A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is!
Ár: 45,000Ft
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
forgalomban nem is túl 1szerű letérdelni, akármilyen jó is az út. Én egyszer bepróbáltam, félig le is dobott a mocc, de megfogtam :))
valami parkoló, udvar király erre, persze a legjobb a pálya!
hát ez elég cigó megoldás :D
nemtom, nekem ez az utóbbi idők nagy motoros sikere, hogy letérdeltem jobbra balra, azóta kurva büszkén hordom a térdkoptatóm :) Lehet faszul hangzik, de gyerekkorom óta álmodtam arról h letett térddel kanyarodjak :) isteni
van benne valami. ha nem térdelsz le, akkor elég idiótán néz ki a full szűz tértkoptató :) szedd le, ha nem használod akkor úgy sincs semmi értelme. :) de persze te érzed!
Kivancsi lennek ra hogy miert ciki egy sport/tura motoron olyan borruha aminek van koptatoja? Folyamatosan szekalnak a haverok, hogy vegyem le mert idetlen. De miert? Csak en jarok igy vele?
veletek ellentétben, nem más véleményére adunk, hanem magunkért motorozunk és viselkedünk. jó persze az is számít de akkor is.
ja és mondom, nem akarok itt semmilyen izét már megint kirobbantani, már úgyis annyi gond volt és van is. csa nem egyeznek a véleményeink. ennyi