Ezt csak megerősíteni tudom, de ha jót akarsz, lycra anyagút vegyél, az nem szívja magába a nedvességet sem, hanem a sisak szellőzőrendszerén keresztül kipárologtatja a sisakból.
Mi az a sisakzokni itt mindig hall az ember vmi újat,bankrablómaszk?
Ha már szemüveg a téma én is az vagyok,én a fényre sötétedősset választottam,azt hiszem van 3 árnyalat amiből lehet választani.
A megfelelő mértenél érdemes eggyel kisebb számot venni,akkor jó egy bukó,ha még pont nem kényelmetlen,nincs apró fejem,de nekem is "S"-es kobakom van.
Na megnéztem az említett bukókat, Caberg nagyon megtetszett, ez volt a legkényelmesebb, (és még szép is) egy dolgot kivéve, nyomja a fülem felső részét.
Maradt a Schubert, concept és c2 is megfelelő volt, előbbi kicsit nyomta az állam és valamennyire lepasszírozta a fülem is. Arra viszont jó lehet, hogy a headsetet a helyén tartsa, aki olyat akar. Főleg, hogy vasárnap potom 64ezerért el lehet vinni a bázismotornál.:)
Csak azt nem értem, ha a fejméretem 56-os, miért az 54/55-öset adták felpróbálni? Kényelmes volt, de akkor se értem. No sebaj, örülök, hogy van bukó a fejemre.
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 50,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Még a lágyat sem? Nekem 6 évig volt lencsém és szinte észre sem vettem 1 hét után. Ofortértben kérj egy B&L Soflens66-ot próbára,az volt nekem a legkényelmesebb!
Vagy: www.focusmed.hu
Egyébként a Madif az Arlen Ness..
A Madif márkáról tud valaki valamit mondani? Egy kesztyűt néztem, de idáig nem sok infót találtam róla.
Erről a darabról lenne szó:
Ha már szemüveg a téma én is az vagyok,én a fényre sötétedősset választottam,azt hiszem van 3 árnyalat amiből lehet választani.
Maradt a Schubert, concept és c2 is megfelelő volt, előbbi kicsit nyomta az állam és valamennyire lepasszírozta a fülem is. Arra viszont jó lehet, hogy a headsetet a helyén tartsa, aki olyat akar. Főleg, hogy vasárnap potom 64ezerért el lehet vinni a bázismotornál.:)
Csak azt nem értem, ha a fejméretem 56-os, miért az 54/55-öset adták felpróbálni? Kényelmes volt, de akkor se értem. No sebaj, örülök, hogy van bukó a fejemre.
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 50,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
most csináltattam hemüglájt félszázért. köszi
Vagy: www.focusmed.hu
Sorry
nekem nem bírja a szemem