Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia az Alpinestars érdekelne jövö héten ha még meglesz.Hogy tudnám felprobálni?
és milyen igazuk van
nekem Rush-M van... Spool bőrben azért nem olyan olcsó... arról volt szó, hogy ha bőr akkor vagy az amit Te ajánlottál vagy szerintem még jó a Rush-M motyója (26k körül van a gatya, 32k a kabát kb.)...
Igazad van. A differencia mindössze annyi, hogy a márkás cuccokat a Bayliss-farmon legelésző kenguruk bőréből szabják, a gagyikat meg elütőtt borjakból... Most komolyan mindenki azt hiszi, hogy bárki tud rucit gyártani, akinek van 2 tehene meg cérnája?
Először is elnézést kérek sokadszorra a márkabuzi felindultság miatt... Másodszor ihol egy spool árlista (ugye erről volt szó)...
http://www.hjc.hu/spool.htm
Eladó, 2 részes Spyke, 48 as méret 60e!
Ha áruljam el, hogy a "márkás" ruhák úgyan úgy fűzfakunyhóban készülnek két spangli között Pakisztánban. Kevés kivétel van, és azok annyiba is kerülnek.
szedjél be némi nyugtatót... annyira nem sz*r azért mondjuk 60 ropiért egy két részes bőr.... az mégis majdnem a fele a 110 ropinak és még kisker áfás ár is, amit ha gondolod és gond van vele vissza viszed reklamálni... nyilván azért a cél egy "jó" bőrruha, de azt hiszem ezt Te sem gondoltad komolyan, hogy most fogja magát mindenki és mondjuk kenyér helyett menjen bőrruhát venni (bocs ha kicsit sarkított).
pisz
Brit bazzeg! Nekem nem derogál egy RX-7 sem..... Ha ilyened van XL-ben, azonnal írj légyszi!
Próba nélkül, cash in hand!
nem értem az embereket! Itt tolja Brit88 a frankó alpinestars cuccokat, Ti meg noname gagyikat kerestek égre-földre.... Frank Thomas? Ne variáljatok. A legjobb, ami megtörténhet Veletek, hogy megvesztek egy 2 részes Vectort 110-ért... Minek rizikózni a névtelen gyártók rongyaival? Ha bőr, akkor alpin, dainese, berik, spidi, spyke! Ezek tradícionális márkák MotoGP-s tapasztalatokkal. Megértem, hogy 270-ért sok, de itt félár alatt ajándék....Go for it!
Igaz!
Szerintem pontosíts, hogy mire, illetve milyen motorra kell. Mert találsz itt is Brit ajánlatában (picit görgess lejjebb) igen kedvező áron 2részes bőröket, vagy van a BERIK is a DunaPlazaban asszem 110-120 körül.
oks,de azt nem írtad,hogy milyen távolságon belül legyen.
Köszi de nekem nagyon messze vannak....
a győri németh motornál. Fennt vannak a neten is....nézzed meg az oldalukat....árak is vannak fennt.
Sziasztok!Nem tudjátok,hogy hol lehet 2 részes bőrruhár venni (mondjuk spoolt) ahol nincsenek elszálva az árakkal?
én is azért néztem ki a spoolt,mert elfogadható az ára, és nem is olyan rossz a minősége....de már rámtelefonáltak a boltból,hogy megrendelték a kabit és még 2 hét,meg 60 000 ft.
Nekem spool csizmám van,és teljesen meg vagyok vele elégedve.
mondjuk nem olyan vagány motyó, de eddig még nálam jól szolgál a Mofakeres Rush-M 2 részes bőrruci.... méretben van nekik minden általában... boltjuk van bp-n is meg Soltvadkerten....
Kordúrában a Spool elég jó áron van... és azért azzal rengeteg bolt foglalkozik
ezt én is,de aztán semmi mást.
bizony....még én sem nagyon hallottam a márkáról....a google sem segített,úgyhogy most gondban vagyok,ugyanis bőrkabit szerettem volna....a spoolban gondolkoztam,ezért elmentünk egy üzletbe....ott felpróbáltattak velem csak a méret miatt egy textil spool kabit....kiválasztottuk a mértet,meg a színt és mondták,hogy 2 héten belüll itt a kabát....nah,mivel még nem kaptam értesítést,felhívtam őket,erre azt mondták,hogy én Frank Thomas kabátot rendeltem,és majd ma kapnak választ,hogy mikor jön meg. Viszont több kabátot próbáltam már és mindegyik márkának más a mérete,és háát én spool-t akartam,és azt is próbáltam,és így azt hittem azt rendelnek.
Frank Thomas
azé a honlapjukat azt megtláltam ám
szép neve van... amúgy lövésem sincs, még nem találkoztam ilyesmivel.... google-ben próbáltam valami okosat taláni neked, de hát sok eredménye nem volt a dolognak
amúgy ártól nagyban függ a dolog, lehet érdemes lenne valami ismertebbet olcsót venni
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy Nektek mi a véleményetek a Frank Thomas bőrkabátokról?
hehe vazeg remélem még sokáig megtartod a jó szokásod ezekkel a cuccokkal! Mert bevásárolnék de keret csak egy jó év vagy félévmulva lesz rá... pedig pofátlanul olcson adsz mindent... jó lehet felétek a kamion forgalom! Hoszu távon lesznek még cuccaid?!?!? A végén még kinyirod az öszes boltot ilyen árak mellet!

üdv
Az aproban is fent vannak,ott megtaláljátok a telefonos elérhetőségemet!