Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csácsá hát figyelj én endurozom és ezáltal cordurám van és könnyü tisztántartani igénytelen a börrel szemben és nyáron jol szellözik a nyári bélésnek köszönhetöen télibéléssel pedig még téleni egy kazán olyan meleg
Helló!
Szeretném kérni a tapasztalatotokat, hogy cordura, vagy bőr nadrágot vegyek
Fontos szempont lenne hogy nyáron ne süljek bele, és tisztítás se legyen nagyon nehéz

Köszi
Helloka
Van egy bőrrucim eladó:
A SHOX terméke: marhabőr 1.2-1.6 mm vastagságban, szövet betétekkel a nyúlós helyeken.
Térdkoptatóval, protektorokkal, versenypúppal! Szürke-Piros-Ezüst-Fekete!
másfél éves, alig használt, kb 2000km-t mentem vele.
Mérete: 2XL, (kétrészes ruci)
Térdkoptató fölött a térdprotektor enyhén sérült, (igen, az is leért...)
100.000.- Ftba került, és én szeretnék megválni tőle! 50.000.- most

Van még egy SHOX Proton kesztyűm!
Carbon védők rajta, marhabőr, tenyér résznél tapadós anyag, szellőző, csuklómerevító
XL-es méret! Új ára: 15.000.-
10.000.-et kérek érte, mivel csak 3-4szer volt rajtam!

Ha a ruhámmal együtt veszi meg valaki "szettben", akkor 5.000.-

Úgy akkor az egész kerül 55.000.- be, szerintem egy zsír bőrruciért, és kesztyűért nem sok!

DonPedro
tudunk egy eladó Fazert.... igaz Polo?
Komplett cross felszerelés 1 helyen, ha valakit érdekel, szóljon!
valamint még van 1 eladó UFO térdvédő is, azt el is felejtettem hozzáírni a többiekhez:S
köszönöm a segítséget.fazer 600s lenne a választás.kereskedőt nem tudnátok javallani,ahol korrekt árakkal dolgoznak,és nagy a választék?érdemes alkudni,vagy kiröhögnek?ígérem utolsó kérdésem volt.mindent kössz
Először is megírhatnád, hogy milyen motorod van/lesz. Nyilván egy enduróra, vagy egy csopperre nem kell púpos overál, mint ahogy egy sportgépre sem ülhetsz fel csopperes bőrkabátban. A márka mindegy, megfelelő védelme legyen, tetszen, kényelmes legyen. A legolcsóbb bőrruhák kb 70-80ezertől elérhetők (nadrág+kabát), a komolyabbak itt is 120-200ezer. A cordura ruhák között találni lehet olcsóbban is szetteket, de ezekből is a jók (thermo bélés, windstopper, GoreTex, hőtükrös teflonbélés) bőven 100 fölött kezdődnek, néha egy kabát maga egy százas. És számold hozzá a gerincvédőt is még.
A sisaknál, ha sportosabb géped van, akkor mindenképpen zárt sisak, ha sokat túrázol, akkor talán nyitható. Márkát nem lehet ajánlani, minden ember feje más formájú, más sisak lesz kényelmes, próbálj fel minél többet. Ami támpont, hogy vmilyen kompozit, vagy üvegszálas darabot válassz, lehetőleg ne feketét, a szinesek jobban látszódnak messziről is. Az átlagár kb 40-45ezertől felfelé, a csillagos égig.
A csizma szintén motor/stílus függő, kényelmes túracsizmái vannak a diadorának, a PUMA-nak, a SIDI-nek, olyan 40-50 körül. Ha sportcsizmát keresel, akkor ezek a márkák kiegészülnek az AXO, Gaerne, Alpinestar, stb. márkákkal, de ezek már inkább a 60-90ezres kategória lesznek.
Kesztyűre is szükséged lesz, ha kezdő vagy, felesleges megvenni egy 50ezres versenykesztyűt, de arra figyelj, hogy jó méretű legyen és ne gyűrődjön a tenyerednél.

A választásnál nyilván nagyon fontos tényező, hogy mennyi zsét tudsz egyben eltapsolni. Néha ki lehet fogni olyan akciókat, ahol tetőtől talpig felöltöztetnek, elfogadható áron. Azonban vigyázni kell velük, mert sok gyenge pontja lehet ezeknek a kombóknak.
Veszprém megye, Devecser.
Igen ez az a mez, de holnap jobb képet teszek fel róla!
A DunaPlaza parkolóház felöli vége, asszem a 2dik emeleten, a SuperZone bolt.
Kb 2 hete voltam, elég sok BERIK 2részesük volt még, majd minden méretben.
az a mez nem aminn a képenn is vagy(adatlap)
szóval akkor külön is eladod?
helyileg hol van ez?
a mez ára 7ezer, de holnap tudok csak róla képet küldeni :S
a mezt külön eladod?
ha igen mennyibe mert nekem az lenne a méretem!
aha értem akkor nekem a gatyó az kicsi:S:S
a páncél 20as, dobok ám majd róluk képet, csak még könyörgök az adatkábelemért
a páncél esetleg menyibe?
42-44 körül van, lemértem
jah és h hol van?
jó lenne ha lemérnéd!
meg a mez gyatya mennyi lenne akkor?
ha teljesen kitágítod a gatyát akkor ha lerakod megkkora a derékmérete?
az ing, és a gatya állítható ám, én pl ezt az inget láttam 110kilós emberkén is....
a gatyát is lehet ha jól emléxem
külön nem adod a mezt?
szóval csak a mez érdekelne:S:)
hát a gyatya nekem nem jó meg az ing sem csak a mez