Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karasnában vannak dainese cuccok, de felejtsd is el a 140-es határt, 250 körül vannak a ruhák...
Halisztok!

Érdeklődnék,hol tudnák megsasolni Dainese cuccokat? írnátok címeket? Kellene egy jó ruci,max 140ig!
Rizlás cuccok is érdekelnének..
Köszi..
Gondolom a Berikek utolsó darabok azért nincs méret!
Nincs Suomy, akkor ezek szerint a Parilla nincs kint!
Hát akkor lehet a városban is el kell mennem pár boltba!
Icon sisak = HJC sisak
Van valakinek tapasztalata az Icon termékekről (kabát sisak elsősorban) azonkívül, hogy qva drága... , néztem ebay-en fele pénzből lehetne szerezni, ezen gondolkodom most
szóval Vemar Alkon a sisak...
Sziasztok!
Egy szezont használt, hibátlan állapotban, gyári, szöveg sityak eladó!

Akit érdekel: jurgen@freemail.hu, az ár: 22eFt
berikek vannak 110-170 között, de kevés méret van.
Suomy-t nem láttam.

Roeleff van 20-50% engedménnyel.

A többi cucc 10% körül van leengedve, és csak egy csarnokban van a kiállítás, de ettől függetlenül érdemes kinézni.
Vettem a Shoxnál hálós dzsekit és nadrágot kordurából a nyárra. Az is 10% engedménnyel volt.
Hát gondoltam hogy az ár utal a minőségre!
No de majd holnap veszek valami tuti szerkót a Kiállításon!
Suomy, és Berik a befutók között vannak!
Üdv Mindenkinek! KERESEK TÚRA CSIZMÁT!
46-os lábamra keresnék használható csizmát olyan 10-12 ezerig max.
szilagyi1jozsef@gmail.com
Széles utat!
Inkább alsó mint alsó-középkategória, kordura helyett megfelelő..A bőr nem olyan "finom". A protektorokat nem láttam, de szerintem lehet az is az olcsóbb változat. Összességében kezdő ruhának megteszi, de ha nagyobbak az elvárásaid akkor kicsit gyűjtsél még..
Üdv, Mindenkinek!
Honda VTR 1000F-hez gyári bontott, vagy utángyártott tükröket nem tud valaki.
Mind a 2 oldalra kéne.
Köszi előre is!

Viktor
30/9033109
kv.@freemail.hu
Miféle ez a TSCHUL ruha, mert borzasztóan jó áron vannak!
Állítólag Németországban gyártják, de Én még soha nem hallottam erről!
Valakinek infója van róla?
Túracsizma 43-as méretben eladó, ha valakit érdekel, szóljon!
2részes Spyke bőrruha koptatóval eladó,48-as méret
Köszi de bukóm az van.
Viszont robogó az érdekelne, ha tudsz
Nagy általánosságban: a téli nagy akcióknak már vége, kiárulták a készletet.
Persze ettől függetlenül lehet egy-két hely ami még van akciósan, de... a motorkiállításon próbálkozz.
Üdv Mindenki!
Tudja valaki, Bp-en hol érdemes most bőrruhákat nézni? Merre vannak esetleg akciók?
Monza Secco cordura dzseki M-es ill 48-50es, kiváló állapot alku nélkül 15 pénz, axo bűrkesztyű M-es 5 pénz. Fm krossz nadrág 50-52es 15pénz! képeket küldök ha kell. 06308305751
Ja és a Hungária krt-i bolt megszűnt,ott már csak bútorokat vehetsz Így maradt a Soroksári úti boltjuk...
Hali!

Van akció még, de a méretválaszték elég kicsi. Ezért olcsóbbak...
Szea!
Jól fogja fejem,nem zajos,szép külsöre...
Árban elérhető...
Imádtam,csak xs-es méretben nem volt ruha szinváltás miatt más szinű ilyen takachi buko,ezért van most más!
2db nitro,piros fekete,meg üvegszálas mtr...
Bátyámtól fogom megörökölni ha meglesz a motor, ő ugyanis abbahagyta a motorozást (bár semmi oka nem volt rá hogy ilyen szörnyűséget tegyen). Mértetre naggyából jónak tűnik mindenhol. A gerincprotektort tartom talán kicsit rövidnek, kb ott van vége ahol a nadrág kezdődik. Annak meddig kell érnie?
Ne vedd meg mert csunya