Sziasztok, valaki nem tudna nekem segitteni, eggy mell vért re lenne szükségem de örülnék a protektor ingnek is.
Ha lehet ujjat olcson, elsöorban acerbis, fox vagy shift.
elöre is köszi
nekem szerencsére megoldódott a ruci vásárlás.. ezt vettem meg de egy 10-essel olcsóbban adták végül.. szerintem megérte de majd tavasszal elkezdem tesztelni
Megint én....
Van egy bőrrucim eladó:
A SHOX terméke: marhabőr 1.2-1.6 mm vastagságban, szövet betétekkel a nyúlós helyeken.
Térdkoptatóval, protektorokkal, versenypúppal! Szürke-Piros-Ezüst-Fekete!
másfél éves, alig használt, kb 2000km-t mentem vele.
Mérete: 2XL, (kétrészes ruci)
Térdkoptató fölött a térdprotektor enyhén sérült, (igen, az is leért...)
100.000.- Ftba került, és én szeretnék megválni tőle!
Én most 50.000.-Ftról indítanám, de alkudni lehet msnen írhattok, telon hívhattok!
Van egy indiszkrét kérdésem
Miért jo a krosszbukó? Nem praktikusabb az integrálbukó? jobban véd és ha sáros lesz nem mindegy hogy a plexit kell letörölni vagy a szemüveget?
sziasztok egy szemüveg cross megvehető vagy elcserélhető! postai ut megoldható plexit cserélhető benne uj egy hónapja vettem semmi baja oka hogy elcserélném kaptam másikat! irányár:4000ft
Helló!
Én jobban ajánlom a http://www.louis-moto.hu/-t, Szentendrei úton vannak az Árpád-hídtól nem messze. Engem a bázismotorban egyszer már átbasztak, meg talán árban is jobb a louis-moto.
Érdeklődnék, hogy a Louis által forgalmazott cuccokat meg tudom venni valahol személyesen is? Csak mert egy ruhánál jól jönne egy próba is...
Másik pedig, hogy tudnátok ajánlani valami olcsóbb csizmát/cipőt? Olyan max. 10eDt-ig... Vespás túrákhoz valamint nagymotoros vezetés tanuláshoz kell, tehát talán nem lenne olyan nagy igénybevételnek kitéve, de azért egy vízállóság jól jönne.
Ha lesz időm kitolok vele, leragasztom a szellőzőt szigszalaggal , ez már sokszor bevált, például a Nolannál, aminek jukacsos volt az állvédője. . Csak tudnám hogy lehet kiszedni a polifómot az állvédőből? Nem tud valaki segíteni? A könyve szerint ki lehet, de az alapján nem értem hogyan.
Köszi mindenkinek a hozzászólást Végül a HJC mellett döntöttem, FG 14 Phoenix a kiválasztott. Először a Pegasust néztem ki magamnak, de abból sajnos már nem volt a kelomotornál xs- es / a győri viszonteladónál ugyanez 43000... /Ezért lett a Phoenix.
Teljesen korrekt volt a kelos srác, már pénteken meg fogom kapni postán a bukót
Majd, ha már kipróbáltam, nyilatkozok
szia nekem egy lazer Fiber pro van és nagyon megvagyok vele elégedve, az igaz hogy egy kicsit zajos viszont ez betudható a szellöző rendszerének is és nyáron sem süll bele fejed, és szerintem elég jó árban van , D gyürüs , komposit sisak, pinlock és szép fényezésekben lehet kapni
Szia Ági!
Nekem most Lazer van, de bánom, hogy nem Nolant vettem. Ez szeles is meg zajos is, befúj a szél a fülemhez, jó ez lehet mérethiba miatt, de a szemembe akkor se kéne, hogy belefújjon, hiába csukom be a szellőzőt. Volt egy régi Nolanom az csendesebb volt, csak nyomta a homlokom ezért cseréltem ki. Én maradnék a Grexnél, olcsó és ugyanaz mint a Nolan, vagy ha többet szánsz rá vegyél Nolant, de a Lazert semmiképp nem ajánlom, én nagyot csalódtam benne. Hozzá teszem, hogy az enyém felnyitható állvédős.
Ha lehet ujjat olcson, elsöorban acerbis, fox vagy shift.
elöre is köszi