Ja csak se szín, se méret nincs belőle!
Majd május közepén kapnak árút!
Hiheteteln de nem bírok venni már 2 hónapja egy kibaszott bőrruhát, ami nem horror áron van!
Teljesen új alpinestars vector versenyruha! Bolti ára 280000 Ft ! Rendelésre hoznám,szín szabadon válsztható! 56os/xl
- 1.2-1.4mm vastagságú tiszta bőr kiváló védelmet biztosít
- Szabadalmaztatott ellenálló termoplasztikus védelem a vállaknál
- Kivehető európai szabvány szerinti GP protektorok
- 75º-os anatómiailag sportmotorozáshoz kialakított forma
- Ergonomikusan elhelyezett strech Kevlar® panelek az optimális rugalmasságért
- Flexibilis részek a derékon és a térdeknél
- Aerodinamikus hátpúp
- Csrélhető Sport Koptatók
- YKK félautomatán záródó cipzárok
- Perforált bőrpanelek megakadályozzák a bemelegedést
- A dzseki cipzárral kapcsolható a nadrághoz
tuti jo. az miatt ne aggodj. felprobaltam, sajnalok is megválni töle de nempasszol a szin kombinaciomhoz. a képen amugy látszik, hogy még a talpa is steril, nemvolt hasznalva.
Az lenne a kerdésem h van egy Scoot Cross kesztyüm és a tenyér része már nagyon koszos
mivel a tenyér rész börböl van azt szeretném kérdezni hogy ezt lehet tisztitani valamivel v hagyam a ...ba ?
A Kushitani a világ egyik legjobb ruhája, a ProBiker egy noname cucc (akár a Vanucci) ami nem is olcsó! Én 75 rugóért vettem egy vadi új, 180 ezres Clover Q3-at itt, az apró rovatban. Normál (50-52) méretben kétnaponta találsz hasonló árú márkás cuccot. Biztos erős marketing is van a dologban, de én jobban bízom olyan márkákban, amit MotoGp-n vagy SBK-n látok.
Egyébként érdemes megkérdezni a Motoportnál a Kushitani Suzuka ruhát, amit pár hónapja leakcióztak 270e Ft-ról 99e-re (!) és március közepén még volt az én méretemben 1-2 db. A többi méretet nem tudom sajna...
Tudnátok nekem segítséget adni h a probiker milyen bőrruhákat gyárt?mármint olyanra gondolok h megéri-e olyat venni minőség szempontjából és biztonságszempontjából vagy inkább mondjuk egy olcsóbb vanucci mert nagyjából 130körül van egy jobb pro biker meg egy alacsonyabb szinvonaló vanucci!Szóval ha vkinek van tapasztalata ezzel a márkával az írhatna!Jah és még esetleg olyat h a probiker jobb-e mint a Kushitani?Előre is köszi válaszokat!
Hahó! Rég jártam erre. Milyen sisakra gondoltál, amikor "versenyt" írtál ?
RX-7 meg Xspirit ?
Mondanál egy árat a Viper GT-re meg az RX-7-re?
Az amcsi változatoknál a plexi meg egyebek kompatibilisek az itthon árultakkal?
Ennyi egyenlőre...
Alpinestars GPU kétrészes ruci piros színű, még van rá garancia is 50-es Kb L-XL között fel kell próbálni
3-4x volt rajtam (Térdkoptató picit kopva)
Tavaly év végén vettem októberben AKCIÓSAN 150.000.- Ft új ára 200.000.-
95.000.- az ára
Képeim közt...
szasztok keresek egy fekete vagy fehér de lehetséges még kék is cross csizmát 46-os méretbe postaiutánvételel is jó előre is kösz havan csak irjatok:):D
1. Alpinestars - www.pardi.hu
2. Spidi - www.motorline.hu
3. Spyke - www.euromotor.hu
4. Dainese - www.karasna.hu
5. Berik/Arlen N. - www.superzone.hu
Sok márkát egy helyen leginkább a Csiki-Bege plázában találsz óbudán. A honlapot megtalálod a név ismeretében...
az adatlapomon lévő mail címre légyszi dobj már róla képeket egy árat, és egy elérhetőséget
thanks
Majd május közepén kapnak árút!
Hiheteteln de nem bírok venni már 2 hónapja egy kibaszott bőrruhát, ami nem horror áron van!
- 1.2-1.4mm vastagságú tiszta bőr kiváló védelmet biztosít
- Szabadalmaztatott ellenálló termoplasztikus védelem a vállaknál
- Kivehető európai szabvány szerinti GP protektorok
- 75º-os anatómiailag sportmotorozáshoz kialakított forma
- Ergonomikusan elhelyezett strech Kevlar® panelek az optimális rugalmasságért
- Flexibilis részek a derékon és a térdeknél
- Aerodinamikus hátpúp
- Csrélhető Sport Koptatók
- YKK félautomatán záródó cipzárok
- Perforált bőrpanelek megakadályozzák a bemelegedést
- A dzseki cipzárral kapcsolható a nadrághoz
160000Ft
Az lenne a kerdésem h van egy Scoot Cross kesztyüm és a tenyér része már nagyon koszos
mivel a tenyér rész börböl van azt szeretném kérdezni hogy ezt lehet tisztitani valamivel v hagyam a ...ba ?
Egyébként érdemes megkérdezni a Motoportnál a Kushitani Suzuka ruhát, amit pár hónapja leakcióztak 270e Ft-ról 99e-re (!) és március közepén még volt az én méretemben 1-2 db. A többi méretet nem tudom sajna...
RX-7 meg Xspirit ?
Mondanál egy árat a Viper GT-re meg az RX-7-re?
Az amcsi változatoknál a plexi meg egyebek kompatibilisek az itthon árultakkal?
Ennyi egyenlőre...
3-4x volt rajtam (Térdkoptató picit kopva)
Tavaly év végén vettem októberben AKCIÓSAN 150.000.- Ft új ára 200.000.-
95.000.- az ára
Képeim közt...
Most hoztam 2 db-t