Eladó Lazer sisak!
Karcmentes, ezűst színű plexi van rajta! Típus váltás miatt eladó keveset használt! Mosható az egész belseje. Plussz adom hozzá a gyári sima plexit is.
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
Egy AGV SPORT verseny overál (M/40-es méret), Mat Mladin 6-szoros AMA Superbike bajnok tesztelte ezt a típust! Teljesen új nem használtam, ajándékba kaptam de sajnos nem az én méretem, az eredeti címkék is megvannak! Egyébként csak az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Angliában és Új-Zélandon van jelen a márka. Mivel teljesen új és nagyon szép ezért az ár végleges! ÁRA:75 000 Ft.
Ja és hogy folytassam, igen mielőtt megkérdezné bárni is, volt már a fejem egy ilyen, próba erejéig.
Kurva nehéz..A suomy-m 1350 +- 50g, ez tahhoz képest egy darab kőnek érzed..
Hát én azért nem lelkesednék ennyire ezért a bukóért, már attól függ mennyi pénzed van rá és mire használod. Én nem nevezném jó kis bukónak mint Zee, inkább alapbukónak. De arra jó...
Szia!
Jó kis bukó!
Ugyan az,mint a nitro!
Nekem is ilyen volt,19e.volt...
Eladtam,szinváltás miatt,ha lett volna piros-fehér-fekete szkombináció...ujra ilyet vettem volna!
A segítségetek kérném. Akinek van cross csizmája az legyen szíves írjon róla pár sort. Én is szeretnék venni valamilyen csizmát csak nem tudom hogy mennyire válna be. Érdekelne ha pl leszálsz a motorról akkor lehet e benne normálisan járni? Vagy lehet e normálisan váltani benne? Illetve hogy milyen márkák vannak szerintetek amik elérhető áron vannak és nem rossz minőségűek?Előre is köszönöm. Üdv: Peti!
Nekem az tetszett benne,hogy jól fogta a fejem mindenhonnan...
Kényelmes volt...csak szinváltás miatt adtam el..