Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A srác jól mondja,nekem irridiumos plekom van,a saras víz letörlését talán nem is érzi meg,de a nagy tempóval szétdurranó bogarak helye megmarad(nem óriási méretben,csak tűhegynyi,alig észrevehető-de akkor is )......
Szerintem dögös,ennyit megér a dolog
Az iridiumus nem anyagában szinezett hanem az egy réteg rajta ami igen sérülékeny,egyszer letörlöd rola a saras vizet és game over(na jó ez tulzás de sérülékeny) ,viszont baszott jol néz ki
A sima meg anyagában szinezett es ugy birja a karcokat mint a viztiszta
Helló, eladnám Spidi R-Type Series L-es kabátomat és 50-es Arlen Ness nadrágomat. Mindkettő sérülésmentes, fénykép róluk a fotógaláriába van feltöltve a pár eladó cucc galériába. Kabát 25e, gatya 15e irányár. Üdv!
Sziasztok!
Sisakomra kéne sötétített plexit venni...jön a dilemma,hogy sima sötétítettet(fekete),vagy valami iridiumosat...szerintetek melyik éri meg jobban?Van valami előnye egyiknek,vagy másiknak,vagy csak izlés dolga?
Előre is kösz!
Széles utat!
Valaki vigye már el! S.O.S
rendben! akkor meg is veszem remélem jó lesz a mérete!
köszi mégegyszer
Ennyiért NEM!
Menj és azonnal vedd meg!
Most komolyan, ha nincs rajta látható sérülés, azonnal tedd magadévá, mert ennyiért jó vétel!
Én új sisak vétele estén javasolnék mást típust, mert amennyiért ezt vennéd lehet mást is kapni!
Egyébként VFR 750, és CBR900RR-en használtam!
köszi szépen fzalan! és tudnál esetleg vmi sisakot ajánlani 20e Ft-ért max
ami ennyiért a lehető leg jobb. (amit te is megvennél ha csak ennyid lenne
amugy szombaton veszem a motort (aprilia rs 50) nem tudom kb mennyit értettél a nagy sebesség alatt de ehez a motorhoz kéne vmi
köszi
Én Dainese-t vennék...
Ha vissazlapozol párat, találsz egy postot tőlem, abban van némi infó meg kép róluk.
Sziasztok. Tanácsra lenne szükségem. Milyen gerincprotektort érdemes venni 30.eFt-ig. Tapasztalatok is érdekelnek. Üdv.
Szia!
Én pont ugyan ilyen sisakot használtam 4 évig!
A sisak első nagy problémája, hogy a felső szellőző ragasztva van a sisakhoz ami hajlamos elengedni! Ez nálam is megtörtént, de egy kis ragasztóval segítettem rajta!
A szellőzése egyébként jó, bár az enyémen a szintén felső szellőző (külön-külön volt állítható a jobb és bal oldali) jobb oldali gombja állandóan magától visszaállt zárt állásra!
A plexi tökéletesen záródik, működtetése könnyű és egyszerű a plexi eltávlítása!
A belső rész kivehető és mosható a D gyűrűs zár pedig párját ritkítja ebben a kategóriában!
A párnázat nekem hosszú távon kényelmetlen volt, mert a fülem nagyon nyomta, mivel pont rossz helyen volt az arcpárna széle!
Nem a leghalkabb sisak és a súlya sem éppen pillekönnyű, de az árát megéri!
A sisak nagyon stabil volt nagy sebességnél is szinte lehetelen benne oldalra fordítani a fejet!
Viszont ha valaki felült mőgém, akkor olyan turbulenciák keletkeztek szerintema formatervezése miatt a hátam mögött, hogy billeget a fejem mint a bólogatós kutyának a kalaptartón!
Összeségében a sisak nem rossz, de Én nem vennék mégegyszer ilyet!
Most egy N84-es Nolant használok de érezthető a különbség!
köszi szépen mindenkinek akkor megpróbálom, aztán majd meglátjuk.
THX
Szia!Régen a Pardi forgalmazta a Nitro sisakokat,én vettem egy ilyet újonan.Meg voltam vele elégedve,ebben az olcsó kategóriában elég jó!Bár picit hangos,és nem a legkönnyebb.És nagy sebességnél elég nehéz elfordítani a fejed,mert úgy tart a légterelő a sisakon.
ja... meg sisakoknál is van évjáratban különbség... lehet, hogy egyik évjáratban más a bele mint a másikban...
Szia! A típust nem ismerem (elég kevés ugye az esély arra, hogy egy hazai usert itt megtalálj..) de a márka nem rossz. Brit bajnokságokban már láttam Nitro sisakot, akkor meg csak nem gagyi... Kesztyűm volt anno Nitro, nagyon fitti kis darab volt és a csizmájuk sem szar. Mindenképpen próbáld fel vásárlás előtt (bár ez nem könnyű a Va...erán), vagy kapj fel egy hasonlót boltban (Pardi). Bár a boltos dolog nem biztos, hogy frankó mert ugye a kupak már lehet, hogy fejre igazodott és tágabb belül mint amit felpróbálsz..... Sok sikert.
sziasztok valaki tudna segíteni?
ezt a bukót szemeltem ki
valaki tudna véleményt mondani róla és az ára megéri
előre is köszi
Szeva! Nem, még norvégban tolom. De itt is vannak utak.... Na meg jön az új Suzi RF1000! Be kell vásárolni előtte...;-)
....azért lehetne egy melák bátyád....
Hali Row! Nagyon "betyár" a ruha! MI újság hazajöttél külföldiából?
Row! Én 69,99 Kg vagyok, és 175 cm magas... de kössz az árukapcsolást
Alex! Lenti cuccot természetesen Te is megkaphatod egy RX-7-ért vagy egy Xspiritért.......
Ha valakinek lenne egy zsír új 58-60-as igényes bőrkabája (pl.Spidi R-Course), elcserélném szintén zsír Clover Q3-as kétrészes rucimra. A jakó 58-as, a naci 56-os. Én a 192/110kg-os nem egyszerű testem bele tudom préselni, de inkább egy 180-190cm-es, 90-100kg-os palira lehet jó... Bolti ára 180 rudi. KÉK. Bivaly kis ruci, full-proti, ütős de szolíd design. Ha nem ismernéd a nevet, pl. Bautista is ebben tolja...
sziasztok valaki tudna segíteni?
ezt a bukót szemeltem ki
valaki tudna véleményt mondani róla és az ára megéri
előre is köszi
Szevatok!

Tud-e valaki gyerek motoros ruhát,sisakot,stb......Ócson,lehet alig használt is.
KB 140-150cm magas