Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem vastag bőr van a képemen és elmentem itthoni forgalmazóhoz felpróbálni amit utána megrendeltem olcsóbban külföldről...
Az Icon valóban nagyon minőségi termék (az árából is látszik, ami persze nem mindig jelenti azt hogy jó), de nem itthon kell megvenni. A méret pedig elég jól le van írva a külföldi oldalakon, így ha leméred magad nem fogsz melléfogni. Ezt saját példából mondom... Kiállításon élőben is megnéztem az icon-t, majd másnap ebay-en Amerikából megrendeltem. Az árkülönbség hanyattvágó... Itthon az icon skull sisak 60eFt körül van (szállítási költséggel együtt került 37eFt-ba... 2 hét alatt megjött és valóban szuper ja és hozzá a sötét plexi 5eFt szállítási ktg-el együtt...), a skull kabát az importőr oldalán 142eFt, most akciósan máshol 125eFt (szállítási ktg-el együtt fizettem 68eFt-ot..., szintén kifogástalan termék, és nagyon faja a dizájn... ) , szóval ha a 3 dolgot ha összeadod, abból még itthon 1 kabát sem jönne ki...
Sziasztok,

prexport cuccokrol van valakinek infoja, esetleg tapasztalata?
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=2079&
go=&page_no=0
és nem a csajra gondolok.

Sneak
Szegény Talma fején Shark sisak van Mi lesz ha megüti magát?!? A Stoner meg Nolanban nyomja, Rossiért is aggódom... Az AGV mégsem Shoei vagy Arai...
Vegyél "sisakot"ARAI-T VAGY SHOEIT-T tesco legkissebb is számit
de az teccik s milenne aza tuti?
Eladó! 48-as ,2részes, 60e
...és még az órát is túlállítottad egy órával...
de... pont lépek is alvadni... már hétfő van 10 perce
hurkatöltelék... kenjétek a gs(x) 5(5)0(0)-ed kolbászzsír színűre
ezek a Fehérvár környékiek milyen jóindulatúak
Nincs még későn a Finnenél?
Pedig pont mondani akartam
ja... nem kérek kommentet, hogy sz*r a göncöm, köszi
Icon-t annyian nyomják az országban mint az állat... Spool motyókkal együtt. Hát én is láttam élőben egy kabátot... nagyon jónak nézett ki, persze az én egész ruhám (mármint a gatya meg a kabát) kijön az árából
...alpin jelmezre nehogy ráhúzz már egy ilyen bohóc kupakot! Alex behozza Neked pici pénzért a tutit...
Icon skull dzsekit akartam venni,de találtam alpinestars vector ruhát ölég jó áron,így sajna kimarad icon.. de a sisakra akko rástartolok
GSXR-s kollégának vettem Icon Burner-t élőben durvábban néz ki mint képen mondjuk neki 4 XL kelett belőle.... nem tul gyakori itthon olyan mint a Niger-China girls ami nagy jóság
Karóám volt ilyen gyerekkoromban de attól még lehet jó
Amcsiban eléggé nyomják az icont,ha ott elfogadott,s népszerű,akkor túl nagy gond nem lehet vele. Egyet próbáltam,szinte mind egy kaptafára készült,csak a dizájn más..végülis dizájn miatt akarok icont skull + a legion nagyon bejön..mondjuk pár shoei is bejön,csak abból nemtom mi lenne a méretem
Nem volt szerencsém sajna Icon bukót próbálni Az Icon-nak vannak jó cuccai kesztyűkben és ruhákban, bár ez a márka igazán Eszak-Amerikában ismert Európában kevésbé a disztribuciója is gyene Európában. Egy kollégának hoztam Jordan licenced 2K7 Jacket-t ami nem olcsó a mert árban már a prémium kategóriában van de tény nagyon jó minőség itt egy kép róla....
Rőmer sisakról tud valaki mondani valamit?
A yamahánál láttam elég jol néz ki és jo árban is van de nem tom milyen
A Marushin egy régi japán márka. Már nem emlékszem itthon ki forgalmazza, de valahol a IX. rehab részén van a bót. Biztos nem rossz, de viszonylag ismeretlen, ezért eladni, "szervizelni" nem lehet túl vidám.
Nem volt szerencsém sajna Icon bukót próbálni. Én egy dologra figyelnék: Vannak tradícionális sisakgyártó cégek és vannak újak. Én biztos, hogy Shoeit vagy Arait fogok venni hátralévő életemben az említett hülye fejformám, valamint a fél évszázados hagyományaik miatt. Ha átlagos fejem lenne, megfontolnék egy Sharkot, egy X-lite-ot, egy AGV-t vagy egy Suomyt, mást nem szívesen. Ha nem lenne elég pénzem fentiekre, lopnék vagy vennék egy kifutót kintről...:-)
Gondolom fenti gyártók tömik a GP meg SBK...stb pilóták zsebét, de azért azt is tudom, hogy komoly felelősséget vállal pl. a Shark, amikor asszongya Talmának: Te, ez a kupak tuti. Próbáld csak ki...
Valamiért az Icont meg mittoménmiket nem nagyon látom tv-ben...
Egy fix. Próbáld ki ha teheted. Nekem Shoei Raid II.-m volt tavaly, néha még a krimóban is elfelejtettem levenni... Pedig az a Shoei alja. Most pedig veszek egy Arai RX-7-et Alextől.....Az meg elvileg mindennek a teteje;-)
Így van a carbon üvegszál stb anyagokat elsősorban azért használják hogy a sityó súlyát csökkentsék. A thermoplasztik sem fog darabokra szakadni, az is teljesíti az előírásokat.
Drágább bukó: csendesebb, nem mozog annyira, kényelmesebb, jobban szellőzik, cserélhető a bélése, stb de az olcsó is megvéd. Persze itt nem az 5000-ft os piaci ultragagyira gondolok