasságért
- Flexibilis részek a derékon és a térdeknél
- Aerodinamikus hátpúp
- Csrélhető Sport Koptatók
- YKK félautomatán záródó cipzárok
- Perforált bőrpanelek megakadályozzák a bemelegedést
- A dzseki cipzárral kapcsolható a nadrághoz

160000Ft
tuti jo. az miatt ne aggodj. felprobaltam, sajnalok is megválni töle de nempasszol a szin kombinaciomhoz. a képen amugy látszik, hogy még a talpa is steril, nemvolt hasznalva.
Rino cross mezekkel és nadrágokkal van valakinek valami tapasztalata?
43as lábra tuti jó
van egy zöld színű, kendőszerű bőrtisztító és ápoló cucc, én azt használom a kocsiban és a bőrrucin is. WInk talán a gyártója.
Annyiért kapsz Arlen Nesst vagy Beriket is a Superzone-ban. Én nem a Louis katalógusból választanék bőrruhát...
Hello !

Az lenne a kerdésem h van egy Scoot Cross kesztyüm és a tenyér része már nagyon koszos
mivel a tenyér rész börböl van azt szeretném kérdezni hogy ezt lehet tisztitani valamivel v hagyam a ...ba ?
A Kushitani a világ egyik legjobb ruhája, a ProBiker egy noname cucc (akár a Vanucci) ami nem is olcsó! Én 75 rugóért vettem egy vadi új, 180 ezres Clover Q3-at itt, az apró rovatban. Normál (50-52) méretben kétnaponta találsz hasonló árú márkás cuccot. Biztos erős marketing is van a dologban, de én jobban bízom olyan márkákban, amit MotoGp-n vagy SBK-n látok.
Egyébként érdemes megkérdezni a Motoportnál a Kushitani Suzuka ruhát, amit pár hónapja leakcióztak 270e Ft-ról 99e-re (!) és március közepén még volt az én méretemben 1-2 db. A többi méretet nem tudom sajna...
Tudnátok nekem segítséget adni h a probiker milyen bőrruhákat gyárt?mármint olyanra gondolok h megéri-e olyat venni minőség szempontjából és biztonságszempontjából vagy inkább mondjuk egy olcsóbb vanucci mert nagyjából 130körül van egy jobb pro biker meg egy alacsonyabb szinvonaló vanucci!Szóval ha vkinek van tapasztalata ezzel a márkával az írhatna!Jah és még esetleg olyat h a probiker jobb-e mint a Kushitani?Előre is köszi válaszokat!
a csizma budapesten van.
Hahó! Rég jártam erre. Milyen sisakra gondoltál, amikor "versenyt" írtál ?
RX-7 meg Xspirit ?
Mondanál egy árat a Viper GT-re meg az RX-7-re?
Az amcsi változatoknál a plexi meg egyebek kompatibilisek az itthon árultakkal?
Ennyi egyenlőre...
Eladó! 48-as
Alpinestars GPU kétrészes ruci piros színű, még van rá garancia is 50-es Kb L-XL között fel kell próbálni
3-4x volt rajtam (Térdkoptató picit kopva)
Tavaly év végén vettem októberben AKCIÓSAN 150.000.- Ft új ára 200.000.-
95.000.- az ára
Képeim közt...
szasztok keresek egy fekete vagy fehér de lehetséges még kék is cross csizmát 46-os méretbe postaiutánvételel is jó előre is kösz havan csak irjatok:):D
A Yoshit hallgatnám már szívesen!
Akinek Amerikai Yoshimura kidörentője van az halgasson
ARAI ÉS SHOEI verseny sisakokat most is hozok folyamatosan mivel ezek itthon nagyon drágák...az USA-ban pedig jóval olcsóbbak.
Bruttó összeget irtam, igen....

Most hoztam 2 db-t