Sziasztok!
Keresek használt vagy új kétrészes bőrruhát, kék-fehér-feketét vagy kék-szürke feketét esetleg kék-feketét. A méretem 183 cm és 74 kg, szerintem 52-es lenne a legmegfelelőbb. Csakis jó állapotú érdekel. Max 90e Ft-ig. Ha valaki tud ilyet , kérem jelezze. Előre is köszönöm!
adam1211@freemail.hu 0670/3610167.
Az enyémben beépített GPS antenna van!
Eddig tanktáska térképtaróban a saját headsetével használtam! Hosszú távon viszont a töltés elengedhetetlen, ezért fabrikálok egy szivargyűjtót a mocira! Lehet venni vízálló csatlakozót! Aztán valami eldugott helyre felrögzítem!
Láttam ismerős motorján aki csinált neki tartó konzolt is a kormánynál (Hayabusa), és egy áramforrást ami ha jól emlékszem USB csatis volt! Tehát a PDA adatkábelével töltötte!
Szio szeretnék informálódni h hogyan oldottad meg a pda használatot mocin ...nekem is van...és jol jönne ha a drágaszágon is tudnám használni...de azon nincs szivargyujto ...
A TomTom elég jó és megbízható cucc!
Itt találsz egy tesztet (TomTom) igaz nem arról a készülékről, de legalább magáról a márkáról kialakulhat benned egy vélemény!
A motoros GPS árak nem értem mért ilyen magasak, ilyen sokba kerül hogy víállóvá tegyék!
Én a PDA-mat használom iGO-val mocin is!
Nekem egy Bering Cordura kabátom volt! Nekem a bélése sem volt benne soha! Mondjuk télen Én nem motoroztam!
Szerintem egy hosszú póló+kabát bélése és soha nem fogsz dideregni!
A Cordura nem nyúlik, ne is reménykedj!
Sziasztok!
Szerintetek ő milyen lehet?Nem tudná valaki lefordítani? http://www.louis.de/_40cc22071...
Állítóla
g ez kb 100ezres ruha, csak ugye 70 éves louis akciós.
Hello! Én is, hétvégén mehetünk egy karikát, ha gondolod. Az enyém testen lazán van rajtam, vállban egy kicsit nyom a protektor, nem vészesen, belefér, alkarnál viszont elég szűk egy egyszerű kötött pulcsival, félek hogy egy bővebb szabású vagy vastagabb, mondjuk termo pulcsira nem fogom tudni fölvenni. Az eggyel nagyobb (M-es) viszont buggyanik hónaljban, illetve lógott a karomon a protektor, de nem kapcsoltam össze a szűkítő patentokat, lehet, hogy úgy jó lett volna. Nem szeretnék egy év múlva újat venni, mert nem jön rám.
Igen... ez tökéletesen bizonyitja hogy minőségi cuccokra költeni sohasem kidobott pénz! Jó minőségű dolgokra gondolok, nem olcsó bovlikra sokmindentől megkimélhet többek között ilyen esetektől is. Ugy is summázhatnám nem köll szarrágónak lenni ha a saját testiépségedről van szó
Hali mindenki
Nem keres valaki cordura motoros dzsekit? vagy nem tudtok ajálni valami helyet ahol meghirdethetném?
M es méret de jó rám és én Les és XLes méretet hordok szóval sztem el van számozva. Kb 10 kmert ha mentem benne de rövid egy kicsit az úja azért szeretném eladni.Még karácsonyra kaptam akkor jó volt de most hogy közeledik a szezon megnőttem vagy nemtudom:S:D
Egyébként szürke színű kemény protis nem az a szivacsszerű valami. 15k az ára. Ha valakit érdekel tudok feltenni képeket.
Sziasztok!
Kell szerintetek pulcsi cordura alá plusz fokban? Illetve nagyon hidegben szeretném hordani téli kabát helyett. Amit vettem egy kicsit vastagabb pulcsival már szűk. Illetve mi van, ha egy kicsi bővebb, mert a nagyobb egy kicsit bő, de lebeszéltem, kicserélnék.
Keresek használt vagy új kétrészes bőrruhát, kék-fehér-feketét vagy kék-szürke feketét esetleg kék-feketét. A méretem 183 cm és 74 kg, szerintem 52-es lenne a legmegfelelőbb. Csakis jó állapotú érdekel. Max 90e Ft-ig. Ha valaki tud ilyet , kérem jelezze. Előre is köszönöm!
adam1211@freemail.hu 0670/3610167.
Eddig tanktáska térképtaróban a saját headsetével használtam! Hosszú távon viszont a töltés elengedhetetlen, ezért fabrikálok egy szivargyűjtót a mocira! Lehet venni vízálló csatlakozót! Aztán valami eldugott helyre felrögzítem!
Láttam ismerős motorján aki csinált neki tartó konzolt is a kormánynál (Hayabusa), és egy áramforrást ami ha jól emlékszem USB csatis volt! Tehát a PDA adatkábelével töltötte!
Itt találsz egy tesztet (TomTom) igaz nem arról a készülékről, de legalább magáról a márkáról kialakulhat benned egy vélemény!
A motoros GPS árak nem értem mért ilyen magasak, ilyen sokba kerül hogy víállóvá tegyék!
Én a PDA-mat használom iGO-val mocin is!
Szerintem egy hosszú póló+kabát bélése és soha nem fogsz dideregni!
A Cordura nem nyúlik, ne is reménykedj!
Szerintetek ő milyen lehet?Nem tudná valaki lefordítani?
http://www.louis.de/_40cc22071...
Állítóla
g ez kb 100ezres ruha, csak ugye 70 éves louis akciós.
www.kepesmotor.hu
Nem keres valaki cordura motoros dzsekit? vagy nem tudtok ajálni valami helyet ahol meghirdethetném?
M es méret de jó rám és én Les és XLes méretet hordok szóval sztem el van számozva. Kb 10 kmert ha mentem benne de rövid egy kicsit az úja azért szeretném eladni.Még karácsonyra kaptam akkor jó volt de most hogy közeledik a szezon megnőttem vagy nemtudom:S:D
Egyébként szürke színű kemény protis nem az a szivacsszerű valami. 15k az ára. Ha valakit érdekel tudok feltenni képeket.
Rég láttalak!
Enyém béléssel pulcsival pont passzol mindenhol,és így jol érzem magam(vékony pulcsi)
Kell szerintetek pulcsi cordura alá plusz fokban? Illetve nagyon hidegben szeretném hordani téli kabát helyett. Amit vettem egy kicsit vastagabb pulcsival már szűk. Illetve mi van, ha egy kicsi bővebb, mert a nagyobb egy kicsit bő, de lebeszéltem, kicserélnék.
bocsika