Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"majd ha annyi idős leszek mint Te
Azért tenni is kell."

majd igyekszem, remélem sikerül
Azért tenni is kell.

megöregedni?
Miért is divatmotoros az aki Arai-t vesz, vagy meg tud venni márkás és drága cuccokat?
Nem kommunizmus van már, h mindenki egyenlő legyen. Miért kell valakinek szégyellnie azt ha megteheti h áldoz a biztonságára és miért kell megbélyegezni divatmotorosként. ezt nem nagyon értem... Ja, az Arai tényleg divatmotoros cucc, ezért van minden 2. versenyzőnek. És azt gondolom, h áldom istent azért , h Arai és más márkás cuccok voltak rajtam akkor mikor elszálltam a 2/A-n jóval 200 felett.
jó'vanna csak érdeklődtem
azé' majd anya is kapjon ám!
valami másodvonalbeli SHARK sisakban versenyez

Azért ne keverd össze a 115ezres "másodvonalbeli" SHARK-ot, a noname 20ezressel!

Mellesleg nincs sem TAG Heuer-em, se Bentley-m, sőt, saját garázsom, de még lakásom se. És még csak nem is motorozom 1000 éve, mint itt sokan közületek, de nem érzem magam "divatmotorosnak" azért, mert 35 fölött kezdtem bele. Snowboardozni is 33 évesen kezdtem (20éves síelős múlttal) és nincs is semmi szégyellni valóm.

majd ha annyi idős leszek mint Te
Azért tenni is kell.

Csak azt akartam mondani (és itt most tényleg lezárom részemről ezt a témát), hogy egy ruhámról/protektoromról utólag nem szeretném megtudni, hogy nem volt képes megvédeni.
......saját gyarló életemre gondoltam....
....
...ceeeebúúúsz csacsi öreg medvém
gerincprotit kinek szánnád? anyának?
touché...
.....szeva kicsi Zseby....
bocs, de vegyél már be egy görcsoldót mindig így feszengsz? kis humor, meg hasonlók, az "náting"?

na "erről ennyit"
Holnap megyek és kifosztom brit88-at!
Akkor ezt majd holnap elolvasod... Ha valaki azt írja: "erről ennyit" az nem azt jeleti, hogy a későbbiekben befogja a pofáját vagy esetleg teljesen kitakarodik a topicból, hanem hogy a téma (márkás ruci-gagyi ruci) le van zárva. De most tényleg elég volt, a későbbiekben kizárólag az adás-vételre szorítkozom ezen rovatban.
Hali....ez mekkora?
érted külön aggódunk
itt fogalmazgattam a "rosszindulatú" dumákról, de nem mondok semmit... kicsit kiforgattam a szavait, de ez megesik
...azé ha azt meg tudnád magyarázni, hogy te a saját hsz-od hogy logikáztad ki, lepadlóznék...
na pá
...azta...
X hozzászólásodban írtad, hogy az volt az utolsó... erre írtál még egyet, hogy ehhez tartod magad... tehát már buktad, hogy az volt az utolsó, mert jött még egy...
így világos?
...na én mentem, lefáradtam...
Nem személyre szól, olvasd is el amit írtam Korábbi téma csak a napokban nagyon bekígyózott.
Ha nekem címezted, tedd meg, hogy picit visszaolvasol haversrác..
Nagyon vigyázz!
ufo gerincproti 5ezerhuf, hétvégén tudom vinni budapestre, kakucsringre.
...ez esetben nem értem mire írtad, hogy "buktam"...
...ne csessz ki velem, nekem is az lesz ...aggódsz majd értem is?
Éppenséggel nem neked szólt hanem az itt folyó araishoei stb mérhetetlen sznobizmusról... Reszketek ha belegondolok,hogy szegény Talma valami másodvonalbeli SHARK sisakban versenyez... Én tényleg aggódok!
hééé
én csak azt kérdeztem, hogy figyel-e a lába védelmére is, és arra válaszolt... ...meg annyi, hogy nem mindig kell a rosszindulatot meglátni mások szavaiban...
remélem, nem nekem akartál beszúrni, te Mats!