hy
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a hjc fg14röl a plexit de az egyik oldalon nem akart visszapattani.sok küzdés után kiesett az a kis rugos műanyag ami tartja a plexit.el nem tört semmi.így c ha fel hajtom a plexit leesik.ezzel mit tudok tenni?ahol vettem onnan elküldtek hogy csináljam meg én.amugy a kis rugó megvan.
Egy sima strapabíró hátizsák ugyanolyan jó. Praktikus, ha mellkasnál össze lehet kapcsolni, hogy ne csússzon le. Nekem Timberland van, jól bírja a strapát, pedig teszteltem aszfalton is... Viszont ez nagyon drága.
Azt is nézd meg, hogy a fogazata milyen, mert lehet, hogy az is tök más! De ha veszel nadrágot, és van rajta cipzár, akkor mindig rajta kell, hogy legyen az "ellendarabja" is, amit aztán rá tudsz varrni a kabátra, és kész.
A következőt szeretném kérdezni, mivel "Itt van az ősz, itt van újra" szeretnék venni egy cordura nadrágot. A kabátomban a cipzár a rövid, viszont a nadrág, amit kinéztem, azon teljesen körbeér, a hosszú
van egy eladó stratos protektor ingem! 20-ért! ha valakit érdekel írjon: vervalentin@c2.hu
mindeössze 1x használtam, pénzhiány miatt sajnos meg kell válnom tőle
Nos, nekem szükségem lenne egy kis méretű (XS vagy 34) protektoros női bőrnadrágra! Ha valakinek van konkrét infója, hogy hol kapok ilyen méretűt max. 30 ezerért, az kérem jelezze! Vagy ha van valakinek eladó alig használt, az is érdekelne!
A ruha nem ahhoz kell, hogy ne legyen bajod egy esésnél 200-al, hanem, ahhoz, hogy 50-nél legyen esélyed épkézlábon megúszni... Szóval csak tessék jó ruhát venni... Érdemes Bécsben a Hein Gerike boltokban is körülnézni, mert jóval az itthoni ár alatt jobb minőségű cuccokhoz is lehet jutni, pláne szezon végén.
Shoei Z-One XS 60000
Shoei Z-One XXL 70000
Uvex PS430 piros fekete M 39000
Uvex PS400 ezüst fekete L 39000
Uvex VX8 ezüst L 39000
Arai VX-Pro XL 50000
Hebo CrazX02 kék M 32000
Hebo CrazX02 fehér S 32000
Airoh Firefox Manzo M 50000
Hebo HSX Carbon L 75000
Helo! Igaz,hogy egy 125ös cbr-el nem fogok elszállni 200al,de normális ruhát+védőfelszerelést veszek..s az érdekelne konkrétabban,hogy pl egy bőrkabáthoz passzol-e a cordura nadrág? vagy a 2 anyagot ne keverjük össze...? Vmint az icon termékekkel kapcsolatban ha van vkinek tapasztalata,kérem ossza meg velem! jópár ezressel,tízezressel olcsóbban betudom szerezni mint itthoni ára..s ki is néztem már a képeken szereplő cuccokat... timax2-es fekete bőr,piros cordura de minden más tulajdonsága uaz..halálfejes meg bőr,de inkább látványt kell megfizetni..timax2es használhatósága szentem többet ér..legalább leírásából.. s a timax2es felé húzok..s ahhoz kéne vmi cordura féle nadrág..ha esetleg lenne vkinek konkrét ajánlata,megköszönném!
Igaz, de én úgy leszek vele, hogy addíg várok, amíg csak le akciózzák azokat a suomy s ruhákat, mert igazából nekem nem kell berik, egyáltalán nem is szerettem volna, pedig sokkal márkásabb és jobb lehet mint a suomy, hát bízok benne azért találok vmit.
Most már úgyis alig ülök motorra, majd tavaszra legyen rendes ruha...
Nincsmit,hát kicsit innen is nick...abban igazad van,hogy a Difi meg a Shox nem néz ki úgy mint ezek,de,ha ráér akkor sztem várj még akár decemberig is a leárazások miatt,állítólag a Berik ára tavaly 80-ra is lement,csak akkor az a félő,hogy csak túl nagy vagy túl kicsi méretek maradnak meg.
Valaki rakatott már fel PINLOCK páramentesítőt HJC plexire ?
Ha igen akkor hol , mennyiért és milyen lett utána a páramentesség ?
Üdv Tomo