Persze az is lehet, hogy az egyel kisebb meretu meg mar tul kicsi. Fel kene probalni. Ha nincs ugyanebbol kisebb meretu, esetleg probalj fel a boltban egy hasonlo tipusat a markanak. Hatha bele se megy a fejed, es akkor jo a jelenlegi.
...hat picit elmozdul meg igazából ha most ilyen "lötyögős" a sisak akkor késöbbi a használat során még tágulna nem ? meg pl ha majd kimosom a bélést az is valamilyen szinten megpuhitja a belsejét és sztem ez is okozzahatja majd a tágulását a sisaknak,,, sztem nekem S kéne ami elöször szük lenne és majd kitágulna a fejemre idövel...
kültem e-mailt a boltnak majd meglatjuk hogy sikerül e
sziasztok!
Vennék 43-44es jó állapotúkrossz csizmát pest megyében(monoron lakom).
vagy ha tudtok olyan boltot pesten ahol olcsón lehet ksorrsz csizmát venni akkor légyszi szoljatok!
Előre is köszi!
Nem lotyoghet picit sem, szinte biztos, hogy nagy rad. Pont hogy kicsit szuknek kell lennie, akkor jo. Rendeltess veluk S-est, es csereld ki! A HG-bol van, vagy itthonrol?
sziasztok .. nem rég vettem egy HJC FG-14 es bukót .. jó meg minden de nemtudom hogy a méret is jó e.. M-es mértet rendeltem az a gyár szerint 56-57-es fejre jó (nekem 57es) és egy ici-picit lötyög a fejemen(de tényleg picit talán már ennyi kell is) meg a csatot teljesen is "behuztam" ameddig csak lehet és a csat pántja meg az állam közé épp befér az ujjam Szerintetek akkor ez nekem nagy lenne ? lehet ehhez a bukóhoz kissebb méretű bélést venni ? lehet hogy az megoldaná a problémámat nem tudom. Az a gáz hogy nem volt már S mértü a boltba pedig ki akartam volna cserélni persze..
üdv.
Szerintem SG10 lesz belőle, azt is használtan és kiderül hogy mit bír. Úgy sem kenem még neki. És van valami oldal ahol használt cuccok vannak a képesmotoron kívül?
GD!
Van Fox cuccom és semmi baja, mondjuk az már 6 éves mez! Én is csodálkoztam, meg azon is h egy Axo boxer szétesik egy év után, de jobban vájátok mint én. Köszöntem a lelki támogatást :)
Sziasztok !
Ha valakit érdekel egy Lazer MX-6 pro sisak (20.000,-) S-es méret és egy UFO shockwave protektor (12.000,-) akkor emailben megtalál. A cuccokat pár alkalommal használtam kifogástalan állapotúak, képet küldök ha kell.
Pont az Axo meg a Fox az ami nem hullik szét (mondjuk a Fox-nak a ruháira az utóbbi időben sok panaszt hallottam, de az egy másik kérdés)!
Amit én tuti _nem_ vennék: W2, Diadora.
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Cross csizmát akarok, de nem tudom milyet vegyek.
Azt hallottam az Axoról és a Foxról, hogy hamar széthullik. Nekem utca/terepre kell valami
masszív csizma. Akinek van tapasztalata pls segítsen, h Novogar, Oxtar, Gaerne bírja jobban, esetleg más?
Köszke!
Van egy eladó kabim (185/65 vagyok, de nagyobbnak is jó) full proti, bőr, imet, hibátlan kb 15x használt.
Kép mellékelve, ha érdekel vkit msn a lapomon.
Kivehető protik, és kivehető bélés!
45ezer volt, most 20ezer!
kültem e-mailt a boltnak majd meglatjuk hogy sikerül e
Vennék 43-44es jó állapotúkrossz csizmát pest megyében(monoron lakom).
vagy ha tudtok olyan boltot pesten ahol olcsón lehet ksorrsz csizmát venni akkor légyszi szoljatok!
Előre is köszi!
üdv.
http://www.hein-gericke.com/uk...
Suomy Bargy design bukóm M-es 59-60cm fejkörméretre 25EFt,
Orina XXL-es nyári dzsekim rövid fazonú 20EFt,
Suomy esőruha L-es rejtett kesztyűs 7EFt.
Van Fox cuccom és semmi baja, mondjuk az már 6 éves mez! Én is csodálkoztam, meg azon is h egy Axo boxer szétesik egy év után, de jobban vájátok mint én. Köszöntem a lelki támogatást :)
eladó egy polisport cross mellvért és egy Wind cross mez csak pár alkalomal használt ! az ár 15000Ft (10000Ft a mellvért, 5000Ft a mez )
Ha valakit érdekel egy Lazer MX-6 pro sisak (20.000,-) S-es méret és egy UFO shockwave protektor (12.000,-) akkor emailben megtalál. A cuccokat pár alkalommal használtam kifogástalan állapotúak, képet küldök ha kell.
Amit én tuti _nem_ vennék: W2, Diadora.
Kis segítséget szeretnék kérni. Cross csizmát akarok, de nem tudom milyet vegyek.
Azt hallottam az Axoról és a Foxról, hogy hamar széthullik. Nekem utca/terepre kell valami
masszív csizma. Akinek van tapasztalata pls segítsen, h Novogar, Oxtar, Gaerne bírja jobban, esetleg más?
Köszke!
Kényelmes és jól szellőzik.
Ezért az árért szvsz a legjobb amit kaphatsz!
Lenne egy kérdés. Erről a cuccról ki mit tud? Másik gerinc protektorral?
Spool ESTORIL
kétrészes bőrruha
http://www.kelomotor.hu/spool_...
Van egy eladó kabim (185/65 vagyok, de nagyobbnak is jó) full proti, bőr, imet, hibátlan kb 15x használt.
Kép mellékelve, ha érdekel vkit msn a lapomon.
Kivehető protik, és kivehető bélés!
45ezer volt, most 20ezer!
Van pár eladó vadi új cuccom, amit tartozás fejében kaptam:
Bering Cobalt XL fekete cordura kabát
Bering Columbia XL fekete cordura kabát
Alpinestars GPU Suit egyrészes 58-as méret
Corax bőr kétrészes 50-es méret
Wintex kétrészes bőr 54 kék-fekete
Champ bőrkabát kék-fehér-fekete 52, 54
Champ bőrkabát piros-fehér-fekete 50, 56
Orina női cordura fekete XS
Ha valakit érdekel írjon üzit (zsubaby@hotmail.com).
Üdv
Zsu