Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, valaki nem tudna nekem segitteni, eggy mell vért re lenne szükségem de örülnék a protektor ingnek is.
Ha lehet ujjat olcson, elsöorban acerbis, fox vagy shift.
elöre is köszi
Hi..milyen szemüveg? Már van nekem egy.. scott márka
szeva nem kell neked cross szemüveg?
Csak ennyi?
Végülis a plexit is lehet állitani, levegőigény függvényében
nekem szerencsére megoldódott a ruci vásárlás.. ezt vettem meg de egy 10-essel olcsóbban adták végül.. szerintem megérte de majd tavasszal elkezdem tesztelni
Most voltam a Karasnában kesztyűt venni, mivel 50%-os leértékelés volt. Elfogyott mind .
Megint én....
Van egy bőrrucim eladó:
A SHOX terméke: marhabőr 1.2-1.6 mm vastagságban, szövet betétekkel a nyúlós helyeken.
Térdkoptatóval, protektorokkal, versenypúppal! Szürke-Piros-Ezüst-Fekete!
másfél éves, alig használt, kb 2000km-t mentem vele.
Mérete: 2XL, (kétrészes ruci)
Térdkoptató fölött a térdprotektor enyhén sérült, (igen, az is leért...)
100.000.- Ftba került, és én szeretnék megválni tőle!
Én most 50.000.-Ftról indítanám, de alkudni lehet msnen írhattok, telon hívhattok!
krosszbukóban még levegőt is kapsz
Köszi szépen! Én is imádom !
Ez egy gyönyörű bukó.
Van egy indiszkrét kérdésem
Miért jo a krosszbukó? Nem praktikusabb az integrálbukó? jobban véd és ha sáros lesz nem mindegy hogy a plexit kell letörölni vagy a szemüveget?
Szeva Mindenkinek!
Tud valaki valamit erről az oldalról,cégről?www.motocard.hu
Megbizhatóak?Vásárolt már valaki tőlük valamit?
Üdv
sziasztok egy szemüveg cross megvehető vagy elcserélhető! postai ut megoldható plexit cserélhető benne uj egy hónapja vettem semmi baja oka hogy elcserélném kaptam másikat! irányár:4000ft
Szerintem is jó választás az enyém piri
Szerintem jó választás volt,az enyémmel eddig nem volt semmi gondom
http://www.sportmotor.hu/bonct...
Helló!
Én jobban ajánlom a http://www.louis-moto.hu/-t, Szentendrei úton vannak az Árpád-hídtól nem messze. Engem a bázismotorban egyszer már átbasztak, meg talán árban is jobb a louis-moto.
bazismotor.hu
Közben megtaláltam a bázismotorn a címűket is, bocsi...
Hello kedves mindenki!

Érdeklődnék, hogy a Louis által forgalmazott cuccokat meg tudom venni valahol személyesen is? Csak mert egy ruhánál jól jönne egy próba is...

Másik pedig, hogy tudnátok ajánlani valami olcsóbb csizmát/cipőt? Olyan max. 10eDt-ig... Vespás túrákhoz valamint nagymotoros vezetés tanuláshoz kell, tehát talán nem lenne olyan nagy igénybevételnek kitéve, de azért egy vízállóság jól jönne.

Köszi! L.
Ha lesz időm kitolok vele, leragasztom a szellőzőt szigszalaggal , ez már sokszor bevált, például a Nolannál, aminek jukacsos volt az állvédője. . Csak tudnám hogy lehet kiszedni a polifómot az állvédőből? Nem tud valaki segíteni? A könyve szerint ki lehet, de az alapján nem értem hogyan.
Köszi mindenkinek a hozzászólást Végül a HJC mellett döntöttem, FG 14 Phoenix a kiválasztott. Először a Pegasust néztem ki magamnak, de abból sajnos már nem volt a kelomotornál xs- es / a győri viszonteladónál ugyanez 43000... /Ezért lett a Phoenix.
Teljesen korrekt volt a kelos srác, már pénteken meg fogom kapni postán a bukót
Majd, ha már kipróbáltam, nyilatkozok
nekem az AGV volt ilyen.. Basztatta a szemem a szél fullra zárt bukóval.
szia nekem egy lazer Fiber pro van és nagyon megvagyok vele elégedve, az igaz hogy egy kicsit zajos viszont ez betudható a szellöző rendszerének is és nyáron sem süll bele fejed, és szerintem elég jó árban van , D gyürüs , komposit sisak, pinlock és szép fényezésekben lehet kapni
Szia Ági!
Nekem most Lazer van, de bánom, hogy nem Nolant vettem. Ez szeles is meg zajos is, befúj a szél a fülemhez, jó ez lehet mérethiba miatt, de a szemembe akkor se kéne, hogy belefújjon, hiába csukom be a szellőzőt. Volt egy régi Nolanom az csendesebb volt, csak nyomta a homlokom ezért cseréltem ki. Én maradnék a Grexnél, olcsó és ugyanaz mint a Nolan, vagy ha többet szánsz rá vegyél Nolant, de a Lazert semmiképp nem ajánlom, én nagyot csalódtam benne. Hozzá teszem, hogy az enyém felnyitható állvédős.
ismerős és tapasztalatból mondom hogy esésnél is véd