És ha a bőrkabátban van bélés? Csak annyiból lenne jó a bőr, mert abba ilyenkor lehet suliba járni, meg szebb és jobban illik a motoromhoz a fekete bőr. De el kell döntenem, hogy melyiket. Azt meg már unom, hogy 3-4 pulcsit kell vennem a bőrkabát alá, meg meg kell állnom fölvenni mégegyet, ha esetleg fázom.
Ez most komoly? És ezek téliek? Na beszélek is a haverokkal, hogy Pénteken menjünk! Mennyi van belőlük? Egy-két darab? Remélem másnak nem kell ilyen kis méret .
Kösz szépen
sirhatnékom van nekem is.
én 18-ért vettem.............
mindegy,
tudtam,hogy lesz akció,de pont ez....
csizmára vadászok.ill.spóroltam a kiállítás kapcsán.
Az, hogy "csak" 125-ös gépre kell, nem okozza azt, hogy "csak meleg" legyen...életem legnagyobb esése egy 150-es ETZ-vel volt, kb. 30-40km/h-val, és ha lett volna motoros ruhám, most lenne keresztszalag a térdemben.
Nézd meg esetleg az IMET-nél, Üllői út 88 (asszem), vannak egész tűrhető protektoros, kivehető béléses kordura cuccaik. (Spool például, vagy a saját IMET termékeik)
Nekem csak kordura ruháim voltak, bőr még nem volt, ebben nem tudok segíteni, azt tudom, hogy a bőr kesztyűm át tud ázni, olyankor ereszti a festéket, és picit büdös is :)
A kordura előnye hogy szél-és vízálló, viszonylag olcsó, nyáron viszont bele lehet rohadni.
Sziasztok!
Cordura kabátot szeretnék venni 25 alatt (125-ös gépre kell, egyedüli elvárás, hogy meleg legyen), mit tudtok ajánlani? Vannak akcióban a motorkiállításon? Mondjuk pénteken vagy szombaton tudok kimenni, addigra lehet el is fogynak . Egyébként mennyivel melegebb a cordura mint a bőr?
kösz
Esetleg a zweiradra gondolsz? Bazz,tavaly ott kifogtam egy szuper rucit!Csak az a baj,hogy közben szűkös lett,mert kondizok! Meg sajna most már tutira nincs semmi leárazás,így szezon előtt! Akkor viszont pont ott vettem egy szuper Dainese cumót 444 euróért! Nevetséges összeg volt érte.. és nagyon baba a ruha! egyébként gondolkoztam rajta hogy ki kéne nézni..
Kösz szépen
többen rosszul lettünk,leszünk. :(:(
/ egyébként köszi az infokat/
De azok közül is csak egy pár rövid fajta, ne ríjjatok
Ja, és az IMET saját márkás kabátokat is leárazták...... 10-re.
Olivér
én 18-ért vettem.............
mindegy,
tudtam,hogy lesz akció,de pont ez....
csizmára vadászok.ill.spóroltam a kiállítás kapcsán.
csizmák is csak 10% vannak akciózva?
köszi az infót, megyek sírdogálni
Nézd meg esetleg az IMET-nél, Üllői út 88 (asszem), vannak egész tűrhető protektoros, kivehető béléses kordura cuccaik. (Spool például, vagy a saját IMET termékeik)
Nekem csak kordura ruháim voltak, bőr még nem volt, ebben nem tudok segíteni, azt tudom, hogy a bőr kesztyűm át tud ázni, olyankor ereszti a festéket, és picit büdös is :)
A kordura előnye hogy szél-és vízálló, viszonylag olcsó, nyáron viszont bele lehet rohadni.
Cordura kabátot szeretnék venni 25 alatt (125-ös gépre kell, egyedüli elvárás, hogy meleg legyen), mit tudtok ajánlani? Vannak akcióban a motorkiállításon? Mondjuk pénteken vagy szombaton tudok kimenni, addigra lehet el is fogynak . Egyébként mennyivel melegebb a cordura mint a bőr?
kösz
Itt nézd meg...
Vagy itt......
305 100 Ft