Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fehér kéne mi?
Akkor én is nézhetek másik után?
Hevernak pont ilyen van, csak fekete!
Egyszer már esett benne, ennek következtében az egyik újjánál meglazult a varrás! Valamint amikor még új volt valamelyik újjprotektor nyomta kicsit, de ez elmúlt! Kb. 3 éves és még mindig ezt használja!

Olvastam a hozzászólásokban az ár minőségről, amivel nem teljesen értek egyet, hogy a drága mindig jobb! Sokaknak beszűkül a látóköre a méregdrága cuccokra, mert azokat a márkákat látják a motorversenyőzök, pedig sokszor azoknak semmi köze a kereskedelemben kapható cuccokhoz!
Nekem 4 éve Akito kesztyűm van (10 körül vettem Pardiban) semmi gond vele, csak annyi, hogy kicsit kifakult a napon a fekete színe! Lassan szűrke lesz! Tök jő a szellőzése, és kényelmes, csak ajánlani tudom.
Mo-on mán nincs sajna. De úgy tudom 2008-as feljozatalban már nincs benne...
akkor én kintről vennék icon merc-et
De kiestek a nagy márkák mert egyikből sincs normális zöld-fekete. Végigjártam már mindent.
Ezért is írtam hogy a legtöbb esetben. Tehát nem minden esetben
Meg ezért is nem alpinestars vagy dainese kesztyűt linkeltem be hanem Racer-t..
Van némi tapasztalatom a motoros ruházatuk és a védelmük terén, azért kértem ki olyan véleményét aki ILYET HASZNÁL! Még az sem érdekel,hogy IMET van-e rávarrva, pont mint az én B-star kesztyűm ez is létezk mindenféle felvarróval. Ja és ne beszéljen nekem senki ár/minőség arányról. Alig álltam meg,hogy pofonröhögjem a Pardiban a srácot amikor elém tett egy akciósan 55eFt-os a* kesztyűt ami alulról súrolta a rabok által varrt 119Ft-os vietnámi munkáskesztyű minőségét. Erről ennyit.
Ja az más kérdés hogy nem nagyon tetszik
Az ára a legtöbb esetben tükrözi a minőséget. Volt már pár kesztyűm, úgyhogy nem a levegőbe beszélek. Nem mindegy hogy milyen bőrből varrják, milyen típusú protektorok vannak benne, szellőzése megoldott-e vagy csak össze van varrva, külső vagy belső varrással van-e megoldva, a kényes helyeken dupla erősítés van-e, protektorok helyileg ott vannak-e ahol lenniük kell, és még sorolhatnám..
Egy olcsóbb kesztyűnél nem minden szempont teljesül. Persze kinek mi az igénye.. Lehet egy olcsó kesztyű is jó addig, míg 1x nem esel el benne.

Példának mutatok egy kesztyűt, ez már számomra jónak számít védelem terén..
Racer high end
De nincs belőle zöld!
A jelenlegi kesztyűm szép, jó, sokmindent kibírt már és kb 8000Ft volt új korában. Ja és 5 éves. Az egyetlen baja,hogy piros-fekete szóval nem osztom a nézetet,hogy az irreálisan drága árától meg a rávarrt márkajelzéstől jó egy kesztyű.
Köszi!
kelomotor-nál már január végén elfogyott,én is ilyet kerestem - attól még persze máshol lehet
Köszi, utánanézek! Linket esetleg nem tudsz?
neten találsz róla videót, ami részletesen kivesézi a kesztyű tulajdonságait. Illetve meg is mutatja..
Ha már kesztyűknél tartunk engem is érdekelne tapasztalat, ezzel a darabbal kapcsolatban. Jó, nem jó, megéri, nem éri.....
Tudtommal a schoeller a protektorok származására, gyártójára utal, sok ruhán is szerepel, schoeller-keprotec felirattal.
De a PARDI-ban kapsz 10ért Akito kesztyűt, sokféle színben, szellőzőkkel és sokan használják a környezetemben, mindenki szereti.
alapkesztyű, motorozni lehet benne, szellőzője ha jól látom nincs, tehát nyáron lehet meleg lesz. 1 esést kibír, kettőt már lehet nem. Egyébként ez schoeller márkájú, nekem is volt egy hasonló, bár az jó kialakítású volt, szellőzött is. Szinte újonan adtam el, nagy volt a kezemre. Ha jó kesztyűt akarsz venni, akkor kb 25-30 ezret kell rászánnod. Ha nem, akkor természetesen ezek a típusok is megteszik.
Ja, erről a kesztyűről kérdeztem tapasztalatokat... A kép valamiért lemaradt. Pedig ééééén
helló
48-as méret!használt ruha,mióta nálam van kb 3 szor volt rajtam! 60e ért adom!
Hello Pityu!

Ha már Difi akkor legyen ELROY

Ime az enyém:
Nagyon szép állapotú
56-os kabát a hozzávaló 54-es nadrággal.
175-185 cm és 75-85 kg közötti emberkének ideális.
Budapest XIV. és 70.000Ft.
.VEGA. és ez a spyke ruha mennyit volt használva,és mekkora a mérete?Ja és a legfőbb mennyiért adod?
Spyke esetleg nem érdekel?