Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapbukó!Ez igaz.
Nekem az tetszett benne,hogy jól fogta a fejem mindenhonnan...
Kényelmes volt...csak szinváltás miatt adtam el..
Heló mindenkinek!

Eladó Lazer sisak!
Karcmentes, ezűst színű plexi van rajta! Típus váltás miatt eladó keveset használt! Mosható az egész belseje. Plussz adom hozzá a gyári sima plexit is.
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
Sziasztok!

ELADÓ !

Egy AGV SPORT verseny overál (M/40-es méret), Mat Mladin 6-szoros AMA Superbike bajnok tesztelte ezt a típust! Teljesen új nem használtam, ajándékba kaptam de sajnos nem az én méretem, az eredeti címkék is megvannak! Egyébként csak az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Angliában és Új-Zélandon van jelen a márka. Mivel teljesen új és nagyon szép ezért az ár végleges! ÁRA:75 000 Ft.
Ja és hogy folytassam, igen mielőtt megkérdezné bárni is, volt már a fejem egy ilyen, próba erejéig.
Kurva nehéz..A suomy-m 1350 +- 50g, ez tahhoz képest egy darab kőnek érzed..
Hát én azért nem lelkesednék ennyire ezért a bukóért, már attól függ mennyi pénzed van rá és mire használod. Én nem nevezném jó kis bukónak mint Zee, inkább alapbukónak. De arra jó...
Köszi a gyors választ!
Szia!
Jó kis bukó!
Ugyan az,mint a nitro!
Nekem is ilyen volt,19e.volt...
Eladtam,szinváltás miatt,ha lett volna piros-fehér-fekete szkombináció...ujra ilyet vettem volna!
Sziasztok!

Tudna nekem valaki, mondani valamit a Takachi bukósisakokról?!
Itt meg tudjátok nézni: http://www.netmagazine.de/moto...
Érdemes vele foglalkozni?
Szia!Érdeklődnék meg-e ván még az ing.Köszi
Amiket a saját és ismerősök tapasztalatai alapján ajánlanék: Alpinestars, Axo, Fox, Gaerne, SIDI, Oxtar (most már TCX). Amiket nem: W2, Thor, Diadora.
Sziasztok!

A segítségetek kérném. Akinek van cross csizmája az legyen szíves írjon róla pár sort. Én is szeretnék venni valamilyen csizmát csak nem tudom hogy mennyire válna be. Érdekelne ha pl leszálsz a motorról akkor lehet e benne normálisan járni? Vagy lehet e normálisan váltani benne? Illetve hogy milyen márkák vannak szerintetek amik elérhető áron vannak és nem rossz minőségűek?Előre is köszönöm. Üdv: Peti!
annyi a baj velük, hogy csak Hamerika meg Anglia és Ausztrália.... pedig egész jó cuccaik vannak árban is
Teknic
A Bad Boyz (Vad Motorosok) című filmben felbukkanó márka.
Nem is hallottam ilyen márkázatu ruháról,elég széles a kínálatuk,gondolom nem is gagyi,sőt még hőálló ruházat is van lenyűgöző
hmmm.... nem rossz. elég fullos pláne a bőrrucik, de az az 5 csimma hát nem tom. de a ruci az nagyon tetszetőős!
http://revit08uk.v1retail.com/ a katalógus... van benne minden...
faintosnak néz ki... de 50 ruppó mondjuk nem tom mennyi körül mozog az új, nem számoltam át...
de trükkös mert pl az eus részen nicns csizma amire kívácnsi voltam de az us nál van...
hehehe.... húúú, de örülök, nagyon tuti, és igényes! remélem jó lesz a kabát!
ilyen linket is láttam, csak asszem valami tl es vagy nem tom milyen végződésőt, de azt nem hozta be...
ha cuki már megér megnééézni...
Húú, köszi a segítséget. Kideült, hogy " rev(aposztrof)it " a márka, és a www.revit.eu oldalon nagy "cuki" cuccok vannak! Érdemes megnézni.
hmm... igen, én is szó szerint ezt írtam be, és ide jutottam amit belinkeltem.
Szia!

Gyorsan végeztem egy közvélemény kutatást! Elvielg holland márka...

Hírtelen ezt találtam, talán segít valamit.... reviti
wáhááá: google: revit moto alatt már talátam ezt azt!