Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zdobrotka

Teljesen egyet értek veled! Az én esetem annyival volt más hogy e-mailben vettem fel a kapcsolatot velük bőrkabát ügyben hogy ebből és ebből milyen méretek vannak. Aztán kaptam is olyan választ hogy ebből már nem nagyon van ... ? Mi az hogy nem nagyon ?ez mit jelent ? Most van vagy nincs? -Hát ez azt jelenti hogy van még egy 48-as . Ilyen és ehhez hasonló e-mail.et katpam.. Az idegeimen táncoltak...hihetetlen hogy leszarják az embert..egy vicc az egész kikéne nyalniuk egy potenciális vevő picsáját és megtenni mindent hogy itt kurja el a pénzét és hogy elégeddetten távozzon, és netalántán vissza is térjen vásárolni legközelebb is...erre meg full parasztul viselkednek...röhely
Lehet bennt volt a főnök.
Elhiszem, hogy unják már a plázába betérő nyálcsorgató látogatókat, akik semmit sem akarnak.
De amikor megkérdezem, hogy egy 60000-es sisakról, hogy L-es van e, nem azt várom, hogy egy újságot olvasva a vállát rángassa, egy a pultnak támaszkodva a száját húzzva bámuljon a bejárat felé, a szemét forgatva a harmadik meg csak annyit reagáljon, hogy "Lehet". Ezekután negynehezen kikeresi a leltárból és annyit mond.Ja,,,,,,van. És? Nem vagyok kisegítve ha nem nézhetem meg.
Természetesen mindenki eldöntheti hol veszi meg a cuccait. De nekem több önbecsülésem van annál, hogy így viselkedjenek velem.

Aztán lehet kétszer is kifogtam a flegma csapatot.
De nem is érdekel. Eleget idegeltem magamat már miattuk.
Ez furi. Amikor náluk vásároltam (kb. 1 hónapja) nagyon segítőkészek voltak. Szinte már zavarba ejtő módon sürögtek-forogtak, kicsit már túlzásba is vitték. Akkor 2 srác meg egy csaj volt ott.
Ezt superzon-os vendégkönyvbe írtam:

Az én esetem.
Először kb egy éve jártunk nálatok.
Kissebb méretü női nadrágot kerestünk.
Egy szájhúzó nemtörődöm flegma bandával találkoztunk. Ott is hagytuk őket. Nemrég elkezdtem kétrészes bőr ruhára vadászni és elég jó ajánlat láttán mondom tegyünk még egy próbát. Odamegyünk ismételten a flegma szájhúzó, segítséget egyáltalán nem nyújtó banda köszöntött minket. Mármint köszönés csak a részünkről hangzott el. Mivel próbálkozásomra csak hajlandóak voltak megmozdulni, sikerült felpróbálnom egy szuper ruhát. Persze a méretemben nem volt és ígéretet kaptam, hogy vidékről beszerzik. Másnap csörgök a válasz pedig: A Debreceni kolléga csak 7-én lesz legközelebb. Na mondom amennyire beleszartak ezek eddig, felhívom a Debreceni dolgot. Láss csodát dolgoznak. Mondtam nekik mit keresek persze egy darab van, ma elküldjük postán. Na szuper. Másnap telefonálok, eladták másnak. Remélem senki nem sértődik meg, de a véleményem: Az eladók nemtörődöm leszarom banda, akiket ki kellene rúgni. Véleményem szerint a bolt elég komoly bevételtől esik el miattuk. Esetemben kb 200 000-től. Mert sisakot is akartam venni.

