Kedves fórumtársak! Páromnak szeretnék vásárolni nadrágot, mely nem egy egyszerű dolog :) a Spool nadrágokat nézegettem, melyből van a dakar 22-25e között, de nem tudom, hogy ez mennyire jó minőségű. elég sokan mondták, hogy az ilyen árban lévő Shox nadrágokat annyira nem tancsolják, ezért gondoltam inkább ennek utána kérdezek. Van valakinek tapasztalata erről, vagy esetleg ilyen árkategóriájú nadrágról? köszönöm a segítséget.
Ja, a nadrág robogózáshoz lenne használva (100-120km/órás sebességnél)
Köszönöm mindenkinek a segítséget, végülis Shoei Raid II-t vettem, az IMET-nél akciósan 70 ért dobták utánam a 85 helyett. Első benyomás: igényesen kidolgozott, nem lötyög nem kattog semmi, minden tömítés a helyén. Nekem eddig egy óccsó MDS sisakom volt, úgyhogy ez most nagy előrelépés, ezért is tűnt fel a minőségbeli különbség. Viselése is nagyon kényelmes, sokkal könnyebb mint a régi sisak, a Pinlock tényleg, valóban páramentes, kint hűsben is lehelgettünk rá és semmi párásodást nem mutatott :) Sajnos élesben még nem sikerült kipróbálni mert a motor dokinál van, de ha valakit érdekel szívesen írok róla. 3-4 hhét múlva talán sikerül majd kivinnem utcára is.
Szia. Minden pénz kérdése. Most vettem egy HJC FG 14 phonex et. Nekem bejött. Amire számítottam azt
kaptam. Akcióban 29000 a kelomotornál. XVII Pesti út. Különben 52 és 62000 között láttam a neten
különböző helyeken. Ha lett volna 100.000 sisakra akkor schubertet vettem volna. De vannak nálam nagyon szakik akik ehhez jobban értenek. De mégegyszer,szerintem jó sisak. Ár értékarányban is.
teszik ez is és erről már kicsit több infót találtam mint az Icon sisakról az ára is barátságos festése is szép csak ugye a Lasert se ismerem. tapasztalatok?
Jah amugy AGV votl estem egy nagyot szétnyilt a tartkómon mondjuk odavertem rendesen a buksim
adatlapomon fent van a kép
köszi nézegettem a napi akciókat amig votl öcsémnek össze is jött megcsípet egy St. András kupakot 35 be nekem nem volt méret az S4 meg 74 sok egy picit
sziasztok
milyen bukót tudnátok ajánlani? 60.000 környékén... HJC, ICON, AGV, Laser, KBC kupakokat nézegettem mit lenne érdemes?
esetleg a hélyszerkezetekről nincs valahol valami leírás?
Nem értem mit kell ezen gondolkodni, egyértelmű a SHOEI! A HJC az olcsóbb, régebbi héjszerkezetet kapja a Shoei-tól..Kialakítása sem olyan körülményes mint a shoei-nak..
Bár ha felpróbálnál egy-egy bukót mindkettőből, látnád Te is a külömbséget..
Ja, a nadrág robogózáshoz lenne használva (100-120km/órás sebességnél)
atoka
kaptam. Akcióban 29000 a kelomotornál. XVII Pesti út. Különben 52 és 62000 között láttam a neten
különböző helyeken. Ha lett volna 100.000 sisakra akkor schubertet vettem volna. De vannak nálam nagyon szakik akik ehhez jobban értenek. De mégegyszer,szerintem jó sisak. Ár értékarányban is.
Én is ilyent akkartam csak olyat amin kevesebb a koponya.
Van egy eladó 3szor utcán használt Axo cross nadrágom ,szinte új!sárga fekete színű!Ha valakit érdekel Írjon emailt!
Képet maid rakok fel!
Jah amugy AGV votl estem egy nagyot szétnyilt a tartkómon mondjuk odavertem rendesen a buksim
adatlapomon fent van a kép
www.pinkmotors.hu
FiberPro: M.D.C.F. karbon-fiber kompozit sisakhéj
Eladó 2 részes 48-as ruha
Suomy bukók. Én nem vennék AGV-t, olvass el pár olvasói véleményt...
Bocs
Vagy valami hasonlót. Náluk van sok jó is.
milyen bukót tudnátok ajánlani? 60.000 környékén... HJC, ICON, AGV, Laser, KBC kupakokat nézegettem mit lenne érdemes?
esetleg a hélyszerkezetekről nincs valahol valami leírás?
Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?
http://www.motorosborruha.hu/u...
atoka
Bár ha felpróbálnál egy-egy bukót mindkettőből, látnád Te is a külömbséget..