Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
Szerintetek milyen ez a csizma http://www.superpole.hu/motoro...
mert Axo gondolom nem rosz és az ára is teszik
Nekem Hjc Fg-14 van.Nem rossz sisak,bár nem a legcsendesebb.Az ára nem vészes 30eftból meg lehet úszni és a hjc-t forgalmazó üzletekben talán még lehet akciósan kapni(www.hjc.hu).A szellőzés is aránylag jó rajta,viszont a plexi nem páramentes bár annak reklámozzák.Sokat jelent az orrmaszk és a bogárháló,ami jár a sisakhoz.Szines plexit 8eft körűl lehet hozzá kapni.
http://www.kepesmotor.hu/motor...

ha valakit érdekel ez a cucc hivjon most elég akcios lett...SOSbe eladó
úgy legyen, émmá téli akcióban megvettem mindent
Úgy hallottam hogy nagy leértékelések elsznek a MotorKiállításon.
Biztos vok benne, hogy a Subi jó sisak, de úgy emléxem nem horror áron akar buksit
Hello!
A Schuberthek verhetetlenek túrázás, és csendesség terén...
Apum csak arra bízza a fejét
Van felnyitható, van zárt van minde.

Schuberth
Bocs, nem FG-14, hanem ZF-9em volt
Hali! nekem a HJC FG-14 bejött. Nem túl zajos, elég igényes és 28e-ből megvolt.
Most KBC-m van, az is igényes és kényelmes. Az 32e volt, még nem mentem vele, pár napos
Próbálj ki párat, nem mindenkinek ugyanolyan a feje...eleinte
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek, hogy kinek milyen tapasztalata van a sisakok kapcsán.
Kinek mi vált be! Szeretnék vásárolni túrázásra valami jó, csendes sisakot nem horror áron!
Előre is köszönöm
Eladó! 2részes ,48-as
Szia don pedró!
Érdekelne a ruha és a kesztyű is csak kéne egy telefonszám ahol elérlek e-mail cimem ajpekszili@freemail.hu előre is köszi.
Az euromotornál vettem, volt raktáron a szin és a méret is. A v2-nél (www.v2.hu) is szokott lenni raktáron, ott olcsóbb a listaár, de velük nem lehet alkudni.
szevasz srác
remélem néha még visszanézel ide
hol a rákban vetted a nolanedet?egy helyen találtam,de ott nem tartanak raktáron,nem lehet próbálni,és ha nem jó a méret,nem érdekli őket.az ár viszont kurva jó(52900)
egy másik bolt meg mexűnt,nem lehet felhívni,a szentendrei úton meg olyan nincs amit én keresek:)
nem lesz ez olyan eccerű,már látom...
köszi, pont erre lennék kiváncsi hogy melegben melyikbe rohadsz bele, mert azért nem valami menő dolog bűzölögni gondolkodtam valami protis farmeron is, de szerintem elkopnék benne egy esésnél . amugy shox mondialban gondolkodom, mert mondial a kabátom is
köszike, de már csincsen rá szükségem, mert van helyette bőrruci
szép kabi
upsz........... nem rakta be a képet

Eladó ez a kabi. S méret. Ár:15000 Ft.

Tel.:30/5490-936
Sziasztok!

Eladó ez a kabi. S méret. Ár:15000 Ft.

Tel.:30/5490-936
sziasztok valaki cserélne velem mezt vesevédőre cserélnék!
Nekem van cordura is, meg bőr is. A cordurát szinte csak kora tavasszal , meg késő ősszel hordom, amikor a bőr már hideg lenne. De 40 fokban is bőr. A tisztítása sem macerásabb, sőt, a bogarak még könnyebben is jönnek le róla, mint a textilről.
Arra érdemes figyelni, hogy a bőrnadrág alá vegyél vmi technikai alsót, hogy ne a bőrbe, meg a bélésébe izzadj direkt. Mert a szag nem jön ki belőle könnyen.
Hali! Én csak a bőrre bíztatnálak láttam már aszfalton csúszott kordurát is meg bőrt is.....nem egy kategória Szerintem.......
sziasztok.

a reglapomon látható ruhámat eladásra bocsájtanám.:) ha vkit érdekel.
egy egész idényt ment tavaly,vmint a kabátban a tanfolyam van.a kabátban elég komoly szellőző-hűtő rendszer van.
hibátlan,nem estem nem csúsztam benne.a nadrághoz van kivehető bélés télre,azt nem használtam sosem.a kabát és a nadrág összecipzárazható,frissen van mosva.
(a mosószert is odaadom hozzá,3 ezer forint volt,direkt cordura motoros ruhához van)
adok hozzá egy egész hátas kemény gerinc protektort(pro life)ami egyben derékvédő is.
én 183 cm 95 kg vok,ekkora emberre jó.
Szia Ronyó!

Nekem van egy vadiúj SPOOL farmernadrágom ( protektoros ), méretprobléma miatt megválnék tőle. L-es méretű. Irj ha érdekel ( szeghotamas@freemail.hu )
ja és a protektort kikapod belöle és már mehet is a mosogépbe