Hali!
Gyárilag (én olyan gatyát vettem) amin van hely a koptatónak(tépőzár) és asszem 3500 pénz hozzá egy pár koptató.Mindenhol protektoros(E szabványos, ilyen sárga színű ütésre keményedő protektorokkal)tehát:dzseki:könyök,váll,gerinc(ha azt protektornak lehet nevezni=fél centis szivacslap...),nadrág:térd és csípő.Mikor estem benne nadrág nem volt rajtam(azóta szar a csípőm...) de a dzseki faszán védett, semmi fájdalom nem volt(pedig 120 ról 0 ra bőrön...)
Helloka
Van egy bőrrucim eladó:
A SHOX terméke: marhabőr 1.2-1.6 mm vastagságban, szövet betétekkel a nyúlós helyeken.
Térdkoptatóval, protektorokkal, versenypúppal! Szürke-Piros-Ezüst-Fekete!
másfél éves, alig használt, kb 2000km-t mentem vele.
Mérete: 2XL, (kétrészes ruci)
Térdkoptató fölött a térdprotektor enyhén sérült, (igen, az is leért...)
100.000.- Ftba került, és én szeretnék megválni tőle! 50 most!
Van még egy SHOX Proton kesztyűm!
Carbon védők rajta, marhabőr, tenyér résznél tapadós anyag, szellőző, csuklómerevító
XL-es méret! Új ára: 15.000.-
10.000.-et kérek érte, mivel csak 3-4szer volt rajtam!
Ha a ruhámmal együtt veszi meg valaki "szettben", akkor 7.000.-
A legalja lehet 55
Úgy akkor az egész kerül 57.000.- be, szerintem egy zsír bőrruciért, és kesztyűért nem sok!
Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Van nekem egy berik sisakom és szükségem lenne nekem rá egy sötétített plexire. Valaki írja meg hogy kb. mennyi lenne és hogy honnan tudom beszerezni? Előre is köszönöm a segítség(etek)et.
Hali!
Nekem is olyan van...ugyan az mint a Shox, csak olcsóbb...minőségre megfelelő én is előbb egy 125öshöz, most egy 600-ashoz használom...csúsztam benne pár métert nem nagyon látszik meg rajta(jó vastag bőrből van)
sztem ebben az árfekvésben nagyon jó választás...egy belépő szint
Hali!Mit szóltok a RUSH-M márkához?Jobb valamivel a shoxnál?a RUSH-M valamivel olcsóbb!Szerintetek? Amugy 125-ös NSR-hez lenne!SZal nem egy nagy gépre.
Tamogatom, a fejed erteke nincs aranyossagban a motor vegsebessegevel. Ha 40-el odavered a fejed egy oszlophoz, akkor tok mindegy milyen moton ultel, ha ocska volt a sisak...
Feltolod és kész, eláll a sisaktól. A weboldalon az egyik kis képen látszik is. Leszedni se nagy dolog, adnak hozzá egy másik takarólemezt, kulturáltan néz ki. A csatja egyik sem, valami Microlock-nak hívják. Egy racsnis muanyagot kell atdugni egy csaton addig amig elég szoros nem lesz, azután ha ki akarod oldani egy pecket kell felemelni és akkor vissza tudod huzni. Nem tudom érthető-e igy. Kb mint a muanyag gyorskötöző, csak ezt vissza is tudod huzni. Gondolom mielőtt megveszed ugyis felpróbálod. Ja mindenképpen próbáld fel, mert nekem ebből egy mérettel kisebb kellett mint a többi sisakból.
Csendesség: ha belerakom a fülemhez a szivacsokat, akkor nekem már tulságosan is csendes. Nem szoktam használni, szeretem hallgatni a duruzsolást :) Csak hosszabb autópályázáskor fogom használni.
a plexit ha feltolod,akkor úgy eláll a sisaktól,vagy van vmi helye ahová csúszik? csatos,vagy dupla D gyűrűs? és mennyire csendes? gondolom a Banditádon ezt lehet tesztelni
Hali, nekem ilyen bukóm van, ősszel vettem. Ez az első jobb bukóm. Tetszik benne, hogy nem huzatos (ha becsukom a szellőzőket), nem párásodik közel sem annyira mint egy mezei sisak. A napellenző is baromi jó, több fokozatban lehet azt is lehajtani mint a plexit. Ha akarom csak az eget sötétit, de ha akarom akkor lehuzhatom teljesen, és akkor mindent sötéten látok, kivéve alul egy csikban, ott pont a muszerfalat látom sötétítetlenül. A fülem körül szabadon van hagyva a hely a fülhallgatónak, nekem ez is bejön, mert így nem nyomja a fülem, és többet hallok a motor zenéjéből :) Jár alapból a siaskhoz egy betét amit ha akarsz betehetsz erre a helyre. Akkor nyomja a füledet, viszont jóval csendesebb lesz. Ja és a csatja is jó, nem kell állítgatni. De mondom ez az első komolyabb sisakom, előtte Grex volt, sima mezei.
Viszont nekem is van egy rush-m kesztyűm és tök szar. Ahol a kézfej bütykeinél van az a nagy protektor ott már mind 2 vére kiszakította a bőrt és tök gyalázatos szal emiatt nem igazán tetszik nekem az a cucc! De viszon most találtam egy Shoei nacit csak használt és az 25000péz annyim meg most nincs de lehet várni kéne vele egy kicsit h legyen és akor megvenni! Mit szóltok?
hát figy nem hinném hogy a rushM rosszabb lenne a shoxnál minőségét tekintve szal...ha tetszik sztem...no meg még nősz,nyilván nem vennél 3kilós dájöníz rucit mert az még az RSVre is jó lesz nekem van egy RUSH-M kesztyűm semmi gondom nem volt / nincs vele szal...
Hát ha így fogod fel a dolgokat akor már régen rossz sztm, de nem akarok kötöszködni vagy hasonlók: Én tudok 15 évesen zúgni olyat egy 50-nel mint te a 600-zal sztm! De mind1
Gyárilag (én olyan gatyát vettem) amin van hely a koptatónak(tépőzár) és asszem 3500 pénz hozzá egy pár koptató.Mindenhol protektoros(E szabványos, ilyen sárga színű ütésre keményedő protektorokkal)tehát:dzseki:könyök,váll,gerinc(ha azt protektornak lehet nevezni=fél centis szivacslap...),nadrág:térd és csípő.Mikor estem benne nadrág nem volt rajtam(azóta szar a csípőm...) de a dzseki faszán védett, semmi fájdalom nem volt(pedig 120 ról 0 ra bőrön...)