Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kinti Louisban akciós a shark, nézd meg a www.louis.de -t is.
Hát ez most sem jött össze! Ez az én formám!
Elsőre a Corsaro honlapját akartam belinkelni
(ahol én az enyémet vettem annó), de már ők sem forgalmazzák, vagy mégis?
Köszi, ez már félsiker, csak pont az a típus nincs, amit szeretnék élőben is megnézni... Mondjuk itt legalább már érdemes rákérdezni, hátha lesz vagy tudnak hozni...
majdnem...
www.bazismotor.hu itt láttam.
Törölve!
Ezek shark kipuff forgalmazók!
Itt van egy lista, amelyen vannak Shark forgalmazók is!
Budapesten hol mindenhol forgalmaznak Shark bukókat?
Szerintem ott vette ahol én is: www.superzone.hu
Köszi és tudsz valami telszámot ahol tudnák érdeklödni?

Én is vetem AXO primatot utánvételel de ki probáltam és men jött be.
És eladtam és most keresek valmi jót vr5-ös nkem is tetszik.
Üdv! A berik 2 részer bőrruhát hol sikerült venned? Válaszodat előre is köszi!
nekem a VR5-ös van, 38-ért vettem, de nem akciósan, főszezonban. Most tuti van akció, fel kéne őket hívni..Az axo primato és ez között vaciláltam, de nem bántam meg hogy ezt vettem..
Szia és árakrol tudsz valamit?
http://www.xpdboots.com/jspxpd...

Motorline forgalmazza, vagy a full-gas..
Érdeklődnék, hogy valaki tudna-e mondani nekem vmit a LAZER TORNADO/ONYX sisakról? szélzaj, minőség, fényezésről stb.
Superzone-nál Forma F1 60-ról 48ezer.
Most vettem,de még proba ut nem volt...
Viszont nagyon kevés a választék a jó & szebb csizmák között..
Talán axo & nitro se rossz!
Nekem Forma Arrow van, sok mindent nem tudok róla mondani 32ezer -ért vettem, 200km motoroztam benne szét nem esett,de a legközelebbi üa.kútig is el lehet tolni benne a motort nem zúzza pépesre az ember csülkét
Köszönöm az infókat... sajna újat nem mondtatok. Sőt km még jópár márkát is láttam...

igazából úgy voltam only sidi, de sajna rosszul jöttek ki a dolgok. hát meglátjuk mi lesz!

Még 1x köszönöm szépen az infókat!
utólag én is az Axot venném
Nekem sidim van,de ezzek közül én az axót venném az ára is jó ki is néz valahogy és a márkája miatt nem lehet rossz!De lehet hogy tévedek!
Ha ezek közt nem találsz megfelelőt, akkor szinte nincs is megfelelő

Motorinfo

Jó keresgélést ¤ Alpinestars ¤ 4EVER ¤
Gaerne Shockwave(ilyenem van és nekem bejön) 30 www.corsaro.hu
Shox Trace 30 www.shox.hu
Racer Sportline 34 www.biker-world.hu
Forma 40 www.superzone.hu
Axo Primato 25 www.superpole.hu
Meg,ha van még vhol akciós,nagyjából ennyi.
Sziasztok!

Én is a segítségeteket szeretném kérni csizma terén... viszont SPORT csizmát szeretnék venni valamikor tavasszal. Nagy álmom volt a Sidi Vertigo, de ugy néz ki nem fog összejönni a szükséges 60 ezer ft és valahol 30-40 között szeretnék valami faintos csizmát.

Tudom google a barátom meg ilyenek. elég sok csizmát márkát már megnéztem de az igazat megvallva nem találtam olyat amit első látásra megvennék. Gondoltam megkérdem véleményeteket ki mit használ és mit ajánl, veszteni nem vesztek vele...

Köszi a véleményeteket.
Revit-et a Pardi forgalmazza.

Én a kétrészes bőrt próbáltam. a felkarnál van rajta zippzár, nami nekem kényelmetlennek tűnt, mert nyomott, pontosabban csípett, de amugy nagyon fullos, pl a bordánál is van benne szivacsszerű protektor.
Cordurából sok van, és jól néznek ki. A honlapjuk is igényes. Valószínűleg gyorsan el fog terjedni ez a márka.
Pardi (már csak) a Soroksári úton van, ott meg tudod nézni.