Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső
mennyiért adod?
mekkora?
Azért hogy legkirályabb az enyhe mediterrán túlzás...mondjuk árához képest tényleg nem rossz...de én inkább ilyet vennék ha már választani lehet
Dehogynem ...
Nem is árulnám ha nem kéne most másra...
Jó a képen a berik ruhád!
ezt nem nagyon fogják megvenni mert gyerektestű vagy
a páncélért érdeklödni lehet tel:30/215-69-23 vagy e-mail:szmolkatibor@citromail.hu
halijóó van egy eladó péncélom, ár 5000Huf
Katonai ruhabolt ,"molinóalsó" legkirályabb és az egyik legolcsóbb!
Hát kb De nem a buzis nylon,hanem az az óvodás style
cicanadrág
Nézd meg shoxékat,asszem nekik van olcsóbban,de az is min 20as! Én vastag harisnyát meg pulcsit hordok,pont elfér még
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Most vettem egy bőrruhát és szeretnék venni alá valami termo cuccot, hogy azért tudjam menni vele néhány kört ha kicsit jobb lesz az idő. Az előző rucim mérteben nagy volt és az alá tudtam venni bundás nacit meg 2 pulcsit meg mindenfélét. Az új ruci viszont passzentos úgyhogy annyi mindent nem tudok venni alá. Érdekelne ki miben motorozik ilyen időben, mit vesz a bőrruha alá.
Nem nagyon tudok 30-40e forintot költeni termoruhára. Lehet valahol egészséges áron vásárolni?

Előre is köszi.

Miri
Csak egyben adod el vagy eladod külön a felsőt is?
hm... nekem is esett már le bukom, de mondjuk az enyémnek csak azért lett baja mert nyitva volt a plexi és magasról esett le (a tükrön volt)... mondjuk nekem CMS van 43k aszem a karbon-kevláros GP5.... sztem teljesen korrekt... max 5k-ért kapsz plexit hozzá, szóval elég "barátságos" árban is.
igy néz ki
őő, pontos méretét maj megnézem,de én 173 cm vok és 70kiló, rám jó.monyuk sztem ez jó más méeretű emberre is,me nagyobb ez mint én,mer ugye jön még alá a protektoring,térdvédő minden...
ja am 30ér vettem még 1 éve kb ,párszor volt használva... 15ér odaadom ha vkit kmolyan érdekel
Olyan a legjobb, ami nem fényes, hanem magas a viasztartalma, attól jól állja a vizet is..(gondolom bőr)
El is felejtettem hozzáteni: párszor LEEJTETTEM a bukót és mind a két oldalt letört (pedig nem is rá esett) a plexi tartó műanyag fül. Azóta meg lett csavarozva. Airoh sisakom tuti nem lesz többet
de-de ilyesmikre
köszönöm
milyen?mekkora ?mennyibe adod?:D
kösz!
vkinek 1 piros fekete crossmez,féláron?
Nekem pont ilyen Airoh sisakom van. Ilyet vettem, mert szemüveges vagyok, de mostanában inkább felveszem a kontaklencsét és guglit. A plexi nagyon nagy szög alatt körbül, ezért torzít is és hangos is... terepen meg nem jó mert elkoszolódik. Nem nagyon ajánlom ezért a sisakot... vegyetek fel kontaklencsét vagy olyan guglit, ami alá befér a szemüveg.
Színtelen cipőkrém, vagy ha fekete színű akkor fekete vagy nem ilyesmire gondoltál
kösz!
A hossza a lényeg. 120-130milis van, mérd le, úgy válassz. Pro grip nem jött be, irtógyorsan kopik
Crosscsizma ápolással van valami tanácsotok?
Boldog Karácsonyt!