Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csodálom, én is imádom a Shark-ot, 5 éve nem is veszek mást!
Esetleg még egy ilyet tudok neked ha tetszik (tudom, ez kicsit p..cisabb ), párszor volt használva - viszont jóval olcsóbb mint az RSI Karma!
de csodás esetleg kéne majd a jelenlegi bukóm?
...meg figyi, van egy pici piros műanyag motorosom... hátrahúzod, aztán csak úgy hasít...

...de őt nem adom oda senkinek
Ha van valami hasznos cuccod, én megveszem, te pénzhez jutsz, veszel sisakot, boldog leszel, és én is, meg a sisak gyártója is...hát nem csodás?
Érdekelni komolyan érdekel, már túl sokat nézegettem ahhoz, hogy csak úgy letegyek róla... Csak még azt nemtom, hogy mikor lesz esedékes...
Nem szeretném javítani a mostani bukóm állapotát, mert nincs rajta mit... annyira minimális a karc rajta, hogy alapból észre sem venni... De azért a kontakt jól jön, köszi...
Ez egy marha jó sisak, a csúcskategória alatt két lépcsőfo a Shark-nál...
Amit kinéztél, az egy 2008-as modell, nagyon komolyan néz ki (pláne sötét plexivel), szombaton nézegettem a bécsi motorkiállításon!
A listaára 88 ezer forint, és tekintve hogy új modell, nem tudom hogy lesz-e rá kedvezmény a Fokt-nál a kiállításon.
Valami minimális kedvezményt én biztos tudok azért rá szerezni, ha komolyan érdekel.
Szia!

Szép a sisak, amit néztél magadnak. Ha gondolod és javítani szeretnéd inkább a jelenlegi sisakod állapotát, akkor szívesen segítek. Ráfestem neked a kinézett bukó mintáját...

Ha gondolod elérsz az adatlapomon található telefonon...
...asszem lottózni fogok, előre diktálható a szöveg, ami ilyenkor jön...
Elhiheted, hogy cseréltem volna a sisakot, ha annyira sérül... de szerintem te sem veszel újat, ha valamihez véletlenül hozzáütöd, vagy leejted... na, kb. annyit kapott...
Attól, hogy nő vagyok, még nem kell ostobának nézni... Köszi.
A Te fejed...
Tudom, de szerencsére nem kapott ütést, csak horzsolódott picit... arról nem beszélve, hogy akkor volt 1 hetes, én meg nem tudok hetente bukósisakokat venni... Sorry...
Hát ha már meg is védett a mostani bukód, akkor éppen itt az ideje venni egy újat! A sisak ilyen szempontból egyszerhasználatos!
Szia, Firehorn!

Engem érdekelne az IXS ruhád. Én 190cm és 85kg vagyok.
Passzolna nekem a ruci?
Várom a válaszod.
Köszi előre is.
...és ott a pont Köszönöm szépen!
Az eBay mindenre válasz, jolly joker, de én valami konkrétra gondoltam...
Shark bukókat a fokt forgalmaz

www.fokt.hu
Az ebay.com-on is érdemes szétnézni.Néha elég jó dolgokat lehet kifogni és van köztük új is nem csak használt.Néhol még az európai méretet is meg lehet találni az amerikaival párhuzamosan.Bár kérdés mennyire éri meg bukót rendelni kintről..
Nem sürgős a dolog, igazából azt sem tudom, miért kezdtem el bukókat nézegetni... Van jó kis bukóm, és már meg is védett, amikor kellett, úgyhogy nem panaszkodhatom...
Egyébként nekem is az tetszik, hogy azért csajos, de mégsem rózsaszín pillangós-méhecskés , hanem picit vadabb...
Igazi csajos festés! Biztos jó kis bukó lehet!
Esetleg a motorkiállításon 1.5 hónap múlva találsz
Magyar forgalmazót óccsón.
mármint nem a szomszédban neteztem, hanem a szomszédos országokban találtam sok-sok shark forgalmazót
...bár azért megnézném élőben is milyen ez a bukó, de talán nem csúnya...
a lényeg, hogy náluk már nincs Viszont a szomszédban elég sok oldalt találtam, ahol vannak shark bukók, és azok között megtaláltam ŐT is...
Ájdontno
köszi, ismerem az oldalt...
újabb félsiker, de jó úton vagyunk, köszi...
A corsaro-t néztem először, de tudtommal ők már nem forgalmaznak shark-ot... max. a maradékot árulják, nem?