Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a dzseki 100% nem mondial, talán a nadrág még az :)
Nem a legjobb a minőség de a léyneg látszik
Van egy Shox ruha (asszem mondial) A Kabát M-es a nadrág L-es méretű (koptatók nélkül)! Újszerű állapotban!Kb.: 170-180 cm-es emberekre jó! Ár.: 45ezer ft
Azt hittem a GasG-odon van már egy jó remus! kéne még egy, te kis telhetetlen...
nem adod el a remust a mocidról?
Feltétlenül Van pár zsír Hebo cuccom, talán találok ott nekik gazdit
Majd látogass át a gasgas topicba!
Cím: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54
Csiki-Bege Autoplaza II. emelet
Jóvanna, mindenre én sem figyelhetek...
én a Decathlonban vettem
Szevasztok!

Szeretnék venni valami f@sza hátizsákot, amibe lehet azér pakolni is (kb 30 liter körül), és kicsitse cibálja a menetszél. Snowboardos táskákat is nézegettem, mert kifejezetten motorra nemigen találtam. Van valakinek ötlete? Milyen márkákat érdemes megnézni. Segíccsetek, plíz!
hy
bocs.de leírnád ide a címet ahova vinnem kéne?mert az oldalon van egy pár cím,és nemtudom melyikre gondolsz
köszi
Hello, ha megér egy utat a sisakod plexije, ugorj be hozzánk a Latoni-ba, szerintem meg tudjuk neked csinálni. www.latoni.hu-n megtalálod a címünk.
igazándiból csak szél és víz ellen kell
nagyon nem vadulok
most egy 1000 éves veszkóval nyomulok 3 zoknival......
csak nem jön be a magas sarok, meg olyan tré szegényke...csúszik a bőr talp stb
hy
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a hjc fg14röl a plexit de az egyik oldalon nem akart visszapattani.sok küzdés után kiesett az a kis rugos műanyag ami tartja a plexit.el nem tört semmi.így c ha fel hajtom a plexit leesik.ezzel mit tudok tenni?ahol vettem onnan elküldtek hogy csináljam meg én.amugy a kis rugó megvan.
még jó, hogy csizmát keres
Menj az IMET-be, most akcióznak vmi igen jól kinéző, protektoros cordura kabátot, 20alatt.
hát, ez alá nem megyek, na meg annyiért nem kapsz olyat ami véd is. Ennek az új ára 46 volt.
olyan 20 körüli árra gondoltam
használt is jó
én is keveset használnám
30-ért Oxbow.
46-os cross csizmája van valakinek eladó "kicsi" pénzért?
Helo!1 éves kifogástalan állapotban van.Új ára 30000 Ft. Textil kabát ,béléses és ful protektoros fényvisszaverő csikkal. 15000 ft-ért adom.
Mondja már meg vki, hogy a Corner bőrruhákról hol találok vmi bővebb infót! Esetleg a honlapjukat nem tudja vki? Próbáltam google-ben keresni, sikertelenül, sajna... azt hiszem Olasz cég, talán...
Nekem AGV-n volt, most a Shoein is van. Könnyen felfúrták a SHOX-ban anno, és semmi pára. Ha kell van egy Irridium színűm 4000-ért.
KTM overál 54-es eladó,új!

Ár:150e!