Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Érdekelne a gerincprotektor.Postai utánvét megoldható?Mondjuk a jövőhéten tudnám fizetni,tehát ha addig nem viszi el senki akkor rácsapnék.
Axo bőrkesztyű M-es, szarvas bőr, 6ezer ft. Axo gerincvédő 170-175 centis emberkére 6ezer. Fm bukó S-es ,zsír új,25 pénz. van még egy M-es Monzza secco kabátom is, shox holnapján megtalálható, 20 pénz(szintén 170 centis emberre) 06-30-870-5751
Jelentem az előzményekben fellelhető cummerek még mindíg az új gazdájukat keresik!
2 héten belül megmondom mi a különbség TL és RSV között
Árban szerintem közel egy árban lehet 3misi alatt egy kicsivel.Mondjuk összehasonlítási alapom nincs mert még egyiken sem űltem.A tesztek meg elég jókat írtak mindkét motorról
Méret miatt eladnám a ruhámat!Csak a kabátja volt használva!
L-es méretű!Ár:28 000FtAz ár alkuképes!
Tel:0630/55-10-39-6
Msn:jimykeee89@hotmail.com

E-mail:jimykeee89freemail.hu
Ha egyébb kérdése van vkinek szívesen válaszolok!
Annál azért kicsivel jobb az aprilia, nem gondolod?, és elérhető árban is van!
Az zsír,gratula a projekthez:D.Nekem egyelőre marad az sv projekt,nagy álom egy vtr1000sp2 lenne de az még várat magára.
Nem tudja nekem megmondani hogy hol tudok venni protektoros farmernadrágot? Valaki segítsen lécci Előre is köszi!
Köszönet, éppen gazdiját keresi, 2 héten belül megérkezik a 2008 as projektem, és sok lenne 4 henger a garázsomban autó nélkül.
Egy ilyen 2009-es project beadná nekem is:-D.Elég zsír a tl1000s teljes idommal,ilyet még nem is láttam
Az grátiszként hozzá jár!
Ja és a járólap nem eladó,csak a lakással együtt
Sziasztok!

Eladnám 54-es méretű,térdkoptatós Spidi márkájú bőrnadrágomat méretprobléma miatt.
Az irányár 45eft.Alkudni lehet
mant a mail
Forrasztó Pákó? Egyből ráismertem az izlésedre! A didit nem adom!
adide.
12 négyzetméternyi van még a garázsban de mivel nincs ragasztó így nem lesz felhasználva!
tássékmondani,há a járólap nemeladóóó?
Pár eladó cummer:
Buksi 15.000
Fekete bőr szerkó 56/54 es full protektoros 40.000
Női cordúra ruha zsír új XS es 43.000
Helló

Van vkinek vmi tapasztalata a Stylmartin Motech motocross csizmával kapcsolatban? Esetleg úgy általában a Stylmartin csizmákkal, mert ezt a típust néztem ki,de nemtom hogy milyen!

köszi
Ha vagy msn-be, lécci írj rám.
telefon v. email nincs lehetőség msn-re cégnél.
sch111@citromail.hu