Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs kicsit rosszul irtam le 185magas és 90kiló vagyok don pedró híhj ha megvan még 06703385469
te, azt a gerincvédő kicsit drágán vetted, az új ára 12.
mért te hogy mondanád? vagy csak kölürírod?
don pedrónak írtam köszi
Szia engem érdekelne a ruha és a kesztyű egyben. Én 115magas és 90 kiló vagyok. Hol lehetne megpróbálni? A púp a hátán gyári vagy te rakatad rá? Köszi előre is.
185 vagyok és 90kiló
Miért te hogy ejtenéd?
hali
engem lehet hogy érdekelne én méretem 90 kg vagyok180cm nem tudom jó lenne nekem.ird meg a méretett? köszi
Itt a kép. :)
Sziasztok. Eladó eg yuganilyen kabát. Kérésre képet küldök mailben. 10x volt rajtam max. Csúszásmentes.

20e

És van egy ufo plast gerincvédő, hibátlan, karmentes, annak 8eHUF az ára. Új ára 20volt.

Érdeklődni meeg msn-en a spracing@windowslive.com on vagy spracing@vipmail.hu-n
Sziasztok

eladnám 45-ös choppercsizmámát amely fekete,kockaorrú,tökéletes állapotban van/max.sarokcsere/
ára 15.000ft ha érdekel valakit küldök képet.
msn-em az adatlapomon ott megbeszéljük!
70kg 169cm magas . Az ár végleges?
HÁny kg és milyen magas vagy?
A méret véget próbálni kell. Székesfehérvári vagyok messze van.
Helló
Veresegyházon lehetne felpróbálni,de ha kell postázni is tudom! 60e az ára
Hali . Hol van a ruha helyileg, és mi az ára?
Hello! 183-5 vagyok 78 kg nekem bő.
Kb 190-196 cm, és olyan 80-95 kg-ra lenne jó, de fel kell póbálni!
mit takar ez az xl méret? TE mekkora vagy? Mennyire bő? vagy szoros neked?
ne tedd
Szeva! Bocs ,hogy nem válaszoltam,de ilyet mint az enyém nem tudok csinálni,mert carbon/kevlárral nem dolgozok! De tudok hasonlót csinálni savállóból,mert ez az én profilom!(mármint a saválló!)
Az a variáció kb :25 be kerül!
Nekem Justissimo van, kissé zayosnak tünt az eleyén, de csak az első pár órában, klben szeretem, kényelmes.
Ayánlom !

http://www.bikerstore.hu/index...
Szia fenyo! Mennyibe jön ki egy olyan dob ami a 750-es gixxereden van? Már írtam mailt csak nem válaszoltál. Előre is köszi.
Nem rossz ruci,de a te géped nem lassújármű! Ezt ne feledd!
Üdv!

Caberg sisakról van valakinek valami ismerete?Egy Caberg Rhyno kupakot szeretnék,csak elég kevés info van róla a neten.