Azt szeretném kérdezni valamelyikőröknek nincs véletlenül tapaszatalat a Difi Titan bőrruhával?Mert gondolkozok hogy ilyet kéne venni.Meg hogy sport motorra is jó e.
Sziasztok! Van valakinek ilyen IMET-es kesztyűje? Tapasztalatokat szeretnék hallani róla, nem drága de kérdés,hogy kényelmes-e és nem foszlik-e pár hónap után?
(Ja, nem csak a zöldről érdekel a baszámoló )
Páromnak is sikerült egy használt kushitani ruhát venni. Át kellett protektorozni mert gatyi protektorok voltak benne. (pár éves a ruha) Most bmw által kifejlesztett protektorok vannak benne, így már jónak számít. De mint "sima utcai" felhasználó nem kell azon ötölnöd hogy milyen ruhákban mennek a "nagyok". Utcai használatra jók a kushitani ruhák, középkategóriát képvisel.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy kevés köze egymáshoz azoknak a ruháknak és sisakoknak ...stb. , amiket te a boltban veszel és amikben ott versenyeznek. Mégha ugyanaz a neve is.
Szerintem felejtsd el.
Nekem sem a saját tapasztalatom, de olyantól van, aki jártas és ért hozzá!
Én feltétel nélkül megfogadnám az ő tanácsát, ha nekem lenne rá szükségem.
Nagy hülyeség az a zselés/lágy protektor.
Helló!Tudna nekem vki véleményt mondani Kushitani bőrruháról?Neten keresgettem és állítólag elég jó!De kiváncsi lennék személyes tapasztalatra!Válaszokat megköszönném!
Elhoztam a kisebbet, jó lett, jó, hogy nem cseréltem ki, a testemen ígyis bő. Egész meleg, de azért nem csodakabát. Szombaton délután melegem volt benne Simsonon, meg este beröffentettem a Suzukit, egy kicsit áthűlt, tegnap fázott benne a derekam szintén Simsonon, kicsit rövid a bélése, max veszek alá vesevédőt.
ez egy túracsizma, minimális védelemmel. Sajnos a legtöbb csizma nem védi meg a bokád, amikor kitekeredik, csak a drágább kategóriában.
Ha el tudod tekereni oldalirányba a szárat, akkor ne vedd meg. Kényelmetlenebb, de megspórolsz egy bokatörést.
Hello nekem volt, prima volt nem repedezett szét, jól birta asz igéynbevételt. Arra figyelj oda csak olyat vegyél belöle ami pont jó a kezedre méretileg.
Difi Titan