Csak olvassatok bele a vendégkönyvükbe, mik vannak ott.
Mert ott jobban figyelnem a vevőre? Én eddig akárhányszor jártam ott, az eladók a szgép mögött kuksoltak, vmi hülye játékot nyomtak, ha akartam valamit, tuti nem tudott egyik sem segíteni.
Gyönyörű nagy bolt, tele van látszólag minden jóval, de ha jobban körülnézel, olyan, mint a sarki vegyesbolt, minden szart kaphatsz, ha éppen jó rád, ami van.
Arról nem beszélve, hogy legutóbb napszemcsit néztünk náluk (vmi akció volt a RudyProject szemüvegekre) és az eladók nem hogy nem értenek hozzá, de még a vitrinkulcs is komoly 10 perces történet volt, mire előkerült. Ehhez képest a D Plazaban a kiszolgálás nekem még mindig tökéletes volt. A garanciális problémákhoz való hozzáállásuk azonban már korántsem...
nekem nem volt gondom velük, másnapra hoztak méretben abból, ami előttem fogyott el.
az egyik eladó elég közömbös, de a másik srác baromi rendes és el is dumáltam vele.
egyáltalán nem erőltette a cuccokat, h megvegyem, sőt még azt is mondta, h várjam meg a 2008-as
bukókat, mert jövőre tesztelik őket és hasonló árban is lesz akciósan a kiállításon.
Nekem még augusztusban volt 105,amikor ez 127 volt,de most látom még olcsóbb Na,mind1 kellett már a ruha,élőben kurva jól néz ki amit kinéztél.
Szia!
Igazad van!
Nem nagyon számit nekik a vásárló!
Otthagyna akár 100,vagy pár 100ezret,és csesznek rá...
Csiki-Bege-t jobban szeretem...
Szia!
Bolti ár:170.000-ről,100.000Ft most akcióban,ma 2-ig a superzone-nál.
Hogy januártól mennyi lesz....?
Jővőre megint felmegy talán....
Jőn a szezon,felhuzzák árakat...
Tied 80.000volt?
Készségesen segített a srác és mindenre felhívtam a figyelmem,felpróbáltatott vagy 3 ruhát és utána segített dönteni és nem a drágábbra beszélt rá,szóval nem értelelek
Akinek van egy csepp önbecsülése, az utoló hely ahol ruhát vasz a superzone.
Inkább használtat drágábban, mint ezektől a flegma, suttyó, hazug, kis köcsögöktől.
Üdv,
Ha lett volna még egy felesleges huszasom én is ilyenben feszítenék
Mennyiért vesztegetik most ezt a típust?
Köszi szépen!
Jan.2.hetében remélem meglesz...
Ez lenne az..
Nahát, látom már itt is hirdetted a ruhát!
Szóval mik a tapasztalataid?

Viccet félretéve, január 7-8án vizsgázom, de már 6-án is Pesten leszek (mert amúgy gyöngyösi vagyok). Ha jó Neked valamelyik időpont, akkor jelezz!
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az Arlen Ness LS2-1832 ruhával kapcsolatban?
Superzone-nál 150.000.- Ft az új ára. (bár én használtan venném)

Minőség, kényelem, tartósság (pl víz esetén nem engedi a színét, a varrások milyen minőségűek, szellőzés, stb.)

Előre is köszönöm!
Eladó!
S-es (56) méret, 2 db Fogcity páramentesítő fóliával és zsákkal együtt 35000 Huf.
Csak ajánlani tudom.. Sajna pár naposan le is teszteltem a hungaroringen, célegyenes ráfordítóban estem el, kb 100-al. A ruha maradéktalanul megvédett, sőt még az esés nyomai sem látszanak rajta.. (bukótérben, földön estem el..) Kicit koszos lett, de vizes ronggyal segítettem rajta.
Sokáig nézegettem és próbálgattam ruhákat, úgyhogy van összehasonlítási alapom. Ez tartott össze a legjobban, ebben éreztem úgy mintha rám szabták volna..
Nem kell aggódni, nem fog kifakulni a piros szín, főleg ha néha átkened bőrápolóval..
Ja és most ár/érték arányban verhetetlen! Sok sikert a vásárláshoz!
Szia!
Elvileleg hasonló berik ruhát vennék,mint amilyen Neked a képen.
Jól néz ki.Van valamilyen rossz,vagy jó véleményed?
Azt venném meg,aminek titán van váll,ill.láb részénél...
piris-fekete-fehér...szinkombináció.
Nem tudom,csak attol félek,hogy hamar szinét veszti a piros szin.
Mi a véleményed?Tetszik a ruha,és napokban venném majd meg...
Elöre is köszi.
Hali!
Tudna segíteni valaki, hogy ki az importőre a VEMAR bukóknak?
Kössz a segítséget: Zsolt
Azt nem tudom ,h uj v régifajta mert használtan vettem( nem volt becsomagolva) olcsóért 17kerben egy pinceboltban, viszont nagyon bevált igy télen.
Jah de az új szerintem szar lett, túl vékony, a régi sokkal jobb volt mint a mostani...
THX.
Hali

eladnám vagy elcserélném 1db 45-ös chopper csizmát ,hibátlan állapotban van, ha érdekel valakit akkor az rnyiri@freemal.hu lehet érdeklődni.