Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvasom a cbr klub-on, h 20pénz
Kössz!Plexi kéne!
Elvileg a Pardi.
Szasztok!
Az ogk sisakokat ki forgalmazza Pesten?De máshol is jó!
yes
ja:)
Jamal neked a lábtartód gyári?
emléxem amikor én először letettem a térdem majdnem elestem mert anniyra megijedtem és a motor megingott ennek hatására
csak neked néhány parkolós kép, mert te átérzed :)))

(itt még nem volt térdkoptató, picit régi kép)
azt h ki miben motorozik én is leszarom... annyit mondtam h én speciel nem járnék szűz koptatóban, elsőre mindig pályára veszem fel...
vagy bármilyen motoron. egyébként ott a pont.
Én azt mondom, inkább szűz koptatós bőrruha, mint póló-rövidgatya-strandpapucs az 1000es sportmotoron.
Igen, ez az ovi szindróma.
Engem nem érdekel ki miben motorozik, teszek rá. Döntse el mindenki saját maga. Az már régen rossz ha ilyeneken jár a pici agya, hogy égő-e vagy sem.
msot xyajna mennem kell még majd benézek.

én sem itélek el senkit, hisz nincs miért, mert a ruháján van a térdkoptató és szűz? nem érdekel...
Próbálna meg valaki a Gizimmel kilógatott testtel kanyarodni... Hihi, a kőkorszaki futómű egyből elkezd kiabálni,hogy nem kéne erőltetni. Bár egy jó kis drift még kerekedhet belőle...
nekem is van iyen ismerősöm. azt mondja fél h elesik ha kitszi a lábát, ehhez képest jó mélyet dönt...
Én nem ítélem el azokat, akik szűz koptatóval járnak. Van olyan barátom, aki a Hringen 2 perc körül megy, de mégsem ér le a térde.
A másik dolog, hogy ha már van itt más parkolómenő is, egy tempós jól eltalált szűk fordulóban abszolút nem kellett még soha lelógni a motorról pedig a lábtartó már karcolt meg néha a kipu is...
ti mondjátok azt hogy ciki ilyenbe járni. h ciki, akkor ezt mások gonolják. ha ezt mások gondolják akkor máris az van amit írtam
szerinted! akinek számít ez, de rengetegen nem ezt nézik, ezt állítom.
hát az má cink ha valaki más örömére teszi le a térdét. meg nem hiszem hogy ezzel bárkinek is örömet okozol, vagy menő leszel. ez neked jó, na érted :)
A jó minőségű fekvőrendőrmentes parkolókért én is bolondulok! Csak bőrruhám nem volt eddig.
eddig technikai problémákkal küzködtem, és beköszöntött a tél. ennyi.

meglássuk mit hoz a tavasz.
engem egyszar kapott el a hév budaörsön és jó nagy taknyolás lett belőle... ha valaki nem jár pályázni felesleges h az olajos szar úton eless és a fejed előtt álljon meg a busz:)
térdkoptató pici tudást feltételez. aztért mondom h pici mert langaléta lábuak akárhol leteszik mindenüket. de hónapokig szűz koptatóval járkálni oyan mint nyelvvizsgát venni a piacon:))