Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz! 61-es busz az Örsről,így egész egyszerű.
Csak be kell írni az útvonaltervezőbe:) http://utvonal.bkv.hu/ kelomotor címe: Bp. 1173 Pesti út 20
Amúgy nagyon jó üzlet, minden olcsó én hjc hq1-es bukót vettem náluk egy 10-essel olcsóbban mint máshol volt most meg indexeket akarok tőlük venni...
Én tatabányai vagyok,de nagyon sokat vagyok Pesten,és én is ki szeretnék a kelo-ba jutni. Vkinek ötlet,hogy belvárosból BKV-val hogy a legegyszerűbb?
CSak egy a baj Pesten van mint a legtöbb olcsó dolog. Én meg győrbe . Szinte minden motoros ruhát olcsóban lehetne pesten megvenni. Kinézem a neten ez tök jó, hol van pesten aztán valami mást megvezsek drágán győrbe.
Korrekt egy hely ez a kelo motor. Elég olcsón vannak it a kestyűk és ahogy nézen nem is gagyik. Kösszi szépen.
kelomotor.hu
Jó lehet ez a kseztyű a neten rendelésnek nem vagyok a híve. Amuyg van valami ősszehuzó tépőzár azon a pánton kívül rajta? MErt ez a legnagyobb gondom a mostani kesztyűmmel is nem lehet csukló felett öszze hzni aztán elég jól átszellőzik ott
Hol találok iylen spool kesztyűt? Neten vagy esetleg győrbe?
A Spoolból a téli kesztyű 3500.
A Louisban most akcios ez:
http://www.louis.de/_40368e62e...

Nem sportmotorra valo, de nekem eddig ez szuperal a legjobban hidegben (mondjuk draga/markas kesztyum nincs). Belso futese sajna ennek sincs, de jo meleg a belese, es hosszu a szara.
Nincs valakinek eladó téli vastag motoros kesztyűje? VAgy esetleg valamiféle tapsztalata vele.
Hát a ruha kérdesben hogy ismeri-e. NEkem "BF" corduró kabátom és gyatám van elég olcsón venntem kabát 20 gatya 25. De szerintem ilyen áron máshol ezt nem kaptam volna meg. Azért néha észrevenni ajat egy két apróságot de oylan elnyésző hogy lényegtelen. Szkadás vagy cipzár tönkre megy vagy átázik még soe volt vele. Pedig nagyon sukat van használva és nem csak napsütésben. Szerintem marha jó kis ruhák és olcsók. Biztos van jobb is de az árba nem nanyi. Szerintem lehet marha jó az is. Mindeképen nézzed meg ugyis röktön rájösz hogy jó-e vagy sem. Én proáltam drágább kapátot meg hú ez miylen fazsa, de hát elég gázosos volt na meg nem árt rám.
Passz, sose hallottam még róla. De ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Volt már bőrruhád? Én a helyedben a következőt csinálnám: elmennék próbálgatni márkás ruhákat, hogy képben legyek, hogyan kell passzolnia, és mitől jó egy jó ruha. És utánna megnézném ezt is. Lehet, hogy nincs is a méretedben, és nagyon gagyin van megcsinálva. De az is lehet, hogy tök jó.
Hello! Van valakinek tapasztalata Tschul márkájú ruhákkal kapcsolatban?
Merjek ilyet venni?
http://www.motorosborruha.hu/h...
Sziasztok!
SHARK RSV sisakomhoz szeretnék sötétített plexit venni. Tudnátok segíteni, hogy hol kapok ilyet és kb mennyiért? ahol vettem a sisakot(Budapesten, a Hősök tere mellett), ott ígérték, hogy lesz, csak már nincs meg a számuk...Anno 35ér árultak Shark sisakokat és 50ért Shoeiket. Ha esetleg valakinek megvan a számuk, legyen szives megírni!
Előre is köszönöm!
Széles utat!
eladó a csimám, 45-ös, 30-ért.
...az elöbbi link nem lett jo talán ez ... Uvex wing rs 745

sajna így szokott lenni.
...igazából én se HJC-t akartam hanem ezt ...http://picture.yatego.com/imag..." target="_blank">Uvex Wing RS 745 sztem nagyon szép ez a bukó és a márka is nagyon jo ez a sisak 80 körül van de ugy voltam vele hogy most egy majd 50 ezres bukót megtudok venni 36ért akkor jó lesz azis minek dobjak ki pénzt egy 80 ezresért ... kb ugyan azt tudja meg kb annyira is védi a burám mint a hjc vagy mint egy akrámilyen 50-60 ezres bukó...
Aztán lehet én is majd ugy járok hogy feluhzom és veszem is meg
hát, ez tipikusan az, amit nem vesz neten az ember.
Addig jön be a HJC amíg nem próbálsz egy SHOEI-t Én megtettem, vesztemre, és eladtam azonnal a HJC-t
bnem az egész bélés tágul, csak az arcpárna, minimálisan. Engem az zavart, hogy 140-nél már az orromra lapult a sisak eleje.
Keress más gyártót, a héjjmérettel lesz a baj. Az S soha nem fog elég nagyra tágulni..
..nah kültem mailt a boltnak aztmonták van S de az 46900Ft lesz (mert én ezt az M-est 36900 ért vettem akciósan) és ha kell akkor fizessek rá egy 10-est és küldik de ennek fényében amit mondasz hogy az S meg már tul kicsi lehet meg +10 ropi hát nem nagyon mennék bele...
A gondom az hogy nekem sajnos nincs idöm elmenni személyesen a boltokba megvenni a motoros cuccaimat és neten szoktam öket rendelni ezért ha más márkát választanék akkor azt se tunám valszeg megvenni boltba és neten venném, és lehet ugyanugy nagy vagy kicsi lenne.. ilyen cuccokat nem neten kell rendelgetni mer akkor ez lesz ...
A másik meg az hogy a lóvét sztem nem adná vissza a bolt valszeg, hanem le kéne vásárolnom az árát ami megint csak további bonyodalmakat okozna
na mind1 majd használat közben kiderül, hogy milyen ez a HJC nekem bejön mindenben amit tud meg kényelmesnek érzem ha nagy akkor veszek egyszer egy másik bukót (azt már nem neten) mert még jelenleg motorom sincs.
bnem az egész bélés tágul, csak az arcpárna, minimálisan. Engem az zavart, hogy 140-nél már az orromra lapult a sisak eleje.
Keress más gyártót, a héjjmérettel lesz a baj. Az S soha nem fog elég nagyra tágulni.
Blackmotors
Szevasztok!

Hol lehet a Pardi és a Parillán kivül Alpinestars egyrészest kapni?
Előre is kösz!