Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem kezdünk gyűlni és kezd egyezni a nézeteink.

veletek ellentétben, nem más véleményére adunk, hanem magunkért motorozunk és viselkedünk. jó persze az is számít de akkor is.

ja és mondom, nem akarok itt semmilyen izét már megint kirobbantani, már úgyis annyi gond volt és van is. csa nem egyeznek a véleményeink. ennyi
Eladó Lazer sisak!

A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is!
Ár: 45,000Ft
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
forgalomban nem is túl 1szerű letérdelni, akármilyen jó is az út. Én egyszer bepróbáltam, félig le is dobott a mocc, de megfogtam :))
valami parkoló, udvar király erre, persze a legjobb a pálya!
hát ha eddig nem kapott el a kedv, akkor ezután nem is fog
ne szívd mellre ,nem komoly, max 1 picit
Nekem is rajt figyelnek a karcmentes berikszemek de nem fogok csak azért lapon közlekedni a forgalomban,hogy a sok plasztikhuszár ne szóljon meg.
ez meg hosszú
noh mg sohasem tudhatom mikor kap ela kedv.. és akkor mi van?
hát azé lásd be nem egyforma a kettő súly
Az én térdkoptatóm is "szűz" még, de pont leszarom. Majd ha úgy adódik, biztos le fog érni, és addig sem a tépőzár szövetébe ragadnak a bogarak...
Ha neki tetszik, hogy rajta van akkor miért ne?
benccének adok igazat. Kábé akkora izé dolog ez, mint amilyen hülyén néztem ki haverom csopperjén speed bőrruciban, koptatóval természetesen
dehogynem, egyetértek vele!

nem légy divatmotors, ne azt nézd mit gondolnak rólad, hanem úgy ahogy neked tetszik, vagy jól érzed magad. ennyi.

különben is ha mész, nem látják karcos éé
ez azért nem igy van...:))
így van! én is használtam picit, és tiszt abogárszar már!
és sem nagyon értettem mi értelme megváltoztatni ha ugyis mindenki tudja ki ő
psssszt
Koptató ide vagy oda mindenki használja úgy ahogy neki tetszik.
Megváltoztattad a nick-ed?
a cél szentesíti az eszközt néha..
hát ez elég cigó megoldás :D
nemtom, nekem ez az utóbbi idők nagy motoros sikere, hogy letérdeltem jobbra balra, azóta kurva büszkén hordom a térdkoptatóm :) Lehet faszul hangzik, de gyerekkorom óta álmodtam arról h letett térddel kanyarodjak :) isteni
én miután megvettem addig nem hordtam amig nem mentem le vele pályára:) idétlen egy nem koptatott koptatót felvenni szerintem és ezért mondták...
vagy fog j egy reszelőt és máris nem lesz szűz!
van benne valami. ha nem térdelsz le, akkor elég idiótán néz ki a full szűz tértkoptató :) szedd le, ha nem használod akkor úgy sincs semmi értelme. :) de persze te érzed!
Hali!

Kivancsi lennek ra hogy miert ciki egy sport/tura motoron olyan borruha aminek van koptatoja? Folyamatosan szekalnak a haverok, hogy vegyem le mert idetlen. De miert? Csak en jarok igy vele?
A legnagyobb bajom, hogy zöld ruha kellene, de csak piros,szürke,kék van.
De az minden üzletben tonnaszámra.
Én meg itt szopok a zöld miatt.