Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem FG14-esem van. Én teljesen elégedett vagyok vele,gyári irridiumos plexit vettem hozzá,az is hibátlan..... Nekem bagyon bevált,szerintem jó választás....
HJC:
rettentő őszintén és egyszerűen:
+jól néz ki
+ár-értékben egész jó
+viszonylag csendes, más márkák drágábban tudják ugyanazt

-a homlokomnál kapapáccsak kellett a tömést beigazítanom, olyan kemény volt
-a plexi befogatását segítő műanyag pöcök letört kb. fél év alatt
-a páramentes plexi azt jelenti, hogy amíg tiszta, addig viszonylag gyorsan párolog le a pára, nem azt, hogy nem párásodik
Köszi a választ!

Esetleg valaki HJC FG-14 ről vagy még a HJC FS-10 ről tapasztalatot tudna mondani azt megköszönném!
Nolan, Shark, X-lite szerintem felejtős. Shoei és a HJC-k között maradnék.

atoka
Hello!Nekem shoi raidll-öm van szerintem jó a plekszi jól zár csendes,kényelmes a szellőzés szerintem lehetne jobb.Összességében jó nagy sebbességnél is.Jó minőség viszont alapban nem sok mindent adnak hozzá pedig az árába beleférne.Ha újra vennék megint shoi lenne szerintem.A hasonló minőség a többi márkánál is drága ezért maradnék a shoinál.
Üdv mindenkinek!

Szeretnék sisakot venni magamnak, nézegettem gyártókat, olvasgattam a fórumot, teszteket (máramilykről találtam) és pár típust felsorolnék a következőkben. Segítsetek dönteni, van amelyikről egyáltalán nem találtam tapasztalatokat, tesztet, semmit. Tanács kellene, hogy melyiket érdemes, melyiket nem, érvek ellenérvek, minden segítség jól jönne. Úgy gondolom, hogy ezek a sisakok ezért az árért nem rosszak, de lehet, hogy tévedek. Nem akarok 260 -nal repeszteni vagy hasonlók, de ez relatív, 90 -nél is meg lehet halni.
A típusok a következők:
- Shoei RaidII
- Nolan N84
- HJC FG 14 v. 15
- Shark S800
- X-Lite X-601

Előre is köszönöm a válaszokat!

atoka
ja a kesztyű xxl-es de sztem csak simán xl-es méret valójában, mert elött nekem az xl-es is pont passzolt.
sziasztok
van egy eladó Akito Super Vent kesztyűm 10000Ft-ért meg egy B-square zárt bukó M-es 57-58-as 12000-ért. ha valakit érdekel Írjon erre a címre: florymor@citromail.hu
Ok, köszi azért!
peace
Sorry,de már pénteken elvitték a ruhát
köszönöm
Zseby, voltam ma a szentendrei úton, a bázisnál, és volt elég sok Shark. Nézd meg.
Azért az nagyon nem mindegy, hogy üresen koccolod oda valaminek vagy benne van a fejed is...

Egyébként tényleg nem szoktam minden karcolás után kicserélni, akkor egy terepezős napra vagy 4-5 sisakot biztosan kéne magammal vigyek!

Annak meg hogy valakit ostobának nézek-e vagy sem (egyébként ebben az esetben még ez sem igaz) semmi köze nincs az illető nemének...
Pfffff, hát én még nem láttam őket, úgyhogy érdemben nem tudok nyilatkozni.
Ha még más is szép, kaphatsz több kedvezményt is...
Danny, minimális kedvezményt a két szép szememért is kapok, dobbants nagyobbat...
Javít:
"van egy PICI motoros bőrkabátom..."
Semmivel, nyugi. Csak játszom itt a pukkancsot, hogy tudjak alkudni...
A jelenlegi sisakod nem tudom, melyik fejemre menne rá...lábfejemre
Okés. Van egy picit motoros bőrkabátom, kulcstartó eredetileg, csere a műa. motorosra?
(a tengerimalacra pont jó lenne )
héééééééééé... mivel sértettelek meg?

u.i.: mint említettem, a pici piros műanyag motoros nem eladó, még anyukámtól kaptam immáron több mint 10 éve... ...és azóta még szervízbe sem kellett vinni
Gonosz vagy, mint mindig. Vedd tudomásul, hogy megsértettél.

u.i.: a pici piros műanyag motorosért...mégis mennyit kérnél...
Köszi, tudtam hogy rád lehet számítani!

Lassan megjön az én Shark(ányos ) sisakom is, az ikertestvéréből meg szobadísz lesz...
megértelek

Az enyém is az lesz (meg volt is).
Nekem is tetszik ez az S800 Butterfly - de amikor kihozták rózsaszínben, úgy döntöttem eladom ezt a fehéret, és inkább a rózsaszínben grasszálok majd!
szépnek szép... de nem igazán illene hozzám...
No meg piros-fehér-feketében gondolkodunk...
egy milyet?
Picsásabb nem annyira begyere, nem vagyok az a kategória... (na jó, néha )
Upsz, kimaradt a kép...