Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RICHA bőrcuccról hallot már valaki? milyen?
vélemények vagy tapasztalatok ezekről?
DonPedro 30at adok a ruciért ha jó rám
Az sem mindegy, hogy milyen típus. Olcsobb, esetleg rosszabb minőségű, vagy jobb. Én a motorhoz kaptam egy gyári Yamaha cordura kabátot, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Dupla protektoros, gerinc és derékvédővel. Thermobélés is van hozzá. Én kb 8 fokban ( + ) kipróbáltam, és alatta csak egy vékony ing volt rajtam, meg egy mellény, és egyáltalán nem fáztam. Teljesen szélzáró. Nyáron le lehet szedni a kabát elejét, és hátulját, így olyan lesz, mint egy hálós protektor ing, de én ezt csak nagyon melegben tettem meg, mert így nem véd elöl a felverődő kövektől. Nagy eső még nem kapott el benne, így nem tudom, mennyi ideig állja a vizet. Szerencsére a "töréstesztjét" még nem kellett megismernem. Az biztos, hogy a "klimatizálása" jobb hidegben-melegben mint a bőré, de szerintem is a bőr jobban véd, és egy esetleges csúszás után sem kell eldobni.
Az viszont szerintem mindkettőre igaz, hogy a feltűnően olcsó cuccokat nem érdemes megvenni, mert vagy nem védenek annyira, vagy olyan apróságnak tűnő szolgáltatás hiányzik róla, ami első látásra nem fontos, de használat közben nagyon kellene.
kupakhoz a rovarháló az típusfüggő vagy van univerzál is? kérdezzem inkább az importőrt?
az a fagyi nyaláskor nekem eccer sem olvadt meg, csak kiszakadt, de jól megvédett.
Sziasztok!

Caberg Justissimo sisakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Most elég baráti áron jutnék hozzá,de sajnos sehol nem találtam róla tesztet.
Na rendeltem egy Icon Burner Jackie-t meglátjuk milyen lesz..
Kollégák! Arlen Ness csizmákról mit tudunk? Jó, nem jó, szar stb....használt valaki ilyen csizmát?
Én innenn vettem 3 pár csizmát, kb 3 hónapja ugyanolyan jackiet egy havernak mint a tied de ugy látom már nincs a az áruházban csk GP-Plus jackie
Alpinestars
Berakok egy másikkat ahonnan Én vettem jackiet mindjárt megkeresem....
Ezt a honlapot én is néztem, de ami a honlapon van Octane ruha nem pedig GPU, az nincs ott...
Helloka!
Van egy SHOX Proton kesztyűm!
XL-es méret! Új ára: 15.000.-
10.000.-et kérek érte, mivel csak 3-4szer volt rajtam!

Ha az előző ruhámmal együtt veszi meg valaki "szettben", akkor 7.000.-

Úgy akkor az egész kerül 57.000.- be, szerintem egy zsír bőrruciért, és kesztyűért nem sok!

DonPedro
Bőrben is estél már?
A városban jobban véd a cordura?
Ilyen van valakinek? Tapasztalat?
Suomy kengurubőr kesztyű.
Na a sok rokkernek nem magyarázod meg a kordurát.... nekem se...
ez egy nagy marhaság.....én estem már kordurában, és a következő amit vettem bőr. Van kordurám is, a hidegre,. de amint lehet váltom bőrre. Max városban használom a kordurát.
hali..
nekem shox ruhám van(volt)
nemrég pereceztem vele és hihetetlen mit bírt
eleinte énis féltem hogy leszakad rólam ,de nem igy történt
pedig rücskös aszfalt volt és tényleg mintha egy oroszlán rágott volna meg.....
flaszteron! . . . . .
Aszfalton vazz. Szerencsére nem a rücskös fajtán.
Betonon?
Hol csúsztál, a homokozóban 5 métert?
(én 110-nél, betonon )
Nekem olyan a kordurám,hogy a protiknál bőr betétes.
Az egyik haver eldobta magát a kordurájában csúszott vagy 150 m-t, semmi égés olvadás, csupán mintha oroszlánnal küzdött volna,úgy megvolt tépve.
Egy Dainese-t sikerült le amortizálnom igaz hogy az 10 éve volt, itthon - régi szép idők ...