Van egy Shox ruha (asszem mondial) A Kabát M-es a nadrág L-es méretű (koptatók nélkül)! Újszerű állapotban!Kb.: 170-180 cm-es emberekre jó! Ár.: 45ezer ft
Szeretnék venni valami f@sza hátizsákot, amibe lehet azér pakolni is (kb 30 liter körül), és kicsitse cibálja a menetszél. Snowboardos táskákat is nézegettem, mert kifejezetten motorra nemigen találtam. Van valakinek ötlete? Milyen márkákat érdemes megnézni. Segíccsetek, plíz!
igazándiból csak szél és víz ellen kell
nagyon nem vadulok
most egy 1000 éves veszkóval nyomulok 3 zoknival......
csak nem jön be a magas sarok, meg olyan tré szegényke...csúszik a bőr talp stb
hy
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a hjc fg14röl a plexit de az egyik oldalon nem akart visszapattani.sok küzdés után kiesett az a kis rugos műanyag ami tartja a plexit.el nem tört semmi.így c ha fel hajtom a plexit leesik.ezzel mit tudok tenni?ahol vettem onnan elküldtek hogy csináljam meg én.amugy a kis rugó megvan.
Mondja már meg vki, hogy a Corner bőrruhákról hol találok vmi bővebb infót! Esetleg a honlapjukat nem tudja vki? Próbáltam google-ben keresni, sikertelenül, sajna... azt hiszem Olasz cég, talán...
Csiki-Bege Autoplaza II. emelet
Szeretnék venni valami f@sza hátizsákot, amibe lehet azér pakolni is (kb 30 liter körül), és kicsitse cibálja a menetszél. Snowboardos táskákat is nézegettem, mert kifejezetten motorra nemigen találtam. Van valakinek ötlete? Milyen márkákat érdemes megnézni. Segíccsetek, plíz!
bocs.de leírnád ide a címet ahova vinnem kéne?mert az oldalon van egy pár cím,és nemtudom melyikre gondolsz
köszi
nagyon nem vadulok
most egy 1000 éves veszkóval nyomulok 3 zoknival......
csak nem jön be a magas sarok, meg olyan tré szegényke...csúszik a bőr talp stb
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a hjc fg14röl a plexit de az egyik oldalon nem akart visszapattani.sok küzdés után kiesett az a kis rugos műanyag ami tartja a plexit.el nem tört semmi.így c ha fel hajtom a plexit leesik.ezzel mit tudok tenni?ahol vettem onnan elküldtek hogy csináljam meg én.amugy a kis rugó megvan.
használt is jó
én is keveset használnám
Ár:150e!