megpróbálok...
Sza..buko:nemtom, E6van beleírva, aztánhogy ez jelképezi-e a méretet vagy sem, azt nemtom
amugy én kb 180vagyok...sza a rucit kb ehhez viszonyítsd. Csizma 43as asszem,gatya:szintén nemtom, de úgy 70kiló körül mozgok, mez xxl(télen vettem, faszán melegített, mikor bevolt tűrve:D) érdekel még vmi? szivesen válaszolok
Hali mindenkinek!
Eladóba került a motoros felszerelésem, ami a következőkből áll:
-Spy bukó, sárga-fekete
-Fox mez,sárga-fekete
-Bstar gatya,sárga-fekete
-Ufo páncél ing
-Setup csizma(43as)fekete
-Fox kesztyű,sárga-fekete
-Scott szemüveg,sárga
képet nemsokára mellékelek, ha valakit érdekel, szóljon!
Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy mai hirdetésre. link
Ajándékba vettem a Kedvesemnek egy Spidi gerincprotektort. Hosszú ideje szerettem volna meglepni ezzel védőfelszereléssel. Nem akartam egy ócska, kényelmetlen verziót (gyenge védelem, beleizzad a hátad, béna a formája, kényelmetlen stb.). Évek óta ugyanilyen Spidit használok én is, és szuper igényesnek vélem. Karácsonykor megvettem Talma könyvét, és a védőfelszerelésekről írt részében visszaigazolta megérzésemet, hogy nagyon fontos a gerincprotektor!
Sajnos a méretet nem néztük meg jól (kicsi lett a hossza - kb. 160 cm magasságig jó). A derékrésze az jó lenne, de felcsúszik amikor az "utaspozícióban", ahogyan előre hajolsz. Bárcsak jó lenne valakinek az ismerőseitek között! Egy alacsonyabb hölgyre gondolok. Ha sikerül elednunk, rohanunk a boltba megvenni a már felpróbált 170 cm-es méretűt!
kössz a választ.csizmát,bukót mit ajánlanátok.gyártót is javasolhatnátok-ruhából is.igazából az anyagában sem vagyok biztos.próbálok teljesen rátok hagyatkozni,mivel visszaolvasva a fórumban látom többeteknek komoly tapasztalata van már.nem szeretnék rosszul dönteni. ha még tudnátok tanácsokat adni sokat segítene.előre is kössz
2 féle ápolási technika létezik, az egyik speckó bőrzsír, ezt én nem használom, mert nagyon nem jött be, vagy bedig a bőr sampon, ez már jófajta. Bármely motoros boltban elvileg hozzájuthatsz, árat sajnos nem tudok mondani.
sziasztok
Új vagyok a fórumban.a segítségeteket szeretném kérni.első komolyabb motorom vásárlása előtt állok,amihez komolyabb szerelést is szeretnék,Egy fz6s lenne a választott.nem értek a felszerelésekhez,ezért ha megírnátok ti mit választanátok,hova menjek vásárolni.biztonság mindenek előtt.segítségeteket előre is köszönöm
Tudom,így utólag jaja,hülye vtam....... annyira nem vészes,hogy az egészet át festessem,mert egy fél tenyérnyi részen kőpöttyös jobb oldalt....lemosom az egészet aztán lehet,hogy nem is lesz annyira vészes. Ha mégis,akkor lehet,hogy utánanézek itt pécsen vmi sisakfestőnek,hátha ki tudja javítani,mert a Phoenixet nem akarom eltüntetni.
Tudom, hogy már késő-bánat, de sisakot csak jól rögzítve teszünk motorra.
Ezekszerint megsérült a festése. Én a legegyszerűbbnek azt találnám, hogy keresd meg a tankpad.hu-s srácokat és csináltass valami jópofa matricát rá abból a müanyagból, amiből a tankpadok is készülnek.
Vagy valamelyik airbrush master-rel le tudod festetni a sisakodat.
Igen,az ilyen cuccot sajnos személyesen kell megnézni/felpróbálni.Felmenni érte meg elég macerás....Hagyok lehetőséget inkább másnak,hátha lesz olyan aki közelebb lakik vagy az ismerősödnek hátha jó lesz.
Köszi mégegyszer!
Üdv:Balu
szia! hány centi vagy? mert inkább 170es emberre való..én 178 vagyok és rám épphogy,már talán pici is... még nem tudom pontosan,mert lehet kell 1 barátomnak,de időben jelzek!
Azt,hogy külön, még nem tudom...
akkor neked a mez+gatya+ing kellene?