Az Icon valóban nagyon minőségi termék (az árából is látszik, ami persze nem mindig jelenti azt hogy jó), de nem itthon kell megvenni. A méret pedig elég jól le van írva a külföldi oldalakon, így ha leméred magad nem fogsz melléfogni. Ezt saját példából mondom... Kiállításon élőben is megnéztem az icon-t, majd másnap ebay-en Amerikából megrendeltem. Az árkülönbség hanyattvágó... Itthon az icon skull sisak 60eFt körül van (szállítási költséggel együtt került 37eFt-ba... 2 hét alatt megjött és valóban szuper ja és hozzá a sötét plexi 5eFt szállítási ktg-el együtt...), a skull kabát az importőr oldalán 142eFt, most akciósan máshol 125eFt (szállítási ktg-el együtt fizettem 68eFt-ot..., szintén kifogástalan termék, és nagyon faja a dizájn... ) , szóval ha a 3 dolgot ha összeadod, abból még itthon 1 kabát sem jönne ki...
Icon-t annyian nyomják az országban mint az állat... Spool motyókkal együtt. Hát én is láttam élőben egy kabátot... nagyon jónak nézett ki, persze az én egész ruhám (mármint a gatya meg a kabát) kijön az árából
GSXR-s kollégának vettem Icon Burner-t élőben durvábban néz ki mint képen mondjuk neki 4 XL kelett belőle.... nem tul gyakori itthon olyan mint a Niger-China girls ami nagy jóság
Amcsiban eléggé nyomják az icont,ha ott elfogadott,s népszerű,akkor túl nagy gond nem lehet vele. Egyet próbáltam,szinte mind egy kaptafára készült,csak a dizájn más..végülis dizájn miatt akarok icont skull + a legion nagyon bejön..mondjuk pár shoei is bejön,csak abból nemtom mi lenne a méretem
Nem volt szerencsém sajna Icon bukót próbálni Az Icon-nak vannak jó cuccai kesztyűkben és ruhákban, bár ez a márka igazán Eszak-Amerikában ismert Európában kevésbé a disztribuciója is gyene Európában. Egy kollégának hoztam Jordan licenced 2K7 Jacket-t ami nem olcsó a mert árban már a prémium kategóriában van de tény nagyon jó minőség itt egy kép róla....
A Marushin egy régi japán márka. Már nem emlékszem itthon ki forgalmazza, de valahol a IX. rehab részén van a bót. Biztos nem rossz, de viszonylag ismeretlen, ezért eladni, "szervizelni" nem lehet túl vidám.
Nem volt szerencsém sajna Icon bukót próbálni. Én egy dologra figyelnék: Vannak tradícionális sisakgyártó cégek és vannak újak. Én biztos, hogy Shoeit vagy Arait fogok venni hátralévő életemben az említett hülye fejformám, valamint a fél évszázados hagyományaik miatt. Ha átlagos fejem lenne, megfontolnék egy Sharkot, egy X-lite-ot, egy AGV-t vagy egy Suomyt, mást nem szívesen. Ha nem lenne elég pénzem fentiekre, lopnék vagy vennék egy kifutót kintről...:-)
Gondolom fenti gyártók tömik a GP meg SBK...stb pilóták zsebét, de azért azt is tudom, hogy komoly felelősséget vállal pl. a Shark, amikor asszongya Talmának: Te, ez a kupak tuti. Próbáld csak ki...
Valamiért az Icont meg mittoménmiket nem nagyon látom tv-ben...
Egy fix. Próbáld ki ha teheted. Nekem Shoei Raid II.-m volt tavaly, néha még a krimóban is elfelejtettem levenni... Pedig az a Shoei alja. Most pedig veszek egy Arai RX-7-et Alextől.....Az meg elvileg mindennek a teteje;-)
Így van a carbon üvegszál stb anyagokat elsősorban azért használják hogy a sityó súlyát csökkentsék. A thermoplasztik sem fog darabokra szakadni, az is teljesíti az előírásokat.
Drágább bukó: csendesebb, nem mozog annyira, kényelmesebb, jobban szellőzik, cserélhető a bélése, stb de az olcsó is megvéd. Persze itt nem az 5000-ft os piaci ultragagyira gondolok
prexport cuccokrol van valakinek infoja, esetleg tapasztalata?
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=2079&
go=&page_no=0
és nem a csajra gondolok.
Sneak
ezek a Fehérvár környékiek milyen jóindulatúak
Gondolom fenti gyártók tömik a GP meg SBK...stb pilóták zsebét, de azért azt is tudom, hogy komoly felelősséget vállal pl. a Shark, amikor asszongya Talmának: Te, ez a kupak tuti. Próbáld csak ki...
Valamiért az Icont meg mittoménmiket nem nagyon látom tv-ben...
Egy fix. Próbáld ki ha teheted. Nekem Shoei Raid II.-m volt tavaly, néha még a krimóban is elfelejtettem levenni... Pedig az a Shoei alja. Most pedig veszek egy Arai RX-7-et Alextől.....Az meg elvileg mindennek a teteje;-)
Drágább bukó: csendesebb, nem mozog annyira, kényelmesebb, jobban szellőzik, cserélhető a bélése, stb de az olcsó is megvéd. Persze itt nem az 5000-ft os piaci ultragagyira gondolok