Csúszáskor a cordura megolvad. Ha még el is csúszik a protektorokon, akkor szépen bele tud égni a bőrbe.
A jobb fajta bőrruha melegszik csúszáskor, de nem kopik ki. Vagyis megvédi a bőröd.
A cordurát jobban tudod variálni. (ha hideg van aláöltözöl, ha meleg van nem veszel semmit alá.
A bőrruhában vagy nagyon hideg van, vagy nagyon meleg.
Szerintem védelem szempontjából jobb a bőr.
Szerintem, az anyagszerkezetből adodoan nem tud olyan védelmet nyujtani mint a bőr - egyenlőre, de nem tartom kizártnak hogy eljutnak a fejlesztésekkel olyan stádiumba amikor a kordura alternativa lehet a bőr helyett.
Alpinestars GPU kétrészes ruci piros színű, még van rá garancia is 50-es Kb L-XL között fel kell próbálni
3-4x volt rajtam (Térdkoptató picit kopva)
Tavaly év végén vettem októberben 150.000.- Ft
100.000.-110.000.-
Képeim közt...
Vagy keresek a felső részért cserébe ugyanilyen típusú pirost 52-est.
Szerintem olyankor bőrkabátba fogok motorozni, mondjuk abban nincsenek protektorok, hosszú távra lehet, hogy jó lenne a cordura, főleg ha feljövök Pestre. Mondjuk olyan meg hidegben max kiveszem a protektorokat, olyankor úgyse megyek gyorsabban 50-60-nál, meg messzire se megyek, a kis falumban, isten háta mögött meg talán nem csapnak el. Majd meglátom, holnapig eldöntöm, max kimegyek a boltba, felpróbálom a nagyobbat mégegyszer, aztán lehet, hogy visszahozom a kisebbet, legalább körülnézek . Kösz szépen mindenkinek, nem zargatlak tovább benneteket.
2 pulcsi?
Hol szoktál Te motorozni az Északi sarkon?
Szerintem egy hosszú póló is bőven elég a béléssel még hideg őszi estéken is!
Ahogy korábban is írtam Én cordurás korszakomban a kabát bélését sem hordtam soha!
Sőt azon is érdemes elgondolkodni hogy milyen időben motorozol többet, mert szerintem akkor, amikor bélés nélkül is bele fogsz főni a kabátba! Ja és ha kiveszed a bélést a ruhából számíts rá, hogy ha olyat veszel ami alá 2 pulcsi bemegy béléssel, akkor az bélés nélkül leesik rólad!
Hát, egy kötött pulcsi úgy nagyjából aláfér, vállban nyomott, de már nem, alkarnál nem nyom, csak egy kicsit szűk, vagy legalábbis passzentos. Mondjuk termó pulcsiban szoktam motorozni, nem tom az aláfér-e? két pulcsi gondolom nem kell alá?
A kicsi nem jó mert a protektorok nyomni fognak és ha esetleg akarsz nem tudsz majd aláöltözni!
A túl bőben elmozdulhatnak akció közben a protektorok és nem védik meg a tested a sérüléstől, valamint a menetszél is előszerettetel belekap ami nagyon zavaró is tud lenni!
Mennyire gáz egy bő cordura kabát? Csuklóban, derékban szűkíthető, tehát a szél nem fúj be, talán nyaknál se, előredőlnöm úgy sem kell. Protektorok szempontjából gondolom nem olyan jó. Vagy inkább legyen szűk?
Én tudom. Csak szűknek kell lennie, hogy ne csússzon el rajtad.
A jobb fajta bőrruha melegszik csúszáskor, de nem kopik ki. Vagyis megvédi a bőröd.
A cordurát jobban tudod variálni. (ha hideg van aláöltözöl, ha meleg van nem veszel semmit alá.
A bőrruhában vagy nagyon hideg van, vagy nagyon meleg.
Szerintem védelem szempontjából jobb a bőr.
Alpinetstars
Szerintetek melyik a jobb: a codura vagy a bőrkabát?
3-4x volt rajtam (Térdkoptató picit kopva)
Tavaly év végén vettem októberben 150.000.- Ft
100.000.-110.000.-
Képeim közt...
Vagy keresek a felső részért cserébe ugyanilyen típusú pirost 52-est.
34es ill 50es Fm cross nadrág http://www.kepesmotor.hu/motor...
akit érdekel nézze meg az adás vétel topicba raktam be képeket!
üdv szaraz
Hol szoktál Te motorozni az Északi sarkon?
Szerintem egy hosszú póló is bőven elég a béléssel még hideg őszi estéken is!
Ahogy korábban is írtam Én cordurás korszakomban a kabát bélését sem hordtam soha!
Sőt azon is érdemes elgondolkodni hogy milyen időben motorozol többet, mert szerintem akkor, amikor bélés nélkül is bele fogsz főni a kabátba! Ja és ha kiveszed a bélést a ruhából számíts rá, hogy ha olyat veszel ami alá 2 pulcsi bemegy béléssel, akkor az bélés nélkül leesik rólad!
A túl bőben elmozdulhatnak akció közben a protektorok és nem védik meg a tested a sérüléstől, valamint a menetszél is előszerettetel belekap ami nagyon zavaró is tud lenni!
Rám típusfüggő, de 52-54-es méretek jönnek fel